נמ הצלחתי להקטין. יאי.
K KerenWelling New member 5/6/05 #63 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש כפתור לזה בשרשור אוף ואני אותך יותר
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש כפתור לזה בשרשור אוף ואני אותך יותר
B buffgirl New member 6/6/05 #67 השחקן הוא בראדלי ../images/Emo80.gif|מיוחדת| וויטפורד. הוא שיחק בקייט וליאופולד בתור הבוס של קייט, אם זה עוזר לך. אוּ, וב'הלקוח' - סרט מושלם, כל כך סרט טוב. ואני תצמיד רוצה להכין אחד, אבל אני לא מוצאת תמונות ממש טובות וקונספט שאני רוצה לעשות. הלפ?
השחקן הוא בראדלי ../images/Emo80.gif|מיוחדת| וויטפורד. הוא שיחק בקייט וליאופולד בתור הבוס של קייט, אם זה עוזר לך. אוּ, וב'הלקוח' - סרט מושלם, כל כך סרט טוב. ואני תצמיד רוצה להכין אחד, אבל אני לא מוצאת תמונות ממש טובות וקונספט שאני רוצה לעשות. הלפ?
ש שירלי54 New member 5/6/05 #64 ../images/Emo103.gif../images/Emo80.gif../images/Emo172.gifנראלי שאני היחידה שמכינה אייקונים מיוחדים במיוחד למחשב שלה...
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gif../images/Emo172.gifנראלי שאני היחידה שמכינה אייקונים מיוחדים במיוחד למחשב שלה...
ש שירלי54 New member 7/6/05 #70 ../images/Emo103.gif../images/Emo80.gif../images/Emo172.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif