אוקיי, משהו מענייין...

אוקיי, משהו מענייין...

יש לאנג'לינה איזה מעריצה אחת שמשום מה מצליחה להיפגש עם אנג'י יותר מדיי פעמים. והיא גם מצטלמת איתה הרבה. ובין היתר, בתמונה הזאת, הכפתור של המכנס שלה פתוח. ואני תוהה לעצמי, מה היא עשתה לפני שהיא החזיקה את מדוקס. העם היו דברים בגיי עם אנג'י?

כאילו...בטוח שהיה משהו,

אנג'לינה לא תיתן לכל מעריץ שלה להחזיק את מדוקס, אפילו עם הוא בודהיסטי כמוהו. ואם היה ביניהן משהו....אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני שונאת אותה!

וזאת סתם תמונה מיוחדת של אנג'י

אף פעם לא ראיתי אותה עם כובע. אני אוהבת כובעים

The Lost Girl17

New member
חחח לא היה ביניהן כלום...

מה את נלחצת אחותי.. בטח סתם איזה סינית קטנה וחסרת בית שאיגרה לארה"ב..או שאנג'י מצאה אותה איפשהו בקמבודיה..מה שאני הולכת לעשות..חח..

היי...אני יכולה להצטרף

אליך, אחותי? נקרע את הג'ונגלים, נתפוצץ על מוקשים - עד שנמצא את אנג'לינה! ואז היא תהיה חייבת לנו על כל מה שעברנו למענה...

The Lost Girl17

New member
בטח אחותי!!!!!..

מבחינתי הכלללללללללללל בשביל רק לשבת מחוץ לבית המוזר שלה בקמבודיה, לעשן סיגריה ולהגיד "וואלה..איזה ייצורה אני"..חח לא סתם..זאת הגירסה המציאותית..הדמיונית זה.."וואלה..זה היה שווה את זה!! אפילו אם איזה פליט היה יוצא לי מהשיחים ויורה בי".. מי שרוצה מוזמן להצטרף למסע המאגניב שלנו..

למה הולכים רחוק??.....פשוט תגידו ש

אתם נפגעת/נפצעתם באיזה פיגוע שהיה ומאז חייכם השתנו....... היא תתן לכם, ותעזור לכם.....כי אתם מסכנות....ככה זה עובד אצל אנג'י!

Fruitcake

New member
הבחורה לא מוזה ולא כלום...

אני מכירה אותה מפורום אחר של אנג'י (לא אישית...). היא ניו יורקית ופגשה את אנג'י כמה וכמה פעמים כי יש לה קשרים זה הכל... כל פעם שאנג'י בניו יורק היא מקבלת טלפון, ככה היא יודעת איפה אנג'י תהייה והולכת לשם. אם אני זוכרת נכון אז הניק שלה הוא Daisy Girl או משהו כזה...

Blue Ship

New member
מהמילה הלועזית "סטוקר"..

המשמעות- אדם שעוקב באופן כפייתי אחרי אדם אחר, נקרא "סטוקר".

למעלה