אוקיי, מצטערת מראש

SYCHO

New member
אוקיי, מצטערת מראש

אם אינ מציקה בנוסף לעוד כמה אבל פשוט אני חייבת עזרתכם. חשבתי מאוד להתחפש ללרה קרופט (מתאים לי נורא גם מבחינת האופי וגם מבחינת המראה) בכל אופן השנה יוצא לי המסע לפולין על פורים וחשבתי שאני אפספס את פורים השנה אבל מסתבר כי עושים לנו מסיבונת פורים שכזו והחלטתי להתחפש אליה השנה. הבעיה היא שאני צריכה למצוא תלבושת שלה שהיא מספיק חמה לקור החורפי של פולין וגם עזרה בלהשיג את הבגדים האלו... תודה מראש ואני שוב מתנצלת מור.

Im The Sun

New member
מוכרת לי את...

את לא מפורום צרופה? מורצ'י אין לי מושג
איפה את יכולה להשיג את האביזרים האלה, אבל גם ככה אם תמצאי לא תוכלי ללבוש אותם בפולין כי בכל הסרט אנגלינה לובשת דיי קצר בשביל הקור המקפיא בפולין
אם ממש בא לך את יכולה ללכת על הלוק שלה שהיא בבית כלא מבקרת את האקס, היא לובשת מעיל לבן עם פרווה שממש היה לה יפה
... למי שיש תמונה שיתן...

SYCHO

New member
אמממ...אתה צודק

אבל ראיתי חלקים מהסרט הראשון והיא נמצאת שם באנטרטיקה או משהו דומה וכן...היא לובשת שם את המעיל הזה... אני ממש ממש רוצה להתחפש אליה...מישהו..הלפ?

Im The Sun

New member
אני דווקא הכי אהבתי אותה עם המעיל

היא ממש יפה עם המעיל עליה. הבעיה זה איך למצוא את המעיל ועוד בעיה שהמעיל הוא לא הכי מוכר מהסרטים ככה שהתחפושת לא תהיה הכי אפקטיבית. יש לי תחפושת של צבי הנינג'ה אם בא לך.

dilan angel

New member
פשששש רעיון מקורי../images/Emo110.gif

אמממממ תראי...בעיקרון בחרת תחפושת לא קלה..
אבל אולי איכשהו אפשר להסתדר..
לארה לובשת רוב הזמן בסרט(וככה היא גם מוכרת כלארה)מן חליפת צלילה כזאת בצבע אפור...ועל החליפה יש לה כל מיני חגורות עם אקדחים... קחי דוגמא------->>>>>
את יכולה להשיג חליפה כזאת בחנויות לצלילה...(אבל ת'אמת זה די יקר) אבל איך שבא לך...
תסרקי את השיער אחורה ותאספי אותו ממש חזק...(תעשי פן אם השיער שלך מתותל)....תדגישי את עצמות הלחיים שלך...תקני אביזרים כמו: אקדחים (שווים)וסכינים שונים... אמממממ זהו בעיקרון... ~בהצלחה עם זה!~ תעדכני ושלחי תמונה

dilan angel

New member
עוד משהו../images/Emo36.gif../images/Emo110.gif

יש עוד סגנו לבוש שמאפיין את לארה(וכן,כולם יזהו שזאת היא) כך היא נראית-------->>>>>>
כל מה שאת צריכה הוא: מכנס שורט בצבע שחור חולצה קצרה לא רחבה ולא צמודה מדי בצבע שחור חגורות כאלה(שקושרים לרגליים)-------->>>>>> שאפשר לשים בהם אקדחים מגפיים שחורות אפשר רק לאסוף את השיער או לעשות צמה אחת גדולה ולהוריד כזאת חתיכה מהשיער שתסתיר טיפה את הפנים

SYCHO

New member
תודה רבה לשתיכן...

בהחלט חשבתי ללכת על החליפה בתמונה השניה שאורלי(?) מציגה ואין לי שמץ מאיפה אני אביא בגדים כאלו...אני אצטרך ה-מ-ו-ן עזרה כנראה...ישנה עוד בעיה...הרי אני טסה...אתם חושבים שיעצרו אותי על הסכינים והאקדחים?
זה עלול להיות מצחיק וקצת מפדח...

¥EleVatioN¥

New member
אני שמחה שעזרתי לך../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

המממממ ומרשים לקחת פשוט שימי את זה בתיק מטען ותצהירי שיש לך נשק חוצמזה מה את צריכה אחד אמיתי קחי מפלסטיק

dilan angel

New member
חחחח נדמה לי שהיא התכוונה לאחד

מפלסטיק... יתכן שיעשו לך בעיות... אורלי צודק,תצהירי שיש לך נשק והכל יסתדר...

dilan angel

New member
שכחתי לציין

שגם מנשק וסכינים מפלסטיק עושים בעיות... ~לזה התכוונתי~

SYCHO

New member
תודה לכולכם...

אני אראה אם אני אצליח לעשות משהו בנידון ואני אודיע לכם. תודה בכל אופן. ראמי מתה עלייך!!

למעלה