אוקיי, מפגש?

under the rose

New member
לפי דעתי...

מצד אחד זה באמת לא כל- כך לעניין שאנחנו נפגש ונהנה בזמן שחיילים, ועוד אנשים אחרים שקרובים אלינו ואפילו אנשים שאין לנו קשר אליהם-נלחמים או מנסים למצוא מקום אחר לגור בו כי הם גרים באזור חיפה והצפון. אבל מצד שני- אם נשלב במפגש גם סוג של תרומה/עזרה לחיילים, אז זה יכול להיות ממש נחמד, וגם נוכל להעביר את הזמן לבנות מהצפון, שכרגע נמצאות במרכז (כפי אדווה כתבה). אז אם יהיה מפגש, אני אשתדל לבוא.

...

רק כדי להביע תמיכה... אני חושבת שזה מעולה לנצל את המפגש כדי לאסוף תרומות לחיילים, וגם זה בשביל הבנות שבאו מהצפון למרכז זה מין כזה יציאה מהסיוט של המלחמה, למה שאנחנו אמורים לעשות בחופש הגדול ...להנות=]

HimXAndXHer

New member
הממ...

תראו בעיקרון אין לי בעיה לבוא וזה, אתן יודעות שאני גרה בצפון ת"א וזה ממש כלום בשבילי לנסוע, גם אין לי בעיה לארגן שוב, אבל כל שבוע הבא תפוס לי
[[יום ראשון מרפ"ש, יום שני ת"א, יום שלישי שוב ת"א, יום רביעי עובדת סוציאלית, יום חמישי פסיכולוגית ונוער מרצ. |מת|]] אקיצר אני חושבת שאני אפתח עכשיו הודעה ואנסה לארגן את זה הכי מהר שאפשר >> אבל זה יותר תלוי בכן מאשר בי, יא?

Blade Of Fire

New member
סתם טיפשי כל הקטע של

הצפון מופצץ וחיילים נהרגים אז אנחנו צריכים להזדהות איתם ולהשאר בדיכאון כי המזל נפל עלינו ואנחנו במרכז... תכל'ס זה בערך הפורום החברתי היחיד שלא עושה מפגש....

milkshakit

New member
סליחה, אבל אני מעדיפה שלא

גם בגלל המצב, אבל חוץ מזה - דנה וקשת לא יוכלו להגיע ומאוד חבל לי כי הן חשובות לי. אני מעדיפה לדחות את זה... לא בוער. כמובן שאתן מוזמנות לעשות מפגש אחרי הכל

little WhiSper

New member
טוב אז קבלו ביטול

לא לכולם זה מתאים, הגיוני. אז כנראה שלא יהיה מפגש...

למעלה