אוקיי, מפגש?

little WhiSper

New member
אוקיי, מפגש? ../images/Emo189.gif

[הלן אל תהרגי אותי אני רק מעלה הצעה, את הארגון אני משאירה לך] בקיצור הרגע חזרתי ממפגש פורום אחר, וחפרתי לחן על זה כבר, והיא הסכימה איתי, בקיצור- אנחנו צריכות [צריכים?] מפגש! קפיש? חובה מפגש לפני סוף החופש! [[שזה לא כזההה עוד הרבה זמן
]] אז אם באלכן שבוע הבא או אחריו הלן תארגן [אם היא רוצה כמובן]. שרשרו מה אתן חושבות כדי שנריץ ענינים!!

Yellow Alien

New member
בכיף:)

אני קרובה לת"א ובגלל שהמצב לא נראה שישתפר בקרוב אני הולכת להישאר פה עד הרבה ...וגם עוד אף פעם לא הייתי במפגש של הפורום הזה

inbal287

New member
../images/Emo31.gif

אני מצטערת, אבל אני לא בעד מפגש, כמו שכבר אמרתי להלן. אני לא חושבת שזה נכון ונורמלי לעשות מפגש בזמן שחיילים ואזרחים שלנו נמצאים במלחמה, בזמן שאנשים נהרגים. אני מצטערת אבל אני דואגת לאנשים שם, ידידים שלי שהם חיילים משרתים שם, מסכנים את החיים שלהם, אני לא מתכוונת לצאת למפגש בזמן כזה. זה לא נראה לי נכון מוסרית ואני לא מבינה למה אי אפשר לחכות עד שהמלחמה הזאת תגמר. אין לי בעיה שתארגנו מפגש וכאלה, שלא תבינו לא נכון, אני פשוט לא מתכוונת לבוא.

little WhiSper

New member
בגלל זה לא רציתי לפתוח ת'הודעה הזאת

כי יבינו אותי לא נכון. תראי אני ממממש לא רוצה להכנס לויכוח, או משו דומה... גם אני דואגת לחיילים, וגם אני דואגת לאנשים שם, דעתי לא סגורה בענין אבל אי אפשר לדעת מתי זה יגמר ואני דוקא כן חושבת שצריך לעשות מפגש כי זה שנעצור את החיים שלנו לא יפסיק ת'מלחמה. ובבקשההה אל תבינו אותי לא נכון, אני יודעת שזה נשמע אנוכי ואגואיסטי ואני לא יודעת מה, אבל אם נשב בבית לא נעזור ככה לחיילים, אני אתן לכם דוגמא שהיום במפגש אספנו כסף וקנינו חבילות לחיילים. ככה גם נוכל לתמוך בבנות מהצפון שביננו, כמו ויקיחןעדן שנמצאות כבר במרכז.... אני באמת לא רוצה שתבינו אותי לא נכון. ואני אבין אם לא תרצו לעשות מפגש...

inbal287

New member
אז למה לא ציינת שנעשה משהו למען החיילים?

ככה היית מונעת תגובות כאלה...

Yellow Alien

New member
...

אני בהחלט מבינה אותך בקשר לדאגה... אחי חוזר למילואים ביום ראשון כמובן שאני דואגת וקופץ לי הלב בכל פעם שאני שומעת על אזרח או חייל שנהרגים אבל עם כל הצער על זה להפסיק את החיים זה באמת מה שצריך? כי זה מה שהחיזבאללה האלה רוצים להרוס לנו את שגרת החיים... חוץ מזה באמת כמו שאדווה הציעה שאפר לעשות מהמפגש הזה משהו חיובי...

Heaven Tonight

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד כמובן
אם אני כבר במרכז..אז למה לא? חהחה.. ממ..נראה לי כדאי אפילו שבוע הבא לעשות את זה.. וגם אם ניהיה קצת בנות!..חחח

Heaven Tonight

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אבל את כן חברה שלי!...=]

under the rose

New member
את וחן נוטות לפתח שיחות שלא נגמרות

בכל מני שרשורים, לאחרונה. שמת
?

Heaven Tonight

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עלק "את בסדר את " הרגת אותי..חחחח האמת?גמני שמתי לב לזה
חחח..
..אלה השיחות הכי כייפיות

little WhiSper

New member
תהיי בריאה

מכלל מה שאמרתי לך אי פעם שהיה טיפה מצחיק וצחקת מלא, זה הכי לא מצחיק!
מה מצחיק ב'את בסדר את'!? כאילו... די לצחוק ממה שלא מצחיק או שמצחיק רק אותך ואת צוחקת לבד ממה שלא באמת מצחיק אבל מצחיק אותך ולא מצחיק מישו אחר שיצחק מיזה כי זה מצחיק.
סתםסתםסתםסתםס צחקי כמה שבאלך, הצחוק מרזה ובריא לבריאות!! [אני יודעעעת שאומרים טוב לבריאות]

למעלה