מסכים עם זה
• •••SeXy BoY••• New member 10/12/05 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מסכים עם זה../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif
נ נ ו נ י י י י New member 9/12/05 #22 ../images/Emo79.gif../images/Emo45.gifלגמרי!תודה../images/Emo8.gif
ל ליר לאב תמיר New member 9/12/05 #19 תאמיני לי שאם היינו מנצחים... גם אנחנו היינו עושים את זה. תני להם להתלהב
נ נעה של ה י ם New member 10/12/05 #25 זו כבר לא התלהבות אנשים נסחפים פה עם קללות והעלבות מחקתי הרבה אז לא ראית כל מה שהלך פה זה כבר ממש מוגזם לדעתי
זו כבר לא התלהבות אנשים נסחפים פה עם קללות והעלבות מחקתי הרבה אז לא ראית כל מה שהלך פה זה כבר ממש מוגזם לדעתי
נ נ ט ו ש 12 New member 10/12/05 #24 ../images/Emo142.gifנעה../images/Emo70.gif את לא מתארת לעצמך כמה את צודקת נמאס כבר מהריב המטופש, זאת סך הכל סדרה ואני אוהבת את טלנובלה בע"מ יותר מהשיר שלנו, אבל גם את השיר שלנו את די אוהבת ושהשיר שלנו יהנו להם מהזכייה מזל טוב להם
../images/Emo142.gifנעה../images/Emo70.gif את לא מתארת לעצמך כמה את צודקת נמאס כבר מהריב המטופש, זאת סך הכל סדרה ואני אוהבת את טלנובלה בע"מ יותר מהשיר שלנו, אבל גם את השיר שלנו את די אוהבת ושהשיר שלנו יהנו להם מהזכייה מזל טוב להם