לא טרחתי בכלל להכנס, אבל עכשיו כשאת מזועזעת מזה כ``כ קשה עד כדי כך שאת מפרסמת את זה כאן, הבנתי את מצוקתך, נכנסתי, קראתי, ולא זועזעתי בכלל, אחרי הכל, זו ת``א. מצד שני, זה כן רעיון חולני ולמען האמת דיי מעורר בחילה... איך זה לא מגעיל את הספרים/ספרות? פיכס. think floyd מיכל
אבל לא יכולתי שלא לצחוק כשקראתי את זה. את בטוחה שזה אמיתי? חברי התל אביבים (בקיצור מיכל) האם יש אמת בגו? נשמע פשוט חולני. בחיים בחיים בחיים אם הייתי בחורה לא הייתי עושה את זה. חחחחחחחחח וזה עדיין מצחיק רק המחשבה והדימיון שזה אמיתי ויש בחורות שעשו את זה..... אני עדיין מגחך. לא הפסקתי. ארז.
מעניין איך זה מיתרחש- אני מבינה שלא על כיסאות מול מראות ליד חלון ענק לרחוב כנהוג, אז איך? על מין שולחן מנתחים שעושה אסוציאציות של קעקוע? אולי על כיסאות של ספרים בתוך חדרי הלבשה קטנים? ואני מבינה שלא עושים שם פן- כי ככה אני מעדיפה להבין, אבל מוותרים גם על החפיפה, נכון? ומעניין כמה זה עולה- כי זה, לפי מה שאני מבינה רק גילוח- אז חוץ מדמי גועל נפש- אפילו מסרק לא מעורב בעניין, זאת חוצפה לקרוא לזה תיספורת- האנשים האלה לא יותר ספרים מסדיסטי שעווה רגילים. אני מנחשת 30 שקל בלי צבע. אווו.. מעניין אם אפשר לעשות ראסטות..
למה להפלות? למה רק לנשים? אני מציע שנפגין מול המספרה עד אשר יתירו כניסת גברים לא יעלה על הדעת שיהיה בישראל מוסד שיפלה בין המינים ולא יסכים לתת שירותים לאחד מהם!!! ותגידו בנות למה זה מפריע לכן? חלק מכן מגלחות שם במילא אז לא עדיף שזה יהיה מעוצב? אני בכל מקרה מעדיף את זה נטול שערות. ערן נ.ב אני לא באמת רוצה שיסדרו לי את השערות למטה(ולו רק בגלל שאם מישהו יקרב לשם מספריים אני אתעלף)