אוקיי כמה שאלות!!:)

SweetBerryGirl

New member
אוקיי כמה שאלות!!:)

בחופש אני מתחילה ללמוד לגלוש.. אילו קורסים אתם ממליצים לי לקחת? יענו של חברות מסויימות או לאדעת מה... ולקחת קורס אינטנסיבי או שיעורים ביחיד? ו.. אממ איזה גלשן כדאי לי לקנות להתחלה וכאלה?? תודה=]

W u t a n g

New member
כמה תשובות..

קני שורט בורד משומש ועבה, אל תשלמי יותר מ-400! אולי 10% ממי שרוצה להתחיל לגלוש נתפס לקטע, זה ספורט שמבוסס על ניסיון ואימון ולוקח הרבה זמן עד שמתחילים ממש לגלוש.. שמעי.. את בחורה. פשוט תבואי לים ביום נמוך יחסית כנסי למים, אני מבטיח לך שאם תשאלי מישהו יעזרו לך ויסבירו לך את הבסיס. אני התחלתי לגלוש עם חברים.. אני לא מאמין בכל הקורסים ושיעורי גלישה, פשוט קני גלשן וכנסי לים.

W u t a n g

New member
שמעי..

הבסיס בגלישה הוא חתירה נכונה, דאק דייב, לדעת מתי לחתור לגל ולאיזה גל לחתור, לעמוד את הגל.. את כל אלה לומדים מתוך ניסיון, שיעורים יכולים לעזור לך ממש קצת רק בהתחלה (חודש ראשון בערך) ולפי דעתי זה סתם בזבוז כסף. יש גבול ממש בסיסי לכמה את יכולה ללמוד משיעור, כל השאר את לומדת לבד. אף אחד לא ילמד אותך יותר מהבסיס, כי יותר מהבסיס בגלישה זה אחרי שמצליחים לתפוס פינה ולרוץ על הגל.. ויקח לך לפחות שנה (אם תתמידי) לעשות את זה כמו שצריך.

תודה:))

ניראה לי שאני אקח איזה קורס של שבוע ככה רק לדעת איך משתמשים בזה בצורה נכונה וכאהל ושיהיה לי בסיס נכון אח"כ אני אמשיך לבד... יום טוב!:)

למעלה