אוקיי כמה דברים:

אוקיי כמה דברים:

הדבר הראשון זאת בעצם שאלה - וויקה זאת דת נכון? אבל השאלה שלי מה היא יותר - דת או פילוסופית חיים? הדבר השני - האם כישוף תלוי בעד כמה הבן אדם מאמין בעוצמתו ואם הוא יודע ומשוכנע בכך שהוא יצליח בהכל אז הוא בעצם לא יצטרך לומר כמה מילים או נרות ועליי כותרות ולשרוף דברים הריי הדברים האלה רק מעין "עזרים לאמונה" לא? השאלה השלישית היא לסאן דאנס - קראתי שוב את הספר של יואב בן דב אבל עדיין לא מצאתי מה אפשר לעשות בקלפים מלבד לחזות את העתיד דבר שכבר אמרתי לך שאני מעדיפה לא לעשות ולבסוף רציתי להודיע לג´סטין אנג´ל שעדיין עדיין מחכה להתנצלות ממנו מחכה לתשובות! האלפית לאונורה

The Wraith

New member
אז ככה

1. וויקה היא אכן דת, הוויקה היא בעיקר דרך חיים יותר מאשר "דת" אבל אני לא מבין בוויקה יותר מהוויקאני המתחיל, הזמן שבו התנסיתי אישית עם הדת הנ"ל לא היה רב ולא עלה על כמה חודשים עד שגם הוויקה התחילה להיראות לי כבגד שלא מתאים לי כמו כל דת אחרת שניסיתי עד לשטניזם. 2. היכולת המאגית של האדם נמדדת על ידי ארבעה דברים: כוח רצון, אמונה, התמדה ודמיון, (אני לא אשייך את הנסיון המאגי לכאן כי בינתיים זה לא נחוץ) נושא הכלים למאגיה הוא גדול, טקסים הם חיוניים להשפעה על התת-מודע שישפיע על העל-מודע וזה כבר נושא שיכול לגרור 5 מגילות. ישנה שיטה שנקראת "שיטת סילבה" (למרות שהם לא רואים את השיטה כשיטת כשף) שבה הכל מתרחש דרך מדיטציה ודמיון בלבד. אני ממליץ לך לקרוא את הספר "מאגיה בתיאוריה ופרקטיקה" מאת אליסטר קרואלי וכמו כן את הספר שלו "ספר החוק" (Book Of The Law). שלך, טל

uri_raz

New member
ספרו של בן-דב אינו חזות הכל

הספר של יואב בן-דב הוא ספר נהדר למי שרוצה לקרוא עתידות בקלפים (הוא קצר, ענייני, ברור, מאפשר התחלה עם קלפי משחק פשוטים, מציג כמה פריסות מועילות, ולמרות שהאוריינטציה שלו היא עבור חבילות מסורתיות בסגנון מרסיי הדלתא לחבילת הריידר אינה גדולה), אך הוא אינו חזות הכל. לצערי רוב הספרים בעברית אינם מזכירים, או מזכירים בניסוח סתום ולא מעודד, שימושים בקלפים למטרות שאינן הגדת עתידות. אני אעבור בזמני הפנוי על מדפי הטארוט שלי לראות איזה חומר בעברית אני יכול למצוא על שימוש בטארוט למטרות אחרות. אם את מוכנה לקרוא חומר באנגלית, אני אשמח להמליץ על ספרות באנגלית.

למעלה