אוקיי כמה דברים...

ronron15

New member
אוקיי כמה דברים...

1. מתי האנשים מתעוררים כאן? מ ש ע מ ם 2. אוף שישנו כבר את הרקע הזה של רוני סופרסטאר
[למרות שיש לה אחלה שם והיא אחלה בחורה כן..
אבל חלאס כמה אפשר לראות את אותו דבר?!?!] 3. בוקר טוב כולם! [לא שמישהו יקרא את זה לפני הצהריים אבל נו, מילא] 4. אממ.. מי אמר שיש 4? לא, לא נראה לי שיש.. באסה יאלה אני שפוכה
אחרי לילה שלם [כמו כל הלילות] נטול שינה.. אז תסלחו לי על ההודעה המוזרה משהו
רוני.

ronron15

New member
טווווווו טווווווו טוווווווו

טווווו טוווווווווו קול ישראל שלום רב השעה 9:00 והרי החדשות מפי עדי רבן בידעה בהותרה לפרסום זה עתה, נאמר כי ילדה נושאת העונה לשם רוני מבקשת בכל לשון של בקשה למסור את ההודעה הבאה: אנשי פורום אהבה מעבר לפינה טרם קמו כל היודע דבר אודות פשר התעלומה מתבקש לנקוט באמצעים הדרושים לכך ניתן להשתמש בתרנגול קורא שעון מעורר בסירים ומחבתות צעקות של התינוק קולה העורב של הילדה המתבגרת של השכנים שרק אתמול פרח לה חצקון על האף או לחילופין צעקה רמה באוזן היפייפיה הנרדמת כמו כן, כל כלי אחר שעולה על דעתכם יתקבל בברכה בתודה צוות הרדיו בפרט ורוני ג. בפרט תודה.

ronron15

New member
נושאת העונה=העונה* וגם:

אני תמיד שוכחת... * אה והשעה 9:07 אבל חפיף אתם סולחים לי נכון? מה לא? מה לא?!?! * איך עושים שהכתב יהיה בבולד? [קרי- בולט, מודגש או איך שלא תקראו לזה] יאללה wake up people!!!!!!!!

ronron15

New member
חחחח תראו למה אתם גורמים!! אתם גורמ

ים לי לענות לעצמי על השרשור שאני התחלתי... אבוי. אני רואה שרק אני פעילה בפורום, וזה ממש, אבל מ-מ-ש לא כיף. טוב נו... ניתן לנסיכים ולנסיכות לישון את שנת היופי שלהם ואני אתייבש פה. סבבה
יאללה אני לא מגיבה לעצמי יותר חחח תגיבו אתם
[אווו איזה פחד... רוני איימה] חחח דיי עוד מעט יבואו לאשפז אותי יאלה אני סותמת צ'או!

../images/Emo85.gifאיזו דרך איומה....

להתעורר בבוקר
תביאי את יהודה או משהו.... אבל ככ הרבה רעש על הבוקר

Lucy88

New member
טוב, יש לו ברירה:

1. או שהוא יפסיק להיות כזה מושלם
2. או שהוא יהיה שלי!!!!!

Lucy88

New member
זה מה שאני שואלת!!!

כמו שאמרתי כבר: השמיים הם ממש לא הגבול כשמדובר במושלמות של יהודה לוי