אוקיי, יש לי שאלה

FeLL67

New member
אוקיי, יש לי שאלה

אם הייתם יכולים להוסיף עוד CSI א. הייתם מוסיפים בכלל ? אם לא- למה ?
ב. אם כן- לאיזו סדרה ,ולמה? ג. איך הוא היה [גבר/אישה. מראה. אופי. עבר. משפחה וכו'] ד. איך הוא היה משפיע על הדמויות בסדרה ? XD גרמתי לזה להראות כמו השאלון המסריח ההוא

סוף סוף שאלון קשור לפורום...

שאלון לעניין! גם אני חשבתי לכתוב איזה משהו בגלל שבזמן האחרון כל השאלונים פה לא ממש קשורם לפורום... תבורכי שגאלת אותנו מהשאלונים החופרים למיניהם! א. כן ב. לNY כדי להעלות את הרמה של הסדרה וגם כי לדעתי חסרה בה נוחכות נשית טובה ג. לפי ב הבנתם שזו תהייה אישה, שתיהייה דומה לסקאלי, עקשנית, עומדת על שלה, בעלת דעות והשקפת עולם מאד מיוחדות, לגבי עבר אין לי ממש כוח לחשוב... אבל בקיצור, פוטרה מעבודתה כחוקרת בעיר אחרת בגלל שעשתה משהו נגד לא מקובל על ההנהלה שם בגלל דעותיה ועקשנותה ד. גורמת לצוות לחשוב יותר וגם שפחות להסמתך על טכנולוגיה מוגזמת, אלא לחשוב... וגם שהצוות יחקור מקרי רצח של האנשים העניים יותר ושגרים בשכונות הידועות לשמצה ולא רק של כל מיני עשירים ניו יורקיים...

עונה:

א. כן!!!!!!!!!!!(יש לי גם סיבה- חכו תראו...) ב. לNY כי צריך מישהו שיהרוס את הרומן בין לינדסי לדני! *צחוק מרושע* ג.גבר. כוסון רגיש שלובש משקפיים ואוהב ללכת עם גופיות ולחשוף את קעקועיו.(מעין מיני דני) שינסה להתחיל עם לינדסי. הוא יהיה האח של דני- לואי(הוא מוזכר בסדרה באיזשהו פרק) וזה גם יוסיף לעניין של הסדרה ששני אחים רבים על בחורה. למרות שללינדסי לא מגיע ששני בנים יריבו עליה ד. כתבתי למעלה...:]

CapitanSparrow

New member
וואי אחלה שאלה.

ם הייתם יכולים להוסיף עוד CSI א. הייתם מוסיפים בכלל ? בווגאס - לא, בניו יורק - כן ובמיאמי - ממש לא. אם לא- למה ? לא יודעת.. בווגאס הצוות פשוט מושלם ככה! כאילו...לא יודעת איך להסביר. פשוט לא.
בניו יורק, כי באמת מישהו חתיך צריך להרוס את הרומן בין דני לכונפה ההיא.
חוץ מזה, תוספת לדני ופלאק...זה יהיה טוב
במיאמי - גם ככה כולם ממש מעצבנים חוץ מקלי וריאן [והורשיו עד עונה 4]. לא צריך עעעעעעעעעעעעעעעעעעוד. ב. אם כן- לאיזו סדרה ,ולמה? עניתי. ג. איך הוא היה [גבר/אישה. מראה. אופי. עבר. משפחה וכו'] גבר, שרירי ושקסי כזה
, אדיש כזה אבל רגיש בסתר, יש לו עבר אלים כמו ב"היסטוריה של אלימות"
ואבא שלו היה מכה אותו, יש לו אחות זונה והוא כל הזמן מנסה להוציא אותה מזה, אבל היא לא רוצה את העזרה שלו...אמא שלו מתה לפני אלפי שנים. הוא היה נשוי אבל הם התגרשו כי הוא הכה אותה.
קיצר הוא אלים...
ד. איך הוא היה משפיע על הדמויות בסדרה ?

CapitanSparrow

New member
ואיך הוא משפיע...

על מאק הוא לא משפיע יותר מדי, כי הוא בד"כ יעבוד עם סטלה.
סטלה מחבבת אותו כזה...כמו את כולם. דני שונא אותו. לינדזי מתה עליו.
הוקס דלוק עליו
סתם סתם..הם חברים כזה נו. כנ"ל פלאק. הוא לא הכי משפיע, חוץ מזה שהוא מחמם את האווירה בין דני ולינדזי.

hitchhiker218

New member
בשאלון הזה רואים את הסוף!!!

א. הייתם מוסיפים בכלל ? אממ כן... אם לא- למה ? אמרתי כן ב. אם כן- לאיזו סדרה ,ולמה? למיאמי ג. איך הוא היה [גבר/אישה. מראה. אופי. עבר. משפחה וכו']:הוא היה רוצח שמיתחזה לCSI והוא <גבר> הומו,עם חבר וכלב שירצח בדם קר קר קר קררר את הורשיווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ד. איך הוא היה משפיע על הדמויות בסדרה ? לא היה הורשיו! וכולם יוהבו אותו ביגלל זה כי הדרמה קווין תמות! ייההיייייי אה, ובסוף הוא גם יתחתן עם קלי כי הוא יגלה שהוא נימשך לנשים...חחחחח

למעלה