אוקיי יש לי שאלה...

תמריקי

New member
אוקיי יש לי שאלה...

לא מזמן עברתי לגור בדירה חדשה עם משפחתי ויש לנו שכנה ממש מעצבנת(היא גרה לבד) וכל הזמן מציקה לי...ובזמן האחרון קרו לי דברים משונים גם לי וגם לבית..קודם כל חלתי ממש חזק..דבר שני קוראים דברים ממש מוזרים לבית..אני לא מצליחה לפתוח את הדלת(ויש מנעול חדש!!) אני רואה שהיא מסתכלת עלי דרך העינית ואז אני מתחילה להתפלל ובאורך נס הכל נפתר...יש מצב שהיא הטילה כישוף עלי???או על הבית?? תודה על העזרה

yositavori

New member
בהרבה אמונות מקובל לעשות טיהור

כשעוברים למקום חדש. שטיפת הבית עם מי ים או מים מהולים במלח וגם פיזור עשן קטורת (מומלץ מרווה) בכל חדרי הבית. לא מזיק ועשוי לשפר את ההרגשה. ותתחדשו

EvilFlame

New member
מסכים.

אגב עם אתם מאמינים בכל הקטע הזה של מזוזות אז תשימו חדשה עם לא שמתם עדין (אישית אני לא מאמין בזה אבל יש כאלה שכן ושמעתי סיפורים על שמזוזות יכולות לעשות דברים וכו') ואממ בעיקרון טיהור אמור לעזור.

CAT4

New member
טיהור זה טוב

אם זה לא עוזר בטח לא זיק אבלללללללללל הנעול בקושי נפתח בגלל שהוא חדש וכל הקפיצים בו חזקים עדיין ואם הזמן הוא יתרוףף והיה יותר קל לפחות אותו והמחלה שלך זה בגלל שאם תירצי או לא החורף התחיל ומי שלא היה מוכן לקראתו חתף את השפעת של החיים שלו

CAT4

New member
תמר

תמר תזהרי מהשכנה המכשפה שלך היא תהפוך אותך לצפרדע
תוספת לחתימה שלך

יכול להיות שמשהו מוזר פה... איך

הולכת המחלה שלך
מה את מרגישה
זה מוזר או שונה מהמחלות שפעת או מחלות החורף השונות שחלית בהן

Bettyka

New member
שלום

יש לי כמה שאלות שיעזרו לי להבין את העניין יותר... מה זאת אומרת שהיא מציקה לך, איך? מילולית, במבטים, פיזית...? את חושבת שיש סיבה להצקות שלה? ואם כן, מהי?

למעלה