אוקיי יש לי שאלה

• פותח הנושא Frame
  • פורסם בתאריך

Frame

New member
אוקיי יש לי שאלה

אני גר בדרום... באילת ליתר דיוק. השאלה שלי היא כזאת. האם יש בסיסטים בצפון ובכלל בארץ שהם טובים? אני מבין שזאת קצת שאלה מתנשאת,אבל היא נובעת מזה שכל בן אדם שאני פוגש באילת שבא מהצפון אומר לי שכדי לי לעבור למרכז כי שם יש ביקוש עדיר לבסיסטים. וכשאני שואל אותם למה הם אומרים שהרבה בסיסטים יודעים לדבר הרבה אבל לעשות מעט. אז פה בא השאלה היותר מדוייקת שלי. האם זה נכון? אני מבקש שתתייחסו לשאלה ברצינות. כי אני מממש שואל ברצינות. אפילו אתם הבסיסטים שיושבים עכשיו וקוראים את המכתב שלי תחשבו על זה. אני פשוט רוצה לדעת. זה הכל.

wiz

New member
מה הקשר בכלל ?

מקום המגורים ממש לא קובע... בכל מקום יש נגנים טובים, ומצד שני חרא של נגנים שרק עושים פוזות... בקשר למספרים... אני בטוח שהמספר של אלה שבאמת יודעים לנגן (ולא רק טכנית!) קטן מהמספר של אלה שרק משחקים אותה, אבל עדיין יש מספיק מוזיקאים על רמה בארץ. ובגלל שאזור המרכז והצפון הרבה יותר גדול מאילת (...) זה נראה אולי שיש יותר נגנים פחות טובים בצפון, אבל אני חושב שהאחוזים זהים. תקנו אותי אם אני טועה... וסליחה על ההרצאה...
ד"א (שאלה מפגרת...), היית בפסטיבל ?

Frame

New member
לא היה משהו...

האמת היא שחוץ מRon Carter ו Billy Cobham ו Toots Thelseman לא היה כל כך מה לראות. חוץ מהגדולים שציינתי קודם הייתה שם להקה של כמה מטורפים שניגנו פיוזיון וג,אז מתקדם אבל חוץ מזה כלום

כמו שאמרו

זה לא קשור לאזור מגורים. גם ג´יסון ניוסטד טוען שהוא יודע לנגן בבאס, שמעת את האלבומים של מטאליקה איתו...

למעלה