אוקיי... יש לי שאלה...

אההההההה!

טוב...יש לי התוודות: חא סיימתי את דראקו סיניסטר! כן, כן...הבאתי את הפאנפיק הארור הזה די מזמן...דראקו דורמיינס היה ממש יפה אבל סיניסטר כבר עלה לי על העצבים...ו....הפסקתי בפרק 10 או משהו....כן...כן...הייתי חייבת להתוודות...ועכשיו אנשים מדברים על הסיפור הארור הזה ואני מתחילה להתמלא ברגשות אשמה ואני כבר לא יכולה להמשיך לקרא כי אני לא זוכרת איפה אני! אררגגגג! לא קשור, מה? זה פשוט רבץ לו שם בתוך ליבי כבר הרבה זמן והייתי צריכה ``להתנקות``...מצטערת...*משפילה את ראשה* -ליאת-

Shame on you!

איך העזת??? בכל מקרה, אני עדיין לא גמרתי לקרוא את סיניסטר... אני אקרא אותו בהכל, כשלונה תגמור לתרגם אותו... כמובן שאני אעזור לה בפרקים שכבר קראתי, כי יש שם יותר מדי חומר... אם בדורמיינס יש 34 קילובייטים במקרה הטוב, שם יש מעל למאה...

הוא צריך לדעת,

לאן להוסיף את התגובה... אבל ניר כבר הוכיח לי, לאחר ריבים מרובים, שאין סיכוי שיפרסמו את הכתובת *פורצת בבכי*, אז עכשיו אני אחזור לתרגם...

turki

New member
ככל הנראה

סנייפ ריגל אחר וולדרמורט למען דמבלדור... ההשערה שלי שהוא ``נשתל`` שם מלתחילה ע``י דבלדור ולכן הוא לא נחשב בוגד... אני חושב שדמבלדור ששם לב למשיכתו של סנייפ לכוחות האופל, עוד בימיו כמורהו של סנייפ, החליט לגייס אותו לשורותיו. מכאן נובעת המסקנה שסנייפ נאצן לדמבלדור. שוב זוהיא רק השערה!

למעלה