אוקיי... יש לי שאלה...

einzuc

New member
אוקיי... יש לי שאלה...

אם סנייפ היה אוכל מוות, ודמבלדור בואו נגיד ככה- האויב הכי גדול של וולדמורט, איך דמבלדור קיבל את סנייפ להוגוורסט? איך הוא באמת יכול לסמוך על סנייפ שהוא כבר לא תומך של ולדמורט???

קשה... ממש קשה..

דמבלדור הוא בנאדם (קוסם אולי) שבוטח באנשים... אולי הוא ראה שסנייפ מתחיל להעביר ידיעות, והתחיל ``להאמין`` בו... באמת שאלה קשה

einzuc

New member
זה הקטע...

שאין לו באמת סיבה לסמוך על סנייפ... הרי כמו שתמיד אומרים ``פעם בוגד, תמיד בוגד...`` לכו תדעו שזה לא מה שסנייפ עושה? אולי הוא בכלל עובד בהוגוורסט ומוסר לוולדמורט הודעות על הארי פוטר? ואולי הוא מרגל למען וולדמורט?

אמרתי שזה קשה... אפילו מאוד!

אני לא מבינה את השיקולים של דמבלדור... אבל לסנייפ יש לב ``רך כמו מרגרינה על מחבת מעל לאש`` והוא מנסה להסתיר את זה בקשיחות מופרזת... רעיון לקונספי... מממ... קשה, אבל אפשרי!

נראה לי שיש לי תשובה:

אם תשימו לב תראו שבמשך כל הספרים דמבלדור מצטייר (איזו מילה יפה!) כאדם שיכול לגלות רגשות ודברים של אנשים אחרים. יכול להיות שדמבלדור ראה את נייפ וראה שבפנים עמוק(אבל בעמת עמוק עמוק עמוק...) סנייפ הוא מלאך צדיק שבטוח לא יהיה בצד של וולדמורט... מה דעתכם? s@me @ne

einzuc

New member
אולי זה יתגלה בספר הבא?

מי יודע... אבל אתם חייבים להודות שזאת שאלה שמהווה קונפליקט... אוף עכשיו אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה... זה מסקרן אותי...

Prof C. Weasley

New member
להיזכר בימים האלו....

בימים שאחרי שקראתי את הספר הרביעי הייתי כל כך במתח עד שהתשגעתי! אבל אז התיישבתי, נחתי, והיסתכלתי על החיים :) אז בקיצר - שווה לחכות!

תקרא בעברית את הפרק הראשון...

פלייייז.... אני צריכה תגובות על מנת להפוך למתרגמת מקצועית! (זה יהיה מקצועי בעתיד... לתרגם את הספר הבא של רולינג, לא בהכרח הארי פוטר! הוריי!)

Prof C. Weasley

New member
אבל בכל מקרה...

עדיף לקרוא באנגלית - לא שאני אומר שהתרגום של תפוחית גרוע....

Prof C. Weasley

New member
אל תיעלבי...

אבל אני קודם מעדיף לקרוא את הגירסא האנגלית, ואחר כך לתת ביקורת לגירסא העיברית :) (מיצטער אם אני רע... אל תיעלבי...)

אתה באמת רע!

וחוץ מזה, פרסמתי את DD בסיפור שלי, וניר לא הסכים לפרסם אותו, כדי שיבינו, אז תגיד לו שיוסיף את החלק החסר!

למעלה