אוקיי יש לי שאלה...

אוקיי יש לי שאלה...

קודם כול אני חדשה בפורום.. תמיד הייתי פה ועכשיו החלטתי להצטרף... אוקיי יש לי בעיה... אני מאוהבת בילד אחד כבר שנתיים והוא אף פעם לא שם עליי למרות שאנשים אומרים שאני חמודה יפה ועם אופי מקסים.. בזמן האחרון אנחנו ידידים טובים והוא לפעמים רומז על קשר בלי קבלת תשובה בחזרה ואח"כ זה נשכח וממשיכים הלאה ... השאלה שלי היא האם אפשר להפוך ידידות לחברות או שאיך שאומרים לא כדי כי זה רק הורס את הידידות... ועוד משהו...האם נראה לכם שיש לי סיכוי עם אחד כזה שלפעמים רומז.... אשמח עם תענו לי אני חייה בשביל למות!

ברוכה הבאה!!!!

אמ... אם את אוהבת אותו... לדעתי אין דבר כזה להרוס תידידות אם באמת הייתם ידידים טובים... אז שומדבר לא יהרוס אותה!!!!

א....

תודה בכול מקרה.... אבל הכי מעצבן אותי שאני לא יודעת אם הוא שם עליי או לא..... איך אפשר לדעת???.... אני חייה כדי למות

Maybe Its Me

New member
ברוכה הבאה!!

את יכולה לשאול אותו...בצורה עקיפה או משהו...נניח.. "אתה מאמין בהתאהבות וכימיה בין שני ידידים?" או משהו כזה.. אולי ככה הוא יתן לך את התשובה ... בהצלחה!

האמת...

האמת שאני די ביישנית , אני יכולה לשתף פעולה אבל לא ליזום דברים או שיחות מזוג זה...... האם יש דרך אחרת?.....??? או שכדי לוותר ופשוט להישאר ידידים למרות שאני רוצה יותר מזה.......

לא אפשר לא לוותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תנסי סתם לדבר איתו ותשאלי אם הוא מחבב מישי... השיחה רק תזרום

כבר שאלתי

ובהתחלה הוא התחמק ואמר שהוא לא מחבב אף אחת אחכ הוא אמר שזה סוד שלו והוא לא אומר לאף אחד! אני חייה בשביל למות

i hate

New member
אמממממ.....

גם לחברה שלי היה מצב כזה....פשוט שאלנו את החבר הכי טוב שלו והוא בירר לנו מיזאת...אבל את צריכה להיות מוכנה לזה שיכול להיות שזאת לא את

TurB0

New member
תשובה לשאלתך.../images/Emo23.gif

שלום לך ילדה מאוהבת, ת'אמת יש לי גם בעיה דיי דומה אבל לפי דעתי אם את באמת אוהבת אותו כדאי לך באמת להתחיל קשר כי אחר כך תאבדי את ההזדמנות ומאוד תצטערי על כך.
זה שהוא רומז כל הזמן זה אומר שאולי הוא מרגיש כמוך והוא פשוט לא יודע איך להמשיך עם זה.

א....

תודה לכול העצות.. דיי עזרתם לי ... בעצם כבר החלטתי... להישאר ידידים ולחיות את החיים ולא להתבייש ממנו ולהיות איתו בראש פתוח. מה אתם חושבים על ההחלטה? אני חייה בשביל למות

למעלה