אוקיי יש לי רעיון אדיר

אוקיי יש לי רעיון אדיר

נכון הם מקליטים באולפן הקלטות אז למה שלא נלך אליהם לאולפן כאות תמיכה חח זה הייה גדול לא???! חומצמיזה אני חולמת כבר איזה מלאנטלפים חלומות על הדורבנים אז אני כבר חייבת ליראות אותך חחחחחחחחח יואו זה יהיה מממש טירוף אפשר יאלה בואו שלוש ארבע והולכיםטוב? רוצים? יום טוב

תראי, ../images/Emo42.gif

גם אם בכלל נדע איפה זה, לא יתנו לנו בחיים להיכנס... וחוצמזה זה ממש קל לפגוש אותם... לא בתקופה הזאת אבל בהופעות למשל, זה ממש פשוט, ואני כמעט בטוחה שיהיה מפגש פורום איתם ונפגוש אותם. לא חסרות הזדמנויות..=]

1Reebok

New member
אעע...

אולפן הקלטות זו עבודה מפרכת בטירוף. זה לשבת ולהקליט את אותו הדבר שוב ושוב ושוב ואז לשמוע את זה ואז לערוך ואז לשמע ואז לנגן ואז לשמוע ואז לערוך.. זאת עבודה של ימים שלמים, ואני בטוח שאם נהיה שם זה רק יעצבן את הדורבנים.

הממ...

הבעיה, היא כמו שאלון כבר אמר, שהם עובדים שם קשה באולפן והנוכחות שלנו יכולה להפריע להם. חוץ מזה, אני בטוחה שאם נהיה שם הם גם ירגישו לא נעים שהם לא יכולים להיות איתנו בגלל שהם חייבים לעבוד...

כתמונית

New member
מממ...

הרעיון? מעניין! אני חייבת לציין .... אבל אנחנו בדוגרי רק נציק להם... הם עובדים מאוד קשה! ואני לא רוצה להתנשא אבל זה לא כזה גרופיות של טלנובלות שעוקבות אחריהם לאתרי צילומים? (אני לא מתכוונת להיות רעה... פשוט תנסי לראות את זה בפרספקטיבה אחרת) ותנו לי ולאפת לעבור את 3 השבועות הבאים ואז יתחילו הדיבורים על מפגש! מילה שלי!

Bassיסט

New member
אוףףף כיף לכם...

אני גם רוצה מפגש... אתם יכולים להביא תדורבנים לבסיס? או לעשות את המפגש בבסיס? חחחחחחחח סתם (רגעי שביזות עוד לפני הצבא, על העולם שמחוץ לצבא וכל הדברים שאני יפספס...)

למעלה