אוקיי יש לי מס' שאלות

madow

New member
אוקיי יש לי מס' שאלות

טוב קודם כל רציתי לומר שהפורום הזה הוא ממש אחלה ואני נהנית לקרוא את ההודעות וכמובן לראות את העבודות שמתפרסמות פה. טוב אז לענייננו!! רציתי לברר אם יש לכם מושג איפה אפשר להשיג ערכת איפור כזאת איכותית שכמובן לא תעבור את ה-200 ש"ח. אני מתכוונת לערכות שמכילות בתוכן צלליות, סמקים, פודרה וליפגלוס! ושנית על איזה מייק אפ טוב אתן יכולות להמליץ לבחורה שסובלת מעור שומני ביותר (אני מדברת על עצמי). כרגע אני משתמשת בסוג של אסתי לאודר שהוא ממש טוב אבל לצערי הרב הוא גם מאוד יקר, קניתי אותו פעם אחרונה בדיוטי פרי ובארץ המחירים שלו דיי נוסקים לשמיים ואני מחפשת משהו איכותי כמוהו אבל לא נורא יקר. אני בכלל חולת איפור וטיפוח, אני בעיקרון האיפור היום יומי שלי הוא: מייק אפ, פודרה וסומק ורוד בובתי כזה. צלליות מוזהבות של קליניק אני גם מאוד אוהבת את השימר של כריסטיאן דיור, שוב פעם יקררררר בטירוף!! מסקרה של לוריאל או מייבלין עיפרון שחור וליפגלוס טבעי או ורוד מצטערת שיצא לי ככה ארוך, אבל אשמח לקבל כל מיני טיפים ועיצות לגביי איפור מעניין.

LILUSH in LOVE

New member
תשובות

1. ראיתי ערכה עם פודרה,סומק,צלליות,ליפגלוש ועוד משהו לא זוכרת מזה היה בערך ב100 ששקל אולי קצת יותר של ג'אד. אולי אצלך (את את גרה בצפון) זה יקר יותר כי אני גרה באילת ואין מע"מ.. 2. אין לי מושג במייק אפים..ברוך השם בורכתי בפנים חלקות... (חמסה) :) אבל תלכי לאיזה סופר פארם ותשאלי שמה...המוכרות יעזרו לך אני בטוחה.

למעלה