אוקיי יש לי בקשה

ענת פ.

New member
אוקיי יש לי בקשה

בבקשה בבקשה בבקשה מישהו יכול לשלוח לי קישור להוריד סרטון של הנשיקה של ג'קי והייד? בפרק 308...אני רוצה להבין למה אנשים התכוונו כשהם אמרו שהייד כן הרגיש כי אני לא זוכרת את הקטע הזה! בבקשה בבקשה בבקשה!

popit

New member
אממ...

לי אין את הפרק במחשב, רק על הוידיאו. אל תדאגי שתגמר פה עונה 5, עד שתגיע עונה 6 יעשו שידורים חוזרים והרבה....אם את רוצה הנה לך תסריט של הקטע הזה, באנגלית.... אל תדאגי יהיו שידורים חוזרים, ואם לא בא לך לחכות את תמיד יכולה להוריד. צרי איתי קשר באי סי קיו אם את צריכה מידע איך. ______________ אנגלית: Jackie:So, our first date is almost over... Hyde:Yea... Jackie:so...what do you think? Hyde:it was no worst than bowling... (ג'קי מסתכלת כזה "מה?") Hyde:i don't hate bowling... (ג'קי עושה כזה כן עם הראש, ואז כזה זזה עם הראש לכיוון של הייד והם מתנשקים ממממששש ואז כזה הם מפסיקים ויש כזה רעש כאילו מתח באוויר.) Jackie:eek:.k, i didn't feel anything... Hyde:nothing? Jackie:no, i mean the kiss was hot but...well, did you feel nothing? Hyde:uuuuhhhhhh..... (חושב מה לומר לה) Hyde:no.wait....no. (ואז כזה הם יושבים רגיל והוא נוגע בשפתיים שלו) ואז סתם הם צוחקים על משהו והולכים...

popit

New member
תיקון בתסריט!!!

ג'קי אומרת: "well, did you fell something?" ולא: "well did you feel nothing"... פשוט כתבתי ממקודם נוט'ינג והתבלבלתי...

פMפיטה

New member
בקטע שהם צחקו כזה...

הוא אמר לה כזה: "אני לא אתנגד אם נעשה את זה." והיא כזה צחקה ונתנה לו כזאת בומבה חברית חלשה על הכתף ואמרה: "אתה כזה נורא." ואז הם נכנסו למכונית ונסעו.

popit

New member
זה היה ככה:

זה הקטע שבא אחרי זה: Jackie:soo...what happends now? (הייד מסתכל עליה) Hyde:I'm not opposed to doing it. (ג'קי כזה צוחקת ונותנת לו מכה בכתף) Jackie:Take me home, you pig! Hyde:Yes dear... נכנסים למכונית ונגמר.

shiran™

New member
יהיו שידורים חוזרים../images/Emo35.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo110.gif

באמת???????

popit

New member
בטח שיהיו!

ערוץ 3 חיים על שידורים חוזרים... וחוצמזה היה כתוב ברייטינג או משהו בסגנון שיהיו...

למעלה