אוקיי חזרתי.................

אוקיי חזרתי.................../images/Emo13.gif

החלטתי לקחת את העניין בצחוק לא לייחס לו הרבה חשיבות אבל.................................הבטחתי נקמה והנה היא באה!!!
אדון קזבובו........ אתה אמרת שdbv לא יכול להיות אבל......... האתר שאתה כותב לו (dragonballz.co.il) פרסם גם את הסדרה החדשה!!!!! מי מי צוחק על מי עכשיו עכשיו?? נה נה נהנה נה!!! king kai: happy day!!! haaaaaaaappy day!!! ohhh yeahh הנה קישור

ash 1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDD

ענק! ענק! זה פשוט מדהים עד כמה אתה אטום זה הרי ברור שהם העתיקו את הכתבה אחד מהשני! (וכניראה גם ממישהו אחר)

אתה זה שיוצא דביל כאן!!!!!

לא אכפת לי אם הם העתיקו או לא! זה לא משנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קזבובו אמר שזאתי שמועה (אני גם חושב ככה) אבל האתר שהוא עצמו כותב לו גם פרסם את הכתבה!!! מי אטום עכשיו???

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אם אני אטום ואתה לא אז איך אני יודע לרשום מצטער!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחח!!!!!!! אתה עדיין אטום!

Prophet

New member
אתה אשכרה מאמין לזה ????

איזה שטויות ! א. בשום מקום לא שמעתי על זה חוץ משני אתרים שלא יודעים כלום ! ב. דר. ג´רו יוצר את הגז הזה ??? דר. ג´רו מת בג´י טי !!! ג. האנדרוידים חיים ומתחבאים בכדה"צ ???? איזה שטויות אלה ????

ash 1

New member
בעעעעעעעע

טעות כתיב קטנה (אחת מתוך רבות) אבל זה עדיין לא נחשב לאטום ואתה מגזים עם ה-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וה-XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וה-... שניה... רגע אני אזכר... אוי נו לא חשוב 2 זה גם מספר טוב

תקשיב..............................

לא באתי להלחם נגדך או משהו כזה אוקיי? אני רק מעלה פה עובדה.. זה הכל... טוב לא משנה למי אכפת מה-DBV המפגר הזה... פשוט קיויתי שיהיה המשך וכנראה שלא יהיה בכל זאת...

אוקיי... אם אתה מבקש...

*יש רעידת אדמה, השמיים קודרים האבנים מתחילות לעוף!!!אני דופק צרחה ענקית "אאאאההההההההההההההה" הופך לסופר סאיין 1!(מתאים לי בלונד)!!!! ממשיך להעלות את העוצמה (וגם ממשיך לצרוח)"אהההההה"לסופר סאיין2!!אני לא מפסיק דופק צרחה ענקית!!! "האהאהההההההההההההההההההההההההההה" הופך לסופר סאיין 3!!!! יוצר ירח מדומה אני מתחיל להתעוות הופך לאוזרו מוזהב!!!! אני משתולל ומשתולל וצורח עד השמיים עד שאני נרגע והופך לסופר סאיין 4!!!!!!!!!!!! לוקח את שמוליק סופר סאיין4ועושה איתו פיוז´ן!!! העוצמה שלי גדלה וגדלה כל היקום משקשק!!!!! ואז מתוך כל האור המסנוור יוצא הלוחם החזק שנראה איי פעם!!!!!!!!!!!! קוראים לו תוליק* אוקיי אני מוכן!

ash 1

New member
*מנפנף בידי באדישות*

סתם אפקטים זולים *עוצם את העיניים ומשתנה לסופר סאיין 7A325D4L5/19 *חיוך זדוני* מתקפת שמוליקאן!!!!! אהההההה
-מה תגיד על זה?!-

*מתחמק*............................

*ממשיך להעלות את העוצמה* אני ב100% כח או לחילופין סופר דופר על סאיין 32njk3lfdx90h´gf *מתחיל לצעוק*: "קקקאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" שמוליק בתוך תוליק אומר לתום: "אוי לא אנחנו נשמיד את כל היקום" תוליק:"מממממממההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה" תום בתוך תוליק: "מה אכפת לך העיקר שהאטום יעלם" שמוליק בתוך תוליק:"אתה לא מבין אם האטום יעלם אז לא יהיה גם יקום ואז נהיה בודדים לנצח!!" תוליק:"ההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההה" תום בתוך תוליק:"מה פתאום זו לא מתקפה מספיק חזקה בשביל להשמיד את כל היקום" שמוליק *מהנהן בראשו*:"יא חתיכת אטום שככת שאני ממוזג איתך?? אתה בעצמך יודע שאני קטלני!!! תוליק:"מממממממהההההההההההההההההההההההההה" תום:"צודק לא חשבתי על זה..." תום ושמוליק אומרים ביחד:"או או" תוליק:"הההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" *הבזק אור עצום היקום מושמד* תום בתוך תוליק:"טוב................................אני רעב!!"

ash 1

New member
-פיצוץ אדיר משמיד את היקום-

תוליק חושב שהכל ניגמר ומתחיל לחפש אוכל אבל ברגע שהעשן מתפזר הוא מבחין שאני מרחף מולו ללא שום שריטה *בעיטה רצחנית לפנים מעיפה אותך לתוך חור שחור שם אתה נטחן לעיסה*

המממממ.....

אחרי שאש1 צוחק צחוק מרושע ומודיע על עצמך כשליט היקום.... אש1 הולך הביתה [למרות שהוא לא קיים(השמדתי אותו זוכרים?)] ופתאום שומע צעקה "אאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההה!!!!" ופתאום הוא רואה מתקפת אנרגיה עצומה מיתקרבת אליו!!!!! ("דה פינל פלאשמוליק")!!! אש1 עף למרחב האינסופי היישר לתוך מימד אחר! *מרים גבה בליגלוג ואומר* "ידעתי שהאימונים תחת גרוויטציה פי 300,000,000 מגרוויטצית ארץ ישתלמו לבסוף" *מלטף את הזנב ואומר* "אוקיי עכשיו אני מאוד רעב!" *מוצא לעצמי חתיכת צלי שנצלה מהשמד היקום ואוכל* "אךךךך אני שבע....."

ash 1

New member
ממתיי עיסות של אברים טחונים

יודעות לעשות קהמהמההא?

Prophet

New member
../images/Emo26.gif

*הופך לסופר סאייאן 4+ סופר צ´יבי 40 פותח שער למציאות של טראנקס מהעתיד, זורק אש1 לשם, לא נותן לגוגל גירל להכנס, לוקח את טום למציאות של סל, ורק אותו לשם, אוסף את הדרגון בולז ומבקש שלא תוכלו לחזור בחיים ולא תוכלו לגעת בשום דרגון בול וגם כל מי שיגע בדרגון בול בשבילכם.

ash 1

New member
פחחחחח

סופר סאיין 4 *גיחוח* זו טרנספורמציה ענתיקה אף אחד כבר לא משתמש בשלב החלש הזה (חוץ ממתיי שצריך לגרש זבוב מעצבן) *דורך על פרופט* *מאדה את רייסטלין* מואהאהאהאה

למעלה