אוקיי, חבר'ה,

ויימס

New member
אוקיי, חבר'ה,

הגיע הזמן להחליט אחת ולתמיד.... מי היא דמות הדיסק (אוקיי, או בשורטו או ננסים או כל דבר אחר) השנואה עליכם ביותר, ולמה?

ויימס

New member
למה דווקא את קרולי אתה שונא?

הוא הרי מגניב ושקסי. או שלא? שכנע אותי שאני טועה!!!

אני חושב שלא קראת טוב

היא כתבה "הדמות השנואה עליכם ביותר", לא "הדמות הנסגדת עליכם ביותר"...

The Mad Hatter

New member
מהדמויות הראשיות יותר-

גזר. בפעמים הראשונות שקראתי את הספרים דווקא די אהבתי אותו,אבל עכשיו אני קוראת את "רגלי חימר" שוב (לא קראתי אותו כל-כך בעיון בפעם הראשונה) ואני פשוט לא סובלת אותו. הוא מושלם מידי. וצדקני. וטיפש.

מה ה מצב

New member
מה??? גזר ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

אני ממש אוהבת את גזר. אם הוא היה אמיתי הייתי מתחתנת איתו... מצד שני, לא קראתי את "רגלי חימר" אז... אבל מי שהכי מעצבן אותי זה הגמד המעצבן ההוא מsoul music הוא פשוט מרגיז. ואני גם לא אוהבת את סמל קולון, הוא פחדן מידי.

ויימס

New member
איזה מצחיק זה לשנוא את גלוד!

למה, יש לך בעיה עם גמדים? אולי זו הזהות המינית המעורפלת שלהם, אותי זה תמיד הרתיע שאף אחד לא ממש יודע מה מסתתר מתחת לבגדים...

מה ה מצב

New member
אממ לא.

אין לי בעיה עם גמדים, יש לי בעיה עם גלוד. הוא תחמן ושטלתן ומעצבן. בעצם, במחשבה שנייה, בדרך כלל הגמדים הם אלו שמעצבנים אותי בספרים, אז אולי כן יש לי בעיה איתם... אולי כי הם כל כך רודפי בצע.

limilu

New member
זה לא שהם רודפי בצע,

הם פשוט אוהבים זהב

"זהב זהב זהב זהב זהב"

"זהב זהב זהב זהב זהב זהב זהב זהב זהב זהב" "נראה לי ששכחת שם איזה 'זהב' באמצע..."

ויימס

New member
ולמעשה, כל הגלוד גלודסונים נוצרו

כתוצאה מאל עם דיסלקציה שנתן לגמד מסויים את היכולת שכל דבר שייגע בו יהפוך לגלוד.

מ א ג ר ט

New member
גררר

טוב, הנה מספר דמויות שנואות: מעולם לא חיבבתי את הקוסמים אבל את רידיקולי אני לא סובלת במיוחד. בבשורוטו לא אהבתי את השד הזה שבא ומחסל שם הרבה אנשים. היה לו שם... טוב, אני אסים את אנשים מחומשים ונראה מי הדמות השנואה משם.

ויימס

New member
אני אצטרך להגיד ש...

חשבתי על כך רבות וקשות. אני כנראה לא מאוד שונאת אף אחת מהדמויות, אולי כי לא הגעתי לספרים עם הרעים הממש מרושעים כמו TOT ואלילי הקטקטים, אבל בינתיים החלטתי היא: כנראה שגראני ו-וטינארי. כן, כולם אוהבים אותם, אני יודעת. פשוט מרגיז אותי איך שהם מתעמרים ככה באנשים!

למעלה