אוקיי חביבי...

אוקיי חביבי...

אז מה עם המפגש בציפורי? צריך להתחיל להתכונן אם רוצים להוציא לפועל ושיבואו לשם כמה שיותר מספרים. בואו נתחיל להזיז עניינים משום שאם כבר אנחנו נפגשים יש לי כוונות נוספות ואני צריכה זמן להתכונן. קדימה!

perhay

New member
אני אצטרך הסעה

אני באה מהגליל התחתון באזור צומת גולני.

אני כאן זקוק למעט זמן../images/Emo118.gif

אני ממתין לקבלת אישור לארח אתכם ללא צורך בתשלום כניסה לאתר אבל רשות הטבע והגנים היא גוף ממשלתי וכך יש גם בירוקרטיה אנא המתינו עוד מספר ימים ונקבע תאריך לקראת סוף החודש ושוב אני ממליץ על יום שישי כדי לאפשר לחברה שעובדים במהלך השבוע להצטרף גם כן

יש תאריך ויש שעה../images/Emo13.gif

שלום לכולכם אנו נפגש בציפורי לספר ולשמוע סיפורים על תקופת המשנה ,רומאים ויהודים, הגליל, טבע, וכול מה שבא לכם. התאריך הוא 26/8/05 השעה 10:30 משך הסיור כשעתיים ואם יהיו עוד סיפורים אז אולי קצת יותר אני מארגן מים חמים וקפה/תה את העוגות והעוגיות אתם מוזמנים לצרף אני אדריך וגם אספר ואפילו אציג בפניכם אבל הסיור הוא של כולנו וכולנו משתתפים עדין לא קבלתי אישור להכניסכם ללא תשלום אבל בטוח אבל הנחה על כל מקרה מדובר ב 10 ש"ח לערך (לא נורא) הסיור לא קשה פיזית ציפורי העתיקה נמצאת בסמוך למושב ציפורי על הכביש לנצרת מכיוון צומת המוביל.

כנס בציפורי-רעיון מבריק-מעולה!

יופי!!! כל הכבוד!!! מיפגשי מספרים הם חוויה נהדרת בשבילי. אשתדל להגיע ולהתכייף איתכם. ביי פרי גן העדן

EYTAN155

New member
פנינה, אשמח להסיע אותך

אם יש בעיה באתר ציפורי אשמח לארח את מפגש הפורום במעיין שרונה.

למעלה