אוקיי, זה ממש מוזר

Silly LoveSong

New member
אוקיי, זה ממש מוזר

כרגע התקשרו אליי מסטימצקי ואמרו לי שהספר השביעי יגיע אליהם ב-1 למאי... עוד יומיים. WTF?

ניחוש פרוע

זה לא היה מישהו מסטימצקי אלא מישהו שחשב שיהיה מצחיק לעבוד עלייך

Silly LoveSong

New member
לא חושבת

היה לה קול של אישה מבוגרת (לא זקנה). ואני לא מצליחה לחשוב על מישהו שיעשה לי תעלול כזה. ממש מוזר..

ToryMaster

New member
הקו ללא פקטור

א. הטלפון מעוות את הקול ב. את תהיי בהלם מכמות הפעמים שאני עונה לטלפונים בבית ואנשים בטוחים שאני אימא שלי [גם אנשים שלא מכירים אותנו], ואני בת 18, הרבה אנשים עושים מתיחות מפגרות בגיל הזה.

The T Shirt

New member
May's fools day (אחד במאי!)

(עזבו, זו בדיחה מתוך אוסף פיקצרים שנקרא Odd Ideas של Rorschach's blot מפאנפיקשיין שבטח אף אחד מכם לא מכיר)

או ש...

מישהו התקשר מהמספר הזה וביקש לדעת מתי הספר מגיע, כי אני ככה עשיתי והם צריכים להחזי לי תשובה כשהספר יגיע למכירה מוקדמת אצלנו ביהוד.

Dana Argamen

New member
או שהם ניסו לעבוד אלייך ..

או שאת מנסה לעבוד אלינו
חחחחח כנראה סתם מתיחה של מישהו

Silly LoveSong

New member
ביררתי היום:

ניגשתי אל הסניף בו הזמנתי את הספר. הם קיבלו אימייל מהמשווק של הספר בארץ שקרא להם דחוף להתקשר לכל מי שנרשם ולהודיע על המכירה המוקדמת של הספר שתתחיל ב-1 למאי, מחר. משום מה הם חשבו שמכירה מוקדמת = כפי שמעיד שמה - מכירה מוקדמת.
האמת היא שה"מכירה" המוקדמת זה כמובן לשלם עכשיו כסף וככה להבטיח לעצמך עותק, לכשהספר ייצא ביולי. ידעתי שזאת לא מתיחה כי לא הצלחתי לחשוב על מישהו שיעבוד עליי ככה, סתם אי הבנה שלהם. ואני כבר התחלתי להתלהב ולפתח תקוות שווא שהם הולכים לקבל עכשיו ארגז שלם עם ספרים והם הולכים בטעות למכור אותם לפני שהספר ייצא בכל שאר העולם.

m i a o o

New member
למה לי אמרו שהם יתקשרו אליי ברגע שהספר יגיע

ואז אני אשלם להם בחנות כשאני לוקחת את הספר?

למעלה