אוקיי זה ממש חשוב!!

shunsine

New member
אוקיי זה ממש חשוב!!

מישהו ראה את הראיון של סיימון קאוול בג'יי לנו אתמול בערב? (לצופי יס) זה היה הדבר הכי גאוני בעולם!!!!! מי שלא ראה, פספס את הראיון של החיים!!! מישהו יודע אולי אם אפשר למצוא את זה איפהשהו באינטרנט?

shushka9

New member
חחחח לא היה עדכונים או משהו

זה פשוט היה מצחיקקקק! אחד הדברים היותר מצחיקים!! ג'יי לנו גרם לסיימון לרדת על כולם ובעיקר על ראיין ואז ראיין נכנס בהפתעה לאולפן וזה פשוט היה כ"כ מצחיק!! באמת חבל מי שלא ראה... אם אני אמצא באינטרנט אני אתן לינק=] אולי יש היום שידור חוזר ביס.. נראלי שכן. תבדקו! אני יודעת שהיה מוקדם יותר היום.. אין. הרגע הלכתי לבדוק וג'יי לנו בדיוק נגמר ואין שידור חוזר...

shunsine

New member
אני יודעת, ראיתי את זה עכשיו

אתמול בערב ראיתי רק את הסוף ועכשיו ראיתי את הראיון המלא ראית גם כשפאולה וריאן היו אצל ג'יי לנו? זה גם היה ממש מצחיק!!

shushka9

New member
לא../images/Emo7.gif לא ראיתי את זה=/

בלאט אני אנסה למצוא!=]

shunsine

New member
../images/Emo58.gif כן, ממש עדכני - עונה 5

זה היה כל כךךךךך מגניב קודם כל הם דיברו קצת על התוכנית, סיימון אמר שהוא חושב שטיילור יזכה ואז הם התחילו לדבר על ראיון שהיה לג'יי לנו עם ריאן סיקרסט ובו ריאן לכלך על פאולה ומאז הם לא מדברים, ואז פאולה הייתה בג'יי לנו והיא לכלכה על ריאן וסיימון מתחיל בעצמו ללכלך על ריאן, וזה היה ממששששש מצחיק ואז ג'יי שואל "הממ, מעניין מה יש לריאן להגיד על זה. ריאן, מה אתה אומר?" ואז ריאן נכנס לבמה! וסיימון כולו נעשה אדום ונקרע מצחוק זה היה ראיון גאוני אם מישהו ימצא את הראיון באינטרנט, אני אסגוד לו לעולמי עולמים.

למעלה