אוקיי זה הולך ככה

דנה!

New member
חחחחחחחחחח יפה!!!

אני לא הסכמתי לאלון לצלם אותי... P: התמונה של שקולניק הכי מצחיקה :) והגב של דרור פשוט פצצה! :))))

טאלנה

New member
חחח...

תמונות ממש מצחיקות... אלון שאלה.. אתה ממש ממש משועמם?!?!? חחח.... אבל נחמד.. (אל תמשיך ככה..) והכל ברוח טובה..:)

Mike A

New member
ורק אותי הוא לא צילם..

חכה חכה אני נכנס בך מחר בבית ספר!

crovee

New member
נחמד לאללה...

אבל איפה הגר? למה את הגר לא צילמו? רוצים את הגר! רוצים את הגר!

Papito

New member
התמונות השוות באמת

יגיעו מחר היום סה רק חימום קטן בין התמונות מחר: תמיר מבצע מעשי סדום בלחמניה תמימה הגר מכה את אלון חסר הישע ועוד....

טאלנה

New member
חחח....

אני אישית יותר הייתי נוטה לאלון הסיסי...:) חחח, תמיר חמוד...:)

חחחחח......

ואת מי לא צילמו???????? את הגר!!! טוב, זה רק לטובתכם, אלון פחד שאנשים יתחילו לצרוח... וחוץ מזה, הגב של דרור הכי סקסי בארץ!! ומיכאל דיבר איתי היום...ואמר לי "בתאבון"! איך התרגשתי...
ודניאלה השאירה אותי לבד בפגישת מש"צים...טוב לפחות שי הפסיק להתעצבן אחרי שהיא הלכה...
ומשעמם לי.

Papito

New member
למה באלימות??

ולקבל בתיאבון ממיכאל זה באמת מרגש כי אחרי הכל הוא אמר בתאבון ולא ביקש ביס

גם אותי לא צילמו...

הייתי בתמונות של אתמול והן לא יצאו בסוף.. אבל היום בכלל לא ראיתי שהצטלמתם.. מתי זה היה? ובאמת הוא הפסיק להתעצבן שי ש"לח? והוא אמר עלי ועל עינב משו?

Superdror

New member
השעה

11:40... השיעור הוא שיעור מחשבים... אלון הפאפרצ´י יוצא למסע צילומים, מצלם אותי בהלכי בכיתה! לאחר מכן הוא עובר אל רחבת בית הספר, בהפסקה ואז מחליט הוא לצלם את עצמו ואת אינגה ובלע בלע! כן, ערמומי שכמותו :>

Papito

New member
חכה חכה דרור

מחר אני יתחבא בשיחים ויצלם גם את פרצופך אם לא ילך לי במוזיקה תמיד אוכל להיות פפרצי

חחח...

אבל כנראה שאתה לא מספיק טוב כי אני עדיין לא מזהה את דרור.. צלם אותו תמונת תקריב!!!

Superdror

New member
אממ...לזהות אותי זה הכי קל בעולם...

ואני אפילו עובר לידך המון ! :> (מואהאהא) ואמממ, אלון, אתה לא תצליח..... אם תעשה את זה אתה שוב תמחק את כל התמונות, המצלמה שלך לא מסוגלת להתמודד עם עול פרצופי.

Superdror

New member
או או , אפילו יום אחד הבטת בי

כשעברתי לידך! אווווו תנסי להזכר @:)

יש לי רעיון לתמונה!

אלון! תצלם אותי מורידה לדרורי כאפה (כמו בכל יום...) ככה גם הוא יהיה מאושר כי לא יראו לו תפרצוף, וגם אני אהיה מאושרת כי יראו רק את היד שלי

blueman1

New member
אהההההה

מי בדיוק הירשה לך לצלם את חברה שלי וגם לפרסם את זה באינטרנט באמת אלון

למעלה