תודה רבה לך!!! אני לקחתי את זה בקטנה........... מי שרוצה שיגיב, מי שלא- לא.......
ב בת 1986 New member 28/2/07 #21 תודה רבה לך!!! אני לקחתי את זה בקטנה........... מי שרוצה שיגיב, מי שלא- לא.......
ה האגוש New member 28/2/07 #22 אממממ הפינה הזאת היא של אורעד, ולמיטב זכרוני היא מתפרסמת כל יום שישי. אם היא פיספסה פה ושם, זה לא אומר שהיא לא מפרסמת אותה יותר וצריך להחליף אותה. קפיש? :]
אממממ הפינה הזאת היא של אורעד, ולמיטב זכרוני היא מתפרסמת כל יום שישי. אם היא פיספסה פה ושם, זה לא אומר שהיא לא מפרסמת אותה יותר וצריך להחליף אותה. קפיש? :]
L liron010 New member 28/2/07 #23 O: כבר חמישה ?! [שמת לב לתיקון האלגנטי ? P=] יאאאאאאאאאאי מזל"ט ! איזה בטטות ! 3>
כ כל האהבה במלואה New member 28/2/07 #24 אני שיר השבוע של עברי:לאונרדו שיר השבוע לא של עברי: אלבום שבועי: תמונה שראיתם ואהבתם: מסר לאומה:שיהיה שבוע מעולה
אני שיר השבוע של עברי:לאונרדו שיר השבוע לא של עברי: אלבום שבועי: תמונה שראיתם ואהבתם: מסר לאומה:שיהיה שבוע מעולה
L Liroy999 New member 28/2/07 #25 אמממ.... שיר השבוע של עיברי: תמיד אהבה. שיר השבוע לא של עיברי: דין-דין-מוכרת לי מפעם. אלבום שבועי: וואי קשה, רק אחד צריך? של עיברי כאילו או כל דבר השאלה לא בוררה לי. תמונה שראיתי ואהבתי: אין לי מושג. משפט לאומה: מצעמם לי ואני פונה ללב שלכם....חחחחחח.
אמממ.... שיר השבוע של עיברי: תמיד אהבה. שיר השבוע לא של עיברי: דין-דין-מוכרת לי מפעם. אלבום שבועי: וואי קשה, רק אחד צריך? של עיברי כאילו או כל דבר השאלה לא בוררה לי. תמונה שראיתי ואהבתי: אין לי מושג. משפט לאומה: מצעמם לי ואני פונה ללב שלכם....חחחחחח.
L Liroy999 New member 1/3/07 #29 אם אתה אומר נשלים את חלק החסר בפאזל אני בוחר לפרגן ליזהר אשדות, אני חושב שהאלבום ההפועה שלו בהארד קפה חזק מאוד-מומלץ ביותר!!....לכל חובבי יזהר באשר הם.
אם אתה אומר נשלים את חלק החסר בפאזל אני בוחר לפרגן ליזהר אשדות, אני חושב שהאלבום ההפועה שלו בהארד קפה חזק מאוד-מומלץ ביותר!!....לכל חובבי יזהר באשר הם.
O O f r i s h New member 28/2/07 #27 אז, נגמר לי פורים 2007 :] שיר השבוע של עברי: "להבין את המים" שיר השבוע לא של עברי: "המתוקות האחרונות" \ אריק ברמן אלבום שבועי: אחד - אריק ברמן תמונה: מסר לאומה: פורים זה אחלה ^^
אז, נגמר לי פורים 2007 :] שיר השבוע של עברי: "להבין את המים" שיר השבוע לא של עברי: "המתוקות האחרונות" \ אריק ברמן אלבום שבועי: אחד - אריק ברמן תמונה: מסר לאומה: פורים זה אחלה ^^
N Nusy L I New member 28/2/07 #28 ^^ שיר השבוע של עברי: כשאתה לבד שיר השבוע לא של עברי: סינרגיה - אשם אלבום שבועי: תמונה שראיתם ואהבתם: >>> מסר לאומה:
^^ שיר השבוע של עברי: כשאתה לבד שיר השבוע לא של עברי: סינרגיה - אשם אלבום שבועי: תמונה שראיתם ואהבתם: >>> מסר לאומה: