אוקיי הצילו;

PinkWin

New member
אגטה היא לא אמו של גרגמל

הגיע הזמן שתרענן את זכרונך... כנס לפה, יש כאן את כל הדמויות של הדרדסים,כולל אגטה תקרא קצת ותחכים ,לא יזיק לך

PinkWin

New member
אפרופו דרדסים

מישהו זוכר פרק שכמה דרדסים היו ביער ועשו מין ברביקיו כזה?והיה שם מישהו על קביים, אם זכרוני לא מטעה אותי(יש מצב שכן), והיתה לא שלעת כזו על הראש... יש לי זכרון לטווח קצר סלחו לי אם טעיתי
לילה טוף לכולם =]

רונקי

New member
אה!אה!נזכרתי נזכרתי נזכרתי נזכרתי

[תכף אני מקבלת את פרס המלא הודעות ברצף...
] זה היה מדרדסים,כשדרדסבא הטיל על בר-כוח ועל דרדס נוסף להחזיר איזה גוזל של נשר שהם מצאו כי הוא אמר שהוא יהיה מסוכן שיגדל. אז הם זרקו אותו באיזה צוק או משו והיה מעורב שמה גם שיקוי ירוק... והגוזל שתה מהשיקוי וגיהק\או אמר קפלאווי. קיצר- מלכה או לא?

PinkWin

New member
צודקת!

איך אניזוכרת את הפרק הזה(יחסית לסניליות שלי) זה היה מן שיקוי כזה שדרדסאבא אמר לזרוק כדי שאף אחד לא ימצא אותו. אז הם התעצלו והשיקוי(הוא היה ירוק כזה) נפל למן תהום כזו ונשפך... ואז גוזל אחד שתה מהשיקוי ונהפך למין צפור מפלצת כזו... והוא שבר לרדסים את הבתים..והם ברחו למגדל כ..ובת כנף עזרה להם להגיע לשם. אני זוכרת את בר מוח האהבל הזה שמרוב שהוא זיין את השכל הציפור כמעט תפסה אותו. לבסוף הם תפסו את הציפור קשרו אותה,איכשהו הם גרמו לה לפתוח את הפה,הכניסו לה שיקוי לפה והיא חזרה בחזרה להיות גוזל אפור קטן וחמוד אם זכרוני לא מטעה אותי =] והנה תמונה

רונקי

New member
תגידי

את זוכרת את הפרק של דרדס-כן ושלהבת אש השועל?
ו--איך קוראים לאמא של גרגמל?!

plane crazy

New member
נראה לי ש...

כל פעם שהדרדסים היו אומרים את זה אז מה שהיה ליידם היה נעלם.. ודרדסבא הזהיר אותם לא להגיד את זה ובטעות הם העלימו דרדס אחד...

simi5

New member
מה פתאום איזה שטויות צריך לשלול לך

את הפרס. אני מכיר את הפרק הזה בע"פ. הקביים והדלעת היו של קונדסון. הדרדסים( דרדסית זללני ורגזני) הלכו לעשות פיקניק, מאחר שקונדסון הפחיד אותם כל הזמן בכפר. אך קונדסון לא ויתר ובא אחריהם למערה ששם הם בילו את זמנם. קונדסו המשיך להפחיד אותם ע"י כך ששם על ראשו דלעת והלך על קביים. אבל הם לא שמו לב ומאחוריהם הגע חתחתול, שלושת הדרדסים שחגו סביב המדורה ברחו ואחריהם רדף חתחתול, והוא כמעט תפס אותם. אבל קונדסון הצל אותם ע"י כך שמשך את צומת ליבו של החתול. בנתיים נכנסו שלושת הדרדסים מפתח סודי לביתו של גרגמל, אך לרוע מזלם גרגמל הרח אותם:"ריח דרדסים עולה באפי" צעק המכשף ותפס את הדרדסים המסכנים. קונדסון בנתיים הצליח לברוח מהחתול הרשע, אך חבריו המסכנים היו אתה בשבי. ואז קונדסון שהרגש רשמי אשמה החליט לעשות מעשה אמיץ ולהציל את הדרדסים לבדו. הוא הבא לגרגמל כמה מתנות (כלומר פצצות) וגרגמל הטפש פתח אותם והדרדסים ברחו ונצלו. זה הפרק. שימי בן מוחאל-מומחה לדרדסים

simi5

New member
מה פתאום איזה שטויות צריך לשלול לך

את הפרס. אני מכיר את הפרק הזה בע"פ. הקביים והדלעת היו של קונדסון. הדרדסים( דרדסית זללני ורגזני) הלכו לעשות פיקניק, מאחר שקונדסון הפחיד אותם כל הזמן בכפר. אך קונדסון לא ויתר ובא אחריהם למערה ששם הם בילו את זמנם. קונדסו המשיך להפחיד אותם ע"י כך ששם על ראשו דלעת והלך על קביים. אבל הם לא שמו לב ומאחוריהם הגע חתחתול, שלושת הדרדסים שחגו סביב המדורה ברחו ואחריהם רדף חתחתול, והוא כמעט תפס אותם. אבל קונדסון הצל אותם ע"י כך שמשך את צומת ליבו של החתול. בנתיים נכנסו שלושת הדרדסים מפתח סודי לביתו של גרגמל, אך לרוע מזלם גרגמל הרח אותם:"ריח דרדסים עולה באפי" צעק המכשף ותפס את הדרדסים המסכנים. קונדסון בנתיים הצליח לברוח מהחתול הרשע, אך חבריו המסכנים היו אתה בשבי. ואז קונדסון שהרגש רשמי אשמה החליט לעשות מעשה אמיץ ולהציל את הדרדסים לבדו. הוא הבא לגרגמל כמה מתנות (כלומר פצצות) וגרגמל הטפש פתח אותם והדרדסים ברחו ונצלו. זה הפרק. שימי בן מוחאל-מומחה לדרדסים

PinkWin

New member
תגיד אתה במחזור?

מה אתה כ"כ עצבני הרי אמרתי שהודעה שיש לי זכרון לטווח קצר...... יש לי כל מיני פלאשבקים מהילדות כולל לסדרות מצויירות.... הרי אמרתי שהם היו ביער ועשו מן ברבקיו...אני פשוט זכרתי שהיתה שם אש,אז חשבתי שהם עשו מן מדורה כזו... ומה אתה כ"כ לחוץ? לך תשים טמפון אולי תרגע

RoYaL3

New member
למה אתה כותב בסוף כל הודעה

שימי בן מויאל? קלטנו מי אתה וזה גם כתוב לך בחתימה

רונקי

New member
איזה פרק של אגטה?

זה שהיא אבדה קמע ירקרק שמגשים כל מה שאומרים?

רונקי

New member
זה לא היה אפון!

זה היה זנב! ואז היא צבעה ענב\זית בכחול והדביקה.. [והוא נפל מתישהו והדרדסים חשבו שיש שינהם מתחזה..] ודרדסבא בדק לכולם את הזנבות. זהו.

זה מה שאמרתי...../images/Emo122.gif

שהיא הדביקה לעצמה אפון (כן....
זה יכול להיות אפון כי זה היה ירוק
) בתור זנב....

למעלה