אוקיי, הנה סקר..

oliveoil

New member
אוקיי, הנה סקר..../images/Emo163.gif

אם הייתם בלהקה, איזו מוזיקה הייתם מנגנים, ומה היה התפקיד שלכם? (כלומר זמר/ת, גיטרה וכו") ואם אתם באמת בלהקה זה בכלל יהיה מגניב לדעת!

oliveoil

New member
אני

הייתי (תאורטית כמובן!) בלהקה שמנגנת פאנק רוק (גם כמובן..
) והייתי מנגנת בגיטרה. אולי גם צועקת איזה משהו ברקע.. =^-^=

roieroie

New member
חחחח אוקי... :)

אני כבר בהלהקה!!! ואנחנו מנגנים כל מיני אבל בעיקר פאנק רוק ורוק ישראלי גם כל מיני!!! :) ואני הבסיסט!!! וזה הדבר הכי כיפי בעולם כי אני יכול לקפוץ ולהשתגע ולעשות מה שבא לי על הבמה כי הבס בשירים שאנחנו מנגנים מממממממש פשוט!!!

ilbe182ebli

New member
אני וחברה שלי רוצות להקים להקה

יותר מאוחר... כשאני אלמד בס או חשמלית (אני עדיין בהתלבטות למה לעבור אחרי הקלאסית!!!!!!) והיא מתחילה על תופים... ונמצא לנו עוד כמה אחרים ונוסיף כבר.. ואין לי מושג מה ננגן...

oliveoil

New member
חחח.. זה בטח יהיה מגניב

להיות בלהקה.. אח שלי בלהקה, קוראים להם ,תחת לחץ (under pressure) והם מנגנים פאנק. הוא כזה חמוד!!! אבל נראה לי שהם בהפסקה כי הוא בצבא.. בכל מקרה, אני ממש גאה בו! *אוהההה...*

xero1

New member
אך שלך בתחת לחץ?!

הם להקה ענקית! (כאילו.. מאלא שבארץ).

HandsomeDevil

New member
אפילו אני אוהב את תחת לחץ ../images/Emo13.gif

ואת בר מינן ו...... פרט שולי, כמובן!

xero1

New member
אבל הם פאנק

ואתה ניו-מטאליסט, זה נוגד את החוקים.

HandsomeDevil

New member
אני אוהב גם

kashmir, green day ו- handsome devil.... רן, אין חוקים, תרד מזה כבר, תשמע מה שנוח לך, לא מה שהחברה הפאנקיסטית הזאת שלך אומרת לך. חכה חכה, ניו מטאל זה סגנון חדש, גם הוא יהפוך למעצמה כזאת גדולה, אם לא בגודל של הפאנק אז לפחות בגודל של הגראנג´.... כן, כן, גם זה ייקרה. סבלנות

oliveoil

New member
אוי ההודעה יצאה במקום הלא נכון!!

זו הייתה צריכה להיות תשובה לxero1 אבל זה יצא בצד השני של העולם, אז כן, אח שלי בתחת לחץ, ואני שמחה שאתה חושב שהם טובים! פיו.. זהו.

oliveoil

New member
לא יודעת אם להגיד "סולן"

כי יש עוד אחד ששר. בעקרון תלוי איך אתה מגדיר סולן..

מאיה182

New member
אני הייתי רוצה להיות......

זמרת....אבל בעיקרון אם אני יכולה כרגע אז זה גיטריסטית:) סטראטוקאסטטטטטטר......אמריקאיייייייית!!!!

blinknetta

New member
הייתי רוצה

לשיר עדיין לא בטוח כל כך אם לנגן... בטח משהו כמו avril lavinge אני לא יודעת לרשום את השם שלה בעברית...

למעלה