אוקיי.... הינה זה בא!

Druyanizem

New member
אוקיי.... הינה זה בא!

פינת הקומיקס ה... כל פעם שיהייה משהו מוכן אבל לא פחות מפעם בשבוע.
והיום אנחנו נעבור על אלכס רוס כי הציורים שלו פשוט מדהימים. ביוגרפיה מקוצרת בהודעה הבאה... וכמה תמונות שיבואו אחריה.

Druyanizem

New member
ביוגרפיה מקוצרת של אלכס רוס

אלכס רוס (alex ross): נולד בפורטלנד אורגון וגדל בטקסס. רוס בא ממשפחה של אמנים, אמא שלו הייתה אמנית בתחום הפרסום וסבא שלו בנה צעצועי עץ ואהב לצייר. אחרי שהוא ראה את ספיידרמן בפעם הראשונה הוא התאהב בענין והבין שזה מה שהוא הולך לעשות בחיים- להביא את דמויות הקומיקס לחיים. בגיל 17 רוס הגיע לשיקגו כדי ללמוד ציור באקדמיה האמריקאית לציור, דבר שנתן לו אפשרות לחקור את האמנות יותר לעומק. בסיום הלימודים, רוס מצא עבודה במשרד פרסום ובנתיים העורך של מרוול (חברת קומיקס-בין הגדולות בעולם כיום) הציעה לו שיתוף פעולה ביצירת חוברת חדשה "רומן ציורי" (graphic novel) שנקרא "marvels" המספר על הגיבורים של מרוול ממבט אנושי. אחרי זה הוא עבד על חוברת של חברת הקומיקס dc (זו החברה המובילה כיום בשוק של הקומיקס) שנקראה kingdom come, סיפור עתידני על כל הגיבורים של dc. העבודות האחרונות של רוס כוללות את יום השנה ה-60 של סופרמן, חוברות של באטמן, קפטן מרוול, ו וונדר וומן. הציורים של אלכס רוס מתבטאים בריאלסיות המדהימה שלהם ובהצגת הדמויות בדרך שלא הוצגו מעולם.

Druyanizem

New member
הג´וקר ואהובתו-הארלי

לי יש את החוברת שציור זה מצוייר בה.. אחלה חוברת אני חייב לציין.

וונדר וומן וג´וקר והמראה

הכי יפים. הקטע עם המראה היה יכול להיות יותר טוב עם השברים היו מעוותים את הדמות. כך או כך זה ממש יפה. הקטע עם וודר וומן קצת דבילי כל התחתונים האמריקאיים אבל זה עדיין מלא עוצמה, יפה מאוד. פינה מוצלחת אני מצפה כבר לפינה הבאה

איכסה

New member
וואו,

באילו צבעים הוא עובד? אקריליק? טוב, שיהיה, הוא מצייר ממש יפה...

מאטריקס

New member
בתור צייר קומיקס הוא מעולה...

אני מכיר אותו... בעטיפה של הספר "הניצוץ" (שאני לפחות קראתי...), ראו את הג´וקר מחזיק מסור, ומציץ מחור הדלת ומחייך בצורה אכזרית, ומאחורי הדלת עומדת אישה מפוחדת... והוא צייר את זה בטח לכבוד הקטע (בסרט ובספר...) שבו ג´ק (או יותר נכון, בסרט ג´ק ניקולסון) מחייך ואומר: Here´s Johnny ובינתיים הוא חותך עם המסור את הדלת במטרה לבוא לרצוח את האישה שעומדת מאחוריו, אישתו (בסרט, שלי דובאל הנהדרת...) סצינה נהדרת, זה הציטוט שלי ב"כרטיס האישי" שלי... ובכלל הוא צייר את זה בדיוק כמו שתיארתי, והוא מצייר מצוין... כמו הציורים האלו בעטיפות של הספרים לנוער... שפעם היו, בזמננו... לפני 12-13 שנה... והוא מצייר ממש מפחיד לדעתי את הג´וקר, נראה כמו רוצח... וונדר וומן נראית קופי ("העתק"...) שלה במציאות!

elior123

New member
יו! איז יופי הוא מצייר כמו בוריס-

וג´ולי! מושלם! יש לו אתר באינטרנט? אם כן מהו?

danbros

New member
את העין של ספיידרמן הכי אהבתי!

כל הכבוד על הפינה. מחכה ומצפה לעוד.
דנ

Druyanizem

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

אז ככה: הוא צובע את הציורים שלו בצבעי מים. וכן... יש לו אתר אינטרנט www.alexross.com

scooby4

New member
הוא...הוא...אין לי מילים!!!!

זה ממש אמיתי!!! ואיך הוא עושה את זה עם צבעי מים??יו!!! אני ממש אוהב את הציורים שלו, הם נראים כאלה מציאותיים! גלשתי באתר שלו...

למעלה