אוקיי היי

אוקיי היי

אין לי מושג איך משרשרים הודעה אם מישהו יסביר לי אני אשמח אבל יש לי כמה סקופים אני אשמח עם תענו לי.... -*-*- אני לא בטוחה שזה נכון אבל זה לפי מה שקראתי...-*-*- א. אף אחד לא ימות! (יש) ב.דדי ודגנית יתחתנו בעונה השנייה ג.איה וניני כן יחזרו להיות בני 10 אבל רק שהשמיינייה תיגמר זאת אומרת בפרק האחרון ד.לשמינייה (כרגע לפי דברי גירוא חמיצר) יהיו 115 פרקים ה.יחשבו לסגור את השמינייה אבל כפי שאתם מנחשים....כמובן שלא יסגרו את זה ו.הסוף יהיה סוף טוב (בסוף השמינייה).....(שהתוכנית תיגמר) וזה כל מה שאני יודעת בנתיים....

היי

אז ככה קראתי את זה באיזשהו אתר (לא זוכרת איזה על השמינייה איזה אתר אחד (זה לא היה בטיפו!) וזה מה שהיה כתוב שם....:/ זה נשמע לי די הגיוני למרות שזה באמת נשמע כמו ניחושים...:/ אני לא יודעת אבל אם זה כם אז זה ממש אדיר!

o r t a l13

New member
כנסי רגעע..!! ../images/Emo58.gif

מזאת אומרת יחזרו להיות בני 10 כשהשמיניה תיגמר..? מה שתי העונות או העונה הראשונה?.. ומאיפה כל הסקופים...???

o r t a l13

New member
טוב זה באמת לא נראה לי נכון..

דבר ראשון יש שם כמה דברים שכולם ידעו.. כמו שיש 115 פרקים.. אבל את כל השאר רק באלי לדעת מאיפה היא קראה את זה..

תגובה

אז ככה קראתי את זה באיזשהו אתר (לא זוכרת איזה על השמינייה איזה אתר אחד (זה לא היה בטיפו!) וזה מה שהיה כתוב שם....:/ והם יחזרו להיות בני 10 כשהכל ייגמר....

o r t a l13

New member
לא נראה לי ש

שאיה וניני יחזרו בסוף.. חוץ מזה זה בטח סתם דברים שרשמו באיזה אתר

1תרו

New member
נראה לי ש...

שהיא מתכוונת שהם יחזרו להיות בני 10 אבל יתחרטו! ספיר מה קורה מאיפה את מפליצה את השטויות האלה? חחחחחחחחח

הסברים לכולם!

(כי נראה לי שאתם די דורשים את זה ממני....) קראתי את זה באיזה אתר html או בבום או בלימון סיטי כזה אתר די מופלץ אבל מושקע של השמיינייה אם אני הייתי חושבת את זה אז הייתי כותבתי שזה ניחוש שלי אבל זה היה כתוב בתור סקופים ואז זה מה שהיה כתוב שם אז כתבתי...:) ואני אפילו כתבתי שם : (אני לא יודעת אם כ"כ שמתם לב לזה...) :-*-*- אני לא בטוחה שזה נכון אבל זה לפי מה שקראתי...-*-*-

למעלה