אוקיי היום בהיפים

NarihS

New member
אוקיי היום בהיפים

היה כשבריג'יט העיפה את דיקן מהבית וברוק ילדה את הופ ודיברה עם סטפני ובלה בלה.. מה שרציתי להגיד שמאוד אהבתי את בריג'יט בפרק הזה היא שיחקה ממש טוב! היא ממש יודעת לכעוס ולבכות! היא עושה את זה בצורה כל כך טובה ונכונה, שפשוט אהבתי את המשחק שלה פה.

אִיתַי

New member
נכון!

את כל מה שברוק וסטפני אמרו זו לזו אפשר לסכם ב"בלה בלה". מעין הפוגות בשיחה האימתנית בין דיקן לברידג'ט. כמו תמיד, המשחק של ברידג'ט ("הישנה", עדיין) היה מעולה. היא גרמה לדיקן להצטייר כפרחח ריקני ואידיוט, שניצל אותה בתמימותה (מה שנכון, כמובן). הוא באמת חשב שיצליח לפייס אותה אחרי שהתגלה כפגע רע לה, לחייה ולמשפחתה? אבל אותי הטרידו 2 דברים אחרים: 1. איך ברידג'ט בכלל התלבטה אם ליפול ב"קסמיו" (?!) של דיקן בשנית, לפני שנישאה לאוסקר (אגב, הם התחתנו כבר?). 2. ראיתי שבתוך הסדינים הוורודים שברידג'ט זרקה לפח היה גם ג'ל הגילוח של דיקן, בתוך אריזת מתכת. איך זה לא התפוצץ...?

NarihS

New member
אתה צודק

גם אני חשבתי על הקטע הזה שהיא אחר כך שוב התאהבה בו והם כמעט שכבו שוב אם אני לא טועה.. הם היו במיטה ביחד זה מה שבטוח... ואממ אוסקר ובריג'יט לא התחתנו...

ל י א ת 2

New member
גם אני אהבתי את הרידג'ט היום

אני אוהבת אותה כמעט תמיד, אבל היום היא היתה טובה במיוחד. היא שיחקה מצוין! מה שהפריע לי זה הצעקות של דיקן, כשברידג'ט יצאה מהחדר או מהבית (זה קרה כמה פעמים). למה הוא צועק לעברה שלא תלך, ונשאר במקום? הוא לא יכול לרוץ אחריה? זה קורה הרבה באופרות סבון. לדעתי זה נראה די מזויף.

rachelMcfadden

New member
כן, היום ברידג'ט הייתה נורמלית

בכלל בתקופה הזאת לא הייתה לי בעיה איתה, אבל קצת אחרי התקופה הזאת ברידג'ט נהיית דמות מעצבנת וקרצייה... והיא באמת שיחקה יפה, ו2 הסצנות האחרות (אריק ותורן, ברוק וסטפני) היו מיותרות לחלוטין..

לינה18

New member
גם אני ממש אהבתי את בריג'ית

בפרק הזה. הקול הכועס שלה ממש מדהים! כשהיא מישתמשת בקול הזה, אני מתחילה להבין על מה הביאו לה אמי.

למעלה