אוקיי...דרושה עזרה...

epitaph

New member
אוקיי...דרושה עזרה...

קניתי כמה דיסקים חדשים וזו הרשימה של הדיסקים החדשים באוסף הצנוע שלי (והוא באמת די צנוע): King Crimson - Vrooom Dream Theater - Metropolis Pt.2 Mike Oldfield - Tubular Bells E.L.P - Pictures at an Exhibition Genesis - Foxtrot Yngwie Malmsteen - The Collection ששת באיזה סדר אתם הייתם שומעים את הדיסקים?...אני בטוח אתחיל עם קינג קרימזון אבל מה אחר כך,החלטות והתלבטויות...

epitaph

New member
אלוהים,איך הספקת לענות כל כך מהר?

הם עלו כולם ביחד 431 שקל...

../images/Emo7.gif

אני צריכה לעשות סריקה על הטאואר-רקוקדס העלוב שלנו.. (ועל הארנק של ההורים) ו-תשמע קודם את מטרופוליס, דיסק "מרתק".. הפייבוריט שלי מה ששמעתי עד עכשיו

epitaph

New member
כבר מלא זמן לא קניתי דיסקים...

גם בגלל שאני עובד וגם בגלל שלא היה לי כסף...אבל היום היה לי יום חופשי והיה לי כמות נכבדת של כסף (אני אוהב דודים שמביאים כסף כמתנות יום הולדת) אז ניצלתי את ההזדמנות.

חולוני

New member
מי לא אוהב דודים שמביאים כסף

בימי הולדת ?
כיף לך. אני הייתי ממליץ לך להתחיל עם הדיסק של קרימזון, כי הם הלהקה האהובה עלייך, אז מן הראוי שתתחיל איתם.. אוף, רק לי אין עכשיו כסף לדיסקים..

epitaph

New member
די ברור שקרימזון יהיה הראשון...

השאלה היא מה אחר כך...

חולוני

New member
אחרי קרימזון לך על ג´נסיס.

ואז על דרים טיאטר. ואחרי דרים על E.L&P... תהנה..

Zed off

New member
חבל...חבל...

האמת שאין לי מושג באיזה סדר כדאי לשמוע את הדיסקים... אבל חבל לי עליך שקנית את האוסף של מלמסטין, אני משאר שהמוכר המליץ לך עליו, ממש חבל,יש לו דברים הרבה יותר טובים, למה אתה לא שואל?

epitaph

New member
האמת שהוא לא המליץ לי על כלום...

ולא שאלתי כי הוא לא היה בדיוק ברשימת קניות שלי אבל הוא היה במבצע וממה ששמעתי שלו די אהבתי אז החלטתי לקנות...

Nanook

New member
EMERSON´ LAKE AND PALMER

אם אתה אוהב אז תקנה את BRAIN SALAD SURGERY שזה נחשב לדיסק הכי טוב שלהם... על הדיסק שאתה קנית לא שמעתי... תגיד אם הוא היה טוב...

Flash_Gordon

New member
נראה לי די קשה לשמוע את כולם

בבת אחת. נראה לי אבל שתתחיל עם אולדפילד ומאלמלסטין ואחרי זה תעבור לתותחים הכבדים... ג´נסיס חזק

kevinkeyboard

New member
תתחיל עם DREAM!

כאוהד מושבע של הלהקה האהובה עלי הייתי ממליץ לך ללכת על scene from a memory שהוא אחד הדיסקים הגאוניים ששמעתי שירים ממולצים מהאלבום: one last time,overtrue,fatal tragady ד"א כדי להינות מהדיסק אתה חייב לשבת עם המילים ולהתעמק בדיסק. אני מניח שאתה יודע את זה אבל בכל זאת... הדיסק בנוי בצורת מחזה שמבוסס על השיר metropolis מהאלבום images and words כך שקודם כדי לשמוע את השיר המקורי

epitaph

New member
כבר התחלתי עם קינג קרימזון...

ואחר כך עברתי לג´נסיס.בקשר למטרופוליס של דרים כבר ידעתי מה הסיפור שלו והוא הבא שאני הולך לשוע (מיד אחרי "ששת" בגלל שמסקרן אותי איך נשמע פרוגרסיב בעברית).מהדיסק של קרימזון לא ממש התלהבתי כמו מהקודמים,זה נשמע יותר כמו דיסק נסיוני אבל עדיין דיסק נחמד (אולי פשוט אני זקוק לעוד האזנות כדי להתחבר אליו).ג´נסיס,הדיסק היה יפה,במיוחד השיר האחרון Suppers ready.

a_duck

New member
השיטה הכי פשוטה...

זרוק את הדיסקים על הריצפה ואז שים אותם במערכת בסדרל שהם יסתדרו לך...תן לאלוהים להחליט מה לשמוע!

untitled

New member
מעניין אותי לדעת

איך ששת ואיך טובולר בלס (וכמה עלו לך כל אחד בנפרד?)

epitaph

New member
ששת עלה 40 שקל...

טובולור בלס עלה 85 שקל (!)...בינתיים שמעתי חצי מששת ונשמע טוב,מסתבר שפרוגרסיב ועברית יכולים ללכת ביחד.

V.W

New member
יש ב88

תוכנית פעם בשבוע, נראה לי ביום שלישי בתשע, של רוק מתקדם והם שמים שם גם בעברית, זה באמת נחמדף יש לנו הרבה גאונים בארץ

רוברטוס

New member
בטח שהולך בעברית

את "אחרית הימים" אתה מכיר? יש סיכוי, ואם לא, אז תלך ותכיר. מצד שני, את "פרווה חמה" הסיכויים שאתה מכיר פחותים. אתה יכול להוריד שירים שלהם איפשהו כאן. וכדאי לך לחפש, מאד שווים.

למעלה