אוקיי, אנשים.

Girl From Mars

New member
אוקיי, אנשים.

אני באמת רוצה שהפורום יחיה. אני גם רוצה לראות אותו עם יותר מארבעה אנשים שכותבים בו קבוע.
10 גם מספיק לי בשלב הזה, אבל לפחות שיחיה!
אז נכון שטראוויס די מתבודדים עכשיו ומקליטים אלבום שכל פעם תאריך היציאה שלו נדחה, אבל אבל אפשר להחיות את הפורום. לפחות אפשר לנסות.
לדעתי, כדאי לנסות לעשות פינות קבועות (להשתדל שיהיו כמה שיותר קשורות לטראוויס, אבל אפשר שגם פינה-שתיים לא יהיו כ"כ קשורות.), כל נושא שנראה לכם הכי מפגר אפילו לפתוח לגביו דיון או לאיודעתמה. הרעיון שלי של הוויקיפדיה כנראה אבוד כבר. אבל לפחות שננסה... אחרת באמת אני לא רואה טעם שהפורום הזה ישאר פתוח.
בשביל הודעה פעם בשלושה ימים בקושי?
זה סתם.

gracie

New member
יש לי שאלה אליך,

קצת לא קשורה... יש לך חברה שלא מזמן סיימה קורס מיחשוב במודיעין? כי חניכה שלי אמרה לי שחברה שלה מנהלת את פורום טראוויס בתפוז, אני רק לא זוכרת מי אמרה לי את זה... אולי... אילת מכני?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

האמת שהיום היה לי ממש חרא יום.
אז זה לא יום טוב לשאול את זה.
ואצלך? אני מחר בגלילות..! אבל לא בבה"ד.
אולי יהיה לנו זמן לקפוץ לבקר.. אממ..כרמל. דיונים אישיים זה גם טוב בשביל להחיות את הפורום או שנפסיק?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

לאמשנה.:X היא גם ככה לא יכולה לענות במהלך השבוע.
וגם אני אשלים את סיפור ההודעה מאתמול..[
] קפצנו לבה"ד!! ובקרנו את המפקדות!
זהו. היה נחמד.
[סתם אם זה מעניין מישהו, למרות שזה לא.o_0]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

תתחברי כבר.
. ותעשי שלשתינו יהיה זמן פנוי חופף.^^
ובדרך תעשי שהעולם יהיה מושלם..טוב?
*בורחת*

The Girl Who

New member
המממממ..

לפעמים נראה שיש מספיק אנשים בפורום...אבל לא כולם כותבים משום מה.
כן, פינות יחיו את הפורום, אבל רובינו אני חושבת מאוד עסוקים בתקופה זו...לכן לכל מי שיש רעיונות לפינות, או יכול להפעיל אותן, נא לעזור.
בכל מקרה הפורום נשאר פתוח.

Girl From Mars

New member
מצדי שישאר פתוח.

אבל באמת שבקושי כותבים פה, אז מה הטעם?
ולכולם אין הרבה זמן, אבל אם כל אחד ישקיע אפילו 10 דקות ביום זה כבר יותר יחיה... השאלה אם רוצים את זה, אם לטרוח למען זה או פשוט לסגור.

Hangman Jury 87

New member
הוא לא כ"כ יישאר פתוח סתם ככה

כי אם הוא יישאר במצב הזה לאורך תקופה ארוכה הוא ייסגר בסופו של דבר, אחד הפורומים שהייתי הכי פעיל בו (פורום "The Corrs") נסגר בגלל חוסר פעילות לפני איזה שנה... מקווה שזה לא יקרה גם פה... חבל אבל שאין פה הרבה אנשים.

Girl From Mars

New member
אפשר לגרום לאנשים לכתוב פה.XD

ז"א, אם זה באמת יהיה פורום פעיל ואנשים ישמעו עליו וזה. או במקרה יעברו פה יראו שיש פה חיים כלשהם אז הם ישארו לכתוב. כבר קרה כמה פעמים שאנשים באו כתבו כמה הודעות והלכו, בטח בגלל שהיה די שומם פה. אבל לפחות כדאי להתחיל לעשות כאן איזושהי פעילות... ו-the corrs נסגר?
הוא לא נפתח שוב או משהו?

The Girl Who

New member
זה למה תכתבו כל מה שעולה בדעתכם...

וכן, אותי זה יעניין.
XD *ראה למעלה הודעה על פורים*

Hangman Jury 87

New member
לא ../images/Emo10.gif

הוא נסגר נראה לי לפני הרבה יותר מ-שנה... נראה לי במאי 2004, מאז הוא לא חזר
רק שזה לא יקרה פה...
אז בכלל בקושי יהיה ל-מה להיכנס לתפוז

The Girl Who

New member
לגבי פינות...../images/Emo194.gif

אני אשתדל לעשות פינה קבועה, רק שאין לי ממש רעיון בינתיים איזו? אז הייתה לי פינת השיר השבועי, בה בחרתי שיר אחד, והרחבתי על תהליך הכתיבה שלו, הקליפ וכו'...רק שעכשיו די נגמרו השירים עליהם יש חומר כתוב. יש אולי למישהו רעיון לפינה כלשהי? או אפילו לתחרות או משהו ממריץ אחר?

Girl From Mars

New member
אני ממש אהבתי את הפינה הזאת.

הכלהכל נגמר? אין עוד משהו קטן ומוסתר כזה?
אולי אפשר לעשות את אותו הדבר על כל אלבום. למשל, מתי הוא יצא, מתי כתבו את השירים שלו, איפה הקליטו אותו... מה היתה ההשראה לשירים באלבום, כל מיני שטויות כאלה.

the afterglow

New member
../images/Emo45.gif

אני הצעתי לפני כמה זמן לעשות פינה של "החוליה החלשה" שלוקחים אלבום של טראוויס וכל יום /יומיים בוחרים את השיר שרוצים להעיף עד שנשאר השיר הכי טוב אמ כן אבל זה קצת אכזרי כזה

Girl From Mars

New member
ממש אכזרי וכמעט בלתי אפשרי

בפורום הזה, אבל זה דווקא יכול להיות משעשע.XDXD אני בעד לנסות את זה.

למעלה