אוקיי אנשים- בקשה.

resputin

New member
אוקיי אנשים- בקשה.

תראו, הרי זה ברור שעצם העובשה שאנחנו אוהבים את הסדרה, אנחנו נאהב גם את השחקנים, אפילו נעריץ אותם, נשמור תמונות להם במחשב ואף נרצה לפרסם אותם, שאנשים אחרים יראו את מעוז חפצינו גם. א-ב-ל... אוקיי, אני לא יודע מה איתכם- כשאני פותח את הפורום של באפי, וחוטף שרשור ארוך של כ-25 תמונות של *.* זה די מעצבן, מפני שזה לא פורום יותר, אלא זה הופך לגליון של ´לאישה´ (\ ´לגבר´ או מה שידוע כפלייבוי..), ולכן יש לי הצעה, שאני מקווה שאנשים יגיבו לגביה: בואו ונעלה מס´ מסויים של תמונות, שיהיה הגבול שאמור להית בדף פורום באפי אחד. מדוע? מפני ששוב, לדעתי- כ"כ הרבה תמונות בעצם מורידות מהחשיבות של הפורום ומהמקצועיות שלו, אנחנו מנסים לדבר פה על נושאים חשובים, כולל על מה באפי מנסה להעביר לקהל, ושזאת לא סתם סדרה של "אוקיי, יש פה שד\ערפד\מפלצת- בואו נהרוג אותו!". אני חושב שגבול של עד 15 ב*דף* פורום זה פייר ביותר, זה לא מספר קטן של תמונות, ואנשים פשוט יצטרכו להשים לב למה שהם שמים- אם לפעמים זה סתם בשביל הכיף זה בסדר, אבל לא אם יש יום הולדת לכריזמה, נפוצץ עץ שירשורים של איזה 30-35 תמונות שלה, זה מוגזם. בשביל זה יש קישורים. אנשים! כשאתה מגיבים, בבקשה תגיבו ב*כותרת* שלכם ב-
או ב-
בלבד, אם יש לכם משהו לומר, או מדוע אתם מסכימים\לא מסכימים, תפרטו בגוף ההודעה, אז אני חוזר זוב, אני מבקש בכותרת אך ורק
או
. תודה מראש, ¥ Resputin ¥.

resputin

New member
**תוספת**

לקטנוניים- זה ´עובדה´, ולא ´עובשה´ בשורה הראשונה. ולאחר בדיקה מרופרפת (ספרתי, אבל ככה בערך..) -יש כ*70* תמונות כיום בדף הנוכחי. כולל שרשור של שלושים תמונות בקירוב של דון- נו באמת, אי אפשר להעביר את זה בקישור?

יש לי רעיון נוסף.

הפורום מצויד בכלי "גלריות". אז כל מי שרוצה לשים הרבה תמונות, כלומר, סדרה של יותר מחמש תמונות באותו נושא, שיצור איתי קשר במסרים אישיים או באימייל, יעביר לי את התמונות בדרך שנקבע, ואני אעלה אותן לכלי הגלריות.

ANGEL N

New member
../images/Emo128.gif מה פתאום, תשלחו כמה שאתם רוצים

כששולחים תמונה כתוב שזו תמונה, מי שרוצה יראה מי שלא ירצה לא יסתכל. אני חושב שכמה שיותר תמונות יותר טוב

mscooter

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif ממש ממש לא !

זה פורום פתוח, למי שיש בעיה עם שרשור כלשהו, שידלג עליו, נקודה. כשיש ספוילר רואים ומדלגים, כך גם עם תמונות. לא הגיוני שנפתח קישור מיוחד לכל התמונות. אולי אתם רוצים גם לפתוח קישור מיוחד לכל ההודעות הנוגעות לבאפי, או קישור לכל ההודעות הנוגעות לפיית´, רק כי לא בא לכם לראות שרשור שלם שקשור אליהם?? בשרשור של תמונות אין כל רע, מי שרוצה רואה, מי שלא רוצה מדלג
למי שלא הבין אני תומך בדעה של ANGEL A !!!

ANGEL N

New member
למרות שתמיד יהיה נחמד אם יהיה מקום

שירכז את כל התמונות. נגיד עוד כמה ימים אני ארצה לראות תמונה ששמו פה היום, יהיה לי קשה לאתר אותה אלה אם כן יהיה מקום עם תמונות... אני מציע לעשות גם את זה וגם את זה!

miaka

New member
../images/Emo127.gif

אני מסכימה חלקית- עדיף לשרשר את כל התמונות בשרשור אחד (גם המנהל יכול לעשות את זה), במקום להגביל את מספר התמונות בדף.. כי ככה אפשר פשוט לא לפתוח את כל השרשור..

../images/Emo128.gif הבעיה היא שלא לכולם יש הצגת

הודעה יחידה. אני עדיין בעד הפתרון של הגלריות.

resputin

New member
-- הבהרה מחודשת --

אוקיי, לכל מי שלא הבין את כוונותי הנה הסבר נוסף: מכיוון שזה אבסורד שיהיו 70 תמונות בכל דף פורום, ניצור הגבלה של 15. שאר התמונות *יועברו בבטחה לגלריה*, שם תוכלו לצפות בהם מסודרות, מה גם- בדפי הפורום אפשר להעלות תמונות עד 250 קיי, ואילו בגלריה עד חצי מגה. אנשים, תתחשבו בכאלה שאין להם אינטרנט מהיר, יש אנשים עם מודם 56, 28 ואף נתקלתי המישהי עם מודם של 14.4 קיי (..!)- התמונות מכבידות מאוד על הדף, דוחקות נושאים שאנחנו מדברים אליהם, ותופסות שירשורי ענק, בניגוד להודעה או שתיים עם
או
, שאומנם לא רלוונטיות למס´ אנשים, אבל לאחרים יחסית כן. עכשיו שזה הובהר, אני מצפה שכמה שיותר אנשים מהפורום, (אם לא כולם) יגיבו, בשביל שנפעל לפי צורך הרוב, ונגמור עם זה. בתודה מראש, בתקווה לעתיד טוב יותר ודל תמונות שלכם, רספיוטין.

WacKy WitCh

New member
האמתי לי זה לא ממש משנה...

אני גם ככה לא יכולה לשים תמונות בפורום... (ואל תשאלו למה..)

למעלה