אוקיי אני רוצה למות...

BinNs

New member
אוקיי אני רוצה למות...

קיבלתי לפני יומיים את כל הפרקים עד 14 ואני לא יכול להפסיק לראות... נשארו עוד ארבע דיסקים ריקים שהם לא 15 לא 16 ולא 17 ואני משתגע פההה!! מישהו בבקשה יכול לקשר אותי לטורנט טוב| ושיעבוד כי כל מה שמצאתי מעפן........ בבקשה......... ומה עוד? הסתכלתי באתר הרשמי ובדקתי כמה פרקים שודרו ואני רואה 17 ואני כולי חיי בסרט שהעונה נגמרת ב17 פרקים.. ועכשיו אני קורא פה הודעות ואתם אומרים לי 22... שואה.... טוב לפחות יותר פרקים לראות אבל איך אני יחכה עכשיו כל שבוע.. פשוט סדרה מדהימה.. סתם שאלה... מישהו פה רואה 24? כי אח שלי חולה 24 ואני רוצה שמישהו יגיד לי אם יש פה איזה בסיס להשוואה או סתם את חוות דעתכם.. סליחה על ההתבכיינות והזיון שכל...

dance of life

New member
מה רציני? 24? מדהימה

אני רואה את כל 5 העונות, מחכה כל פעם שיצא עוד פרק... ממכר לגמרי. אני לא חושבת שזו אותה הנאה להתחיל לראות מעונה חמישית - אם את מתחילה, תראי מעונה 1 את הכל, ואל תתני שיהרסו לך כי בכל עונה יש אלמנט אחד שמפיל מהרגליים ואם מגלים לך את זה - אין לך מה לראות... עונה 3 הייתה נפילה, אז לא להתאכז.. בעונה הנוכחית (5) חזרו לעצמם בגדול. יש שם קטעים לא הכי מציאותיים, אבל סדרה פשוט מטורפת.

למעלה