אוקיי, אני קצת מפחד...

אוקיי, אני קצת מפחד...

אני לא יודע מה קורה כאן בזמן האחרון אני שומע רעשים... הכל התחיל כשהלכתי לבית הקברות כי חבר שלי סיפר לי שראה שם רוח, בקיצור הלכנו לשם וראינו להבה קטנה מרחפת, בהתחלה חשבנו שזה נר באחד הקברים אבל כשהתקרבנו הסתבר שזה היה להבה מרחפת, כשהתקרבנו עוד קצת היא התחזקה ונכבתה ישר ! מאז כל פעם אני שומע רעשים בבית, הכלים נופלים כל הזמן, ואין אף אחד והחלונות סגורים ככה שזה לא יכל להיות הרוח... אני כמעט בטוח שזה חברים שלי צוחקים עלי או המשפחה אבל חיפשתי מלא פעמים ולא מצאתי אף אחד בבית... בנוסף לא מזמן שמעתי חריקות מכיוון המזנון של הטלויזיה, פתאום שמתי לב שהיא מתחילה לזוז מעצמה, אז כמובן שדחפתי אותה אחורה, הרגשתי משהו נוגע בי ומושך אותי אחורה אך נאבקתי ונלחמתי בזה עד שזה הפסיק, עכשיו כל המזנון שרוט מסימנים של הטלויזיה, ממש נראה כאילו הוא עבר מלחמה, למזלי הצלחתי להסתיר את זה מההורים שלי, כי הם לא יבינו... יש לכם עצות בשבילי, מה אני יכול לעשות ?

בית קברות? ברברברב../images/Emo178.gif

הרי יש מקומות יותר טובים לבלות בהם בלילה,
יכו להיות שבזמן שהיית שם נדבקה אליך איזו ישות,ממליצה לך למצוא מתקשר טוב. שלך חנה גונן

15ש ח ר

New member
לחסר כינוי...

תראה, יכול מאוד להיות שאלו כן רוחות, רוחות שהיו אחראיות ללהבות האלה, יכול מאוד להיות שכשהתקרבת לאש, אתה וחבר שלך הפרעתם לרוח, לא משנה במה, והיא פשוט רוצה להפריע לכם בחזרה. בקשר למאבק שהתחולל לך בבית, רוחות לא יכולות לבוא במגע עם אנשים, אלה עם כן הן ממש ממש כועסות ואז הן מרימות את כעסן על האדמה, אך אם הרוחות היו נוגעות בך היית יכול גם לראות אותן. זה שהחלונות היו סגורות לא אומרות שהרוחות לא יכלו להיכנס, הן יכולות להכנס אפילו מהחריץ הכי קטן. אני מציעה לך להבא שלא תלך לבתי קברות בלילה רק בגלל שהחבר שלך אמר לך, בגלל שרוחות זה לא צחוק, והן באמת יכולות לפגוע. שחר

Flame

New member
שחר יקרה ../images/Emo13.gif..

הממ.. כמובן שישנם מצבים שבהם רוח "תיגע" בך ואת לא תראי אותה! זה קרה לי אפילו עם המדריכים שלי
! יש מקרים שבהם כן ויש מקרים שלא.
..ורוחות אינן מתקיימות במישור הגישמי, כלומר-כמונו! לכן תאמיני לי שחלון לא ימנע בעדן להיכנס..
זה בכלל לא כמו בני האדם.. שלהם באמת עלול לכאוב הראש כאשר ינסו לעבור דרך קירות..
זיכרי, רוחות הן ישויות חסרות גוף..
. שבת שלוםםםםם

15ש ח ר

New member
ל- FLAME היקרה!

קודם כל את חזרת על הרבה דברים שאני אמרתי אותם! אני יודעת שחלון לא יעצוןר בעד רוח להיכנס לתוך בית של מישהו, וזה נכון שרוחות יכולות ליצור מגע אבל רק במצבים מסויימים מאוד!... אני מציעה לך לחזור על מה שכתבתי.... שבת שלום!!... :)))

Flame

New member
../images/Emo9.gif

חחחחחחח שחר, אני כל כך מצטערת!!
אני באמת מתחילה לחשוב שאני דיסלקטית..
חחחחח... אני צוחקת על עצמי.. איך הוספתי "לא" לשני המשפטים האלה.. חחחח..
שוב, אני מצטערת...

למעלה