אוקיי אני צריכה עזרה

אוקיי אני צריכה עזרה

מחר יש לי שיעור מעשי ברדיו ואני צריכה אייטם מסוים (ראיון, ביקורת ...) אין לי רעיונות וחשבתי אולי למישהו כאן יש סיפור מיוחד, תחביב מסויים, או סתם רוצה להתראיין ולספר לכל פ"ת על חייו
הראיון יתבצע טלפונית בין השעות 13:00-15:00 והתוכנית תשודר ב 106FM (שזה הרדיו של פ"ת למי שלא יודע). מי שמעוניין אני אשמח אם הוא ישלח לי מסר או יודיע פה. תודה

Sonyush16

New member
ממ יש לי כמה הצעות

אני יכולה להציע לך שתעבירי ראיון פופולרי או שתגישי תוכנית כזאת של צריעים ..אספי חומר על מוזיקה,להקות וכו' ותעשי חדשות של צעירים או משו כזה

Sonyush16

New member
זהו יש לי רעיון

בתוכנית של הצעירים את יכולה לשלב גם משחקי כדור (כולל בייסבול) ומוסיקה וסלבס וזו תהיה באמת תכנית מגניבה.. בהצלחה

NYMets Man

New member
הכי מצחיק

שהיא שאלה אותי ברצינות אם בא לי להתראין לזה בנוגע לבייסבול

LuNa MaJnUnA

New member
פאקינג שיט!

איזה הודעות מבולבלות
שניר: מההודעה שלך משתמע שאתה מזלזל בעובדה שמורן שאלה אותך אם אתה רוצה להתראיין בקשר לבייסבול. מורן חושבת שזה היה מגעיל מצידך - מורן כתבה לך ללכת לעזאזל. אני מסכימה איתה כאן ולכן צידדתי בה. סוניה לא יודעת לשרשר. סוניה: את לא יודעת לשרשר.

NYMets Man

New member
מזלזל?! :|:|:|

להפך! אני אפילו לא ממש הסכמתי בדיוק מאותן סיבות שאסף אמר... זה לא יעניין אפחד דווקא מאוד החמיא לי הרעיון שמורן חשבה על זה אז בבקשה תפסיקו להסיק מסקנות לפני שאתן בודקים שאתם מבינים על מה אתם מדברים? אוקיי? תודה

LuNa MaJnUnA

New member
אוף תפסיק להיות כזה מעצבן

יכול להיות שמשהו בניסוח של ההודעה שלך היה לא נחמד. קורה. אל תתרגז מזה

NYMets Man

New member
למה לא?

אמרתי משהו... ואני מקבל לך לעזאזל לפנים שלא מגיע לי אני חושב שמאוד מאוד כדאי שפעם הבאה לפני שאתם מגיעים למסקנות מיותרות תשאלו...

LuNa MaJnUnA

New member
שניר, ההודעה שלך היתה לא נחמדה.

ולמען האמת, אם היא היתה חד פעמית אני בטוחה שמורן היתה טורחת לברר למה בדיוק התכוונת.

Bardug0

New member
רסמי שניר.. יצאת מעפן

אני הייתי מתנדב לרעיון אם לא הייתי רואה את הההודעה יומיים אחרי שהיא כתבה אותה..

למעלה