אוקיי, אז...

bduya

New member
אוקיי, אז...

שלומלום לכם ידידי מהימים הללו... (ההפך משכבר הימים) רציתי לאחל לכם טוב, אושר, שמחה, שלום, שלווה ורעות. ולומר לאנשים שאני אוהבת אותם שאני אוהבת אותם. וואו.. השבוע עבר מהר או שרק נדמה לי? [רק נדמה לי בטח..] אני כבר ממש לא מחכה להתחיל את השבוע הבא... חוץ מזה שיום ראשון יש לי יום פינוק עם החברות בקאנטרי קלאב... טוב נו תודה, אני אהנה... למי שדואג, למי ששואל, למי שעדיין לא הספיק לדעת כדי לשאול.... כן, כן עברתי את הבדיקה והיא עברה בשלום אני סתם נלחצתי כמו שאני מנפחת כל דבר קטן בחיים שלי עשיתי את זה גם הפעם. בסה``כ זה לא היה כזה נורא.... היה דווקא די נוח שם על המשטח הזה וזמן לחשוב חוצמזה שהיה די קר ובתוך המכונה והיו הבזקי אור שהזכירו לי את החלונות ברכבת ה``סבוואי`` בניו יורק.. היה בסדר, הצילום עצמו לא לקח הרבה זמן אבל ההמתנה בתור בבית חולים זה מה שהביא לי ת`כריזז.. איזה אנשים תאמינו לי, ועוד כשאני חשבתי שאולי בבית חולים אני אבוא ותהיה שלווה אבל לא כל אחד חושב שהמוח שלו הכי דחוף! צועק, מתעצבן... יאללה חור במוח המסכן והבדוק שלי הם כבר עשו לי. אבל אין מה לעשות ישראלים... איפשר איתם ואיפשר בלעדיהם! טוב אנשושס (כמו ילדודס)... שבת טובה לכולם אה וכתבתי בתחילת ההודעה שאני רוצה להראות לכם אהבה! שיהיה לכם ברור כמה אתם חשובים לי אז: שניקו- את ממי ואני חולה עליך (יותרררררר) ואין יותר מה לומר בנושא מורן- את נשמה ואני אוהבת אותך כ``כ ומתגעגעת! מקווה שהכל תקין אצלך אקס- עליך אני מתה... אין מה לעשות, גם זה קורה לי לפעמים זמיר- אתה כ``כ חמוד ומרגש אותי עם השירים שאתה מקדיש לי! אוהבת... ליאורי- התגעגעתי אליך נורא! היית חסר לנו פה... תשאר פורפבור סניור! סיון- אמרת שחזרת אז למה הלכת? רוצים אותך פה... זועקים לשובך אלינו ואחרון אחרון חביב קארל מרקס קרבון ערן הנוש נוש נוש נוש- ושלא ישכח את ההתערבות שלנו! כי זה נורא חשוב כבר הכנתי כרטיסים לארוע המכירה אצלי בואו בהמונכם!!! קארל מיי דיר דיר איי לוב יו!!!!!!!!!! אני אוהבת אותך! אני... ה...בדויה אההה ולכל השאר שאני לא מכירה... הצבעוני ואלונה- גם לכם שבת טובה ;-) גלדיאטור, גם לך...

למעלה