אוקיי אז,

נצח...

New member
אז הסבר...

MCS = My Comic Shop. החנות החביבה עלי מבין השלוש, אם כי אינני קונה בה עקב המחירים. אין על ממשק המשתמש שלהם ועל נוחות החיפוש והפרטים על כל מוצר. www.mycomicshop.com

dairy milk

New member
אוקיי אז, ../images/Emo220.gif

אני מתנצלת אם הייתי אמורה לשרשר. מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג את סדרת 'סאנדמן' של ניל גיימן בישראל? פשוט לא מתחשק לי להזמין מאמזון, אז תהיתי אולי מישהו יודע על איזה שוק שחור שזה קיים בו

geffenshay

New member
למה שוק שחור ?

יש אותו בקומיקאזה ובטוח שגם בקומיקס וירקות

dairy milk

New member
יש את זה בקומיקאזה? ../images/Emo220.gif

דווקא הייתי שם לפני כמה זמן... תודה רבה =)

tazmanyak

New member
האמת שהיא לא הפייבוריטית שלי, כך שאני לא בטוח

אני קונה אצל המתחרה:)

גרומיט

New member
בשישי האחרון קניתי אצלם את הראשון

בשביל חבר שלא מגיע לתל-אביב. היו שם גם רוב הכרכים האחרים.

Yuli Gama

New member
../images/Emo41.gifטרמפטיל-מי יכול לעזור לי עם ה5 של Chanur?

Chanur's Legacy , החמישי מהסדרה. יש לי אותו ב ebook אבל אני ממש רוצה לקרוא אותו מנייר. (הוא קצת "כבד" כדי לקרוא אותו מהמסך) אשמח לשאול לקריאה או לקנות. יש למישהו
?

מיתופיה

New member
../images/Emo32.gifשר הטבעות בדקה וחצי!

איך בדיוק אפשר להכניס את כל שר הטבעות לדקה וחצי? מי הוא הבוגד הנאלח שנמצא בחבורת הטבעת? ומה הקשר בין כל זה לאורלנדו בלום? מי שהיה בהרצאת הקאלט של עמרי אסקרלי 'אמור בוגד והכנס' יודע כבר מה מחכה לו. מי שלא היה, יכול להנות מטעימה קצרצרה שמדגימה איך אפשר להכניס את כ-ל שר הטבעות בדקה וחצי בדיוק. צילום ההרצאה בדיסק יימכר בכנס מיתופיה 2007 שבא עלינו לטובה. כל ההכנסות הן קודש לעמותת עלם. אתר מיתופיה: http://www.mythopia.org | הטריילר: http://www.youtube.com/watch?v=kN-LEGzNNC8

adiavn

New member
אפשרות נוספת

היא הזמנה מאיביי או מחנות קומיקס מחו"ל כמשומשים במצב טוב. זה עניין של מזל - תלוי בכמה המכס יחליטו לחייב. במקרה שלי יצא משתלם להזמין מחו"ל.

נצח...

New member
טעות טעות טעות

הכי זול, אבל הכי זול וזה בדוק, זה להזמין מEast Coast Comics דרך האינטרנט. כמטורף קומיקס שניסה כבר את כל האופציות האפשריות, זו הכי זולה. הזמנתי כבר אלפי חוברות וספרי קומיקס. מכל האתרים שמתמחים בתחום ושולחים לישראל, מאמאזון, מאיביי, מכל החנויות הישראליות. בסוף חישבתי וגיליתי שהם הכי זולים. הבעיה שההיצע שלהם לא תמיד שלם, אבל מה לעשות...

adiavn

New member
היצע זו הבעייה - אין להם סנדמן

עיצוב האתר שלהם זוועתי. אני מעדיף את MHC כי ההיצע שלהם עצום.

נצח...

New member
אבל הם יקרים!

הזמנתי את אותן החוברות פעם (קינגדום קאם... ענק!) במקביל מהם ומMCS, וכמה שMCS יקרים יחסית, בMHC היה הפרש של כמעט 10$. (הזמנתי פעמיים את KC בטעות... אבל נחמד שיש לי עותק קריאה ועותק אספנות...) בכל אופן, עשיתי המון השוואות מחירים וECC הכי זולים, כשהמרכיב שיוצר את ההוזלה הוא המשלוח. ECC שולחים בצורה שאמנם מוציאה את הנשמה עד שמגיעה, אבל חוסכת המון כסף. אגב, לא מצאתי שMCS נופלת מבחינת היצע מMHC ואפילו להיפך במקרים מסויימים. MHC עובדת הרבה יותר על הקשר עם הלקוח, כל הקטע של המיילים ה"אישיים" ששולח המנכ"ל כל הזמן, והמכתב שמצורף לחבילות, אבל זה לא מצדיק את השחיטה במחיר. בכל אופן, אני מזמין רק מECC ומעולם לא התאכזבתי (גם לא מהאחרים כמובן, אבל המחיר, המחיר...) העיצוב הכתום אכן מזעזע, גם החיפוש לא נוח במיוחד ואופן הצגת המוצרים פרימיטיבי להחריד. אני מבצע את החיפושים שלי בMCS וקונה בECC.

למעלה