אוקיי אז

fayd הפשוש

New member
אוקיי אז ../images/Emo13.gif

לבקשת כמה מחבריי הפורום שניכנסים לדיכאון ופשוט רוצים להיות סטרייטים עד מוות אחריי שהם קוראים את השירים שלי החלטתי כנגד כל העקרונות שלי וכל מה שמקובל ורצוי בעולם הזה לנסות ליכתוב פואמה אופטימית אז יללה בואו ננסה: (אני רק מדגיש שה"פואמה" האופטימית הזאת חייבת להיות קשורה בטום כי הזמנים הכי יפים שלי זה איתו.) קמתי היום בבוקר, בתחושה של אושר אילאי, וגם ידעתי למה, ידעתי שכשאסובב את ראשי, אני לא אמצא אומנם את בראד פיט, אבל אני ימצא את מישאני אוהב, היסתובבתי במיטה הענקית של טום, וראיתי אותו ישן, והוא היה כל כך יפה, ממש בצורה מלאכית, ואז הוא פתח את עינייו התכולות והיפיפיות, ופיו המשורטת בצורה כל כך יפה שאפילו פיקסו היה מקנא, היתעגל אליי בחיוך, אותו חיוך שכבש אותו מהשניה הראשונה שראיתי אותו, "בוקר טוב נוש נוש" אני זוכר אותו אומר בעליצות, "בוקר טוב פוש פוש" אני זוכר את עצמי משיב בחיוך, אני זוכר אייך קמנו והיתלבשנו, והלכנו לאכול ארוחת בוקר, ההורים ששלו היו כבר בעבודה, טוב כמובן שארוחת בוקר כוללת בירה קרה ופיצה עוד יותר קרה מאתמול, סתם סתם טום היה טבח מעולה, אותו בוקר היה יום שבועות, נסענו לתל אביב היסתובבנו קצת בדיזנגוף סנטר, (שנינו היתפעלנו מהקוקציה החדשה של קסטרו), ואז בערך בשש חזרנו לבית שלו, (אני כבר הבהרתי להורים שלי שאני לא חוגג איתם את החג), החלפנו בגדים ללבן, ואז נסענו לים, ואז בשקיעה האדומה כיין, על חבילת קש, אם צלחת גבינות וכוס יין ביד, חגגנו את חג השבועות הכי טוב שהיה לי איי פעם, אחריי שכבר ירד הלילה, חזרנו לבית שלו, קצת שיכורים מהיין, אני רוצה לספר לכם קצת על ההורים של טום, הם היו אנשים מדהימים, אבא שלו עורך דין מצליח, ואמא שלו פסיכיטרית מוצלחת במכון גרין, לאמא שלו קראו הדס, ולאבא שלו קראו גרשון, והם שנהיים ידעו שטום הומו, והיו מאוד בעד זה, וממש תמכו בו, והם נורא חיבבו אותי, והסכימו לא לספר להורים שלי על כל מערכת היחסים שלי ושל טום, טוב אז הגענו לביתו הנאה, (לביתו... לחדר שלו,) הלכתי להיתקלח, (טום אמר שכל המלח של הים נידבק אליי ושכמה שאני טעים עכשיו כמו ביגלה הוא מעדיף אותי נקי), טוב אחריי השמפו מקוקוס, ובעמצא מרכך הלימון שפשוט עשה פלאים לשער שלך, טום ניכנס, "כמה שאתה יפה אלונצ´וק" "טוב גם אתה לא רע בעצמך טומי בוי" אמרתי בחיוך, ואז הוא היתקרב אליי, והיתנשקנו מיתחת למים החמים, היה לי את הסקס הכי טוב אז, אם טיפות המים שזורות בשערו הבלונדיני שטני של הבן שאהבתי, טוב אז אחריי שכל המים החמים ניגמרו, יצאנו מכוסים במגבת אחת, לבשנו פיג´מה, ניכנסנו למיטה שלו, וטום הלך להכין שוקו, והלכנו לישון מרוצים, ואז נירדמנו חבוקים אחד בזרועותיו של השני, ואני נירדמתי אם חיוך, ממש מצפה לקום בבוקר שלמחרת. טוב אז אוליי זאת כבר לא ממש פואמה כי זה כבר יותר סיפור אבל לא חשוב טוב אני לא יציק לכם יותר המשך "יום בחיהים של טום ואלון יבוא בפעם אחרת.

campari

New member
הערה לפייד וגם למנהל הפורום

יש בפואמה/סיפור הזאת יותר מדי פרטים מזהים של אנשים שלא יודעים שהם "מככבים" כאן. כדאי לצנזר אותם, וגם להבא, פייד, טיפה מחשבה *לפני* שאתה יורד לפרטים... ואגב, זה סיפור יפה שמעלה חיוך לפנים. אהבתי.

fayd הפשוש

New member
campari נישמת אפי

אני לא מטומטם אני יודע שזה לא פרקטי לפרסם פרטים (אחריי הכל אייך אתם היתם מגיבים אם היתם רואים שהX שלכם פירסם פרטים אמיתים באינטנט?) השמות של ההורים של טום לא אמיתים המצאתי אותם אני לא מפגר וחוץ מהשמות אני לא רואה שום דבר אחר שנותן פירטיי יתר אז שוב השמות מומצאים הכל בסדר עכשיו? (מאלון ששמח שאהבתה את הפואמה סלש סיפור)

taxi555

New member
אוי אלון! אני מקנא בכם הלוואי עליי../images/Emo49.gif

למעלה