מותק בליי עותק
New member
אוקיי אז שאלת ניתוח........
יש מישהו. ממש חמוד. כשהכרנו דיברנו כל יום. בהודעות, בטלפון, במסנג'ר. בערך שבוע ככה כל הזמן. בגלל זה אפשהו נקשרתי אליו קצת. אחרי זה היה שבוע מבחני גמר סמסטר. לא היה זמן הכל התקרר. נפגשנו כמה פעמים. אני רואה שהוא מתבייש. לא מסתכל ישר לעיניים, או מסתכל לשנייה ומפנה מבט. הוא בא איתי למסיבת יום הולדת במועדון. חברה שלי שתתה והרגישה חופשי מידי. דחפה אותי לכיוונו שנרקוד... היא טוענת שהוא חיבק והתחיל לרקוד ואני זזתי. אני זזתי כי זה הרגיש לי מאולץ. הוא ביישן (נראה טוב). לא נראה אבל איתי הוא כן! במועדון הייתי איתו (יותר מידי בנים נדבקים אם רואים בחורה לבד
) נשענתי עליו, החזקנו ידיים כשניסינו לעבור בין מאות האנשים, דיברנו קרוב, תפסתי כמה מבטים שלו עליי כשזזתי לטלפון לשנייה. יש לו סימנים שאני מחבבת אותו. הוא ניסה לחבק חזרה כמה פעמים וכאילו היסס והוריד את הידיים. החלטתי שאני יורדת מהקטע. הוא חמוד והכל אבל זה פשוט מרגיז. אבל חברה שלי כל הזמן מזכירה ואומרת שראתה כבר כמה פעמים והוא פשוט מתבייש אבל ממש מחבב. מה עושים איתו????? אני מחבבת אותו לא יותר. אבל אני רואה שזה יכול להתפתח. לא רוצה לפתח את זה סתם בראש..... סתם משהו שעבר לי בראש. מה אתם אומרים?
יש מישהו. ממש חמוד. כשהכרנו דיברנו כל יום. בהודעות, בטלפון, במסנג'ר. בערך שבוע ככה כל הזמן. בגלל זה אפשהו נקשרתי אליו קצת. אחרי זה היה שבוע מבחני גמר סמסטר. לא היה זמן הכל התקרר. נפגשנו כמה פעמים. אני רואה שהוא מתבייש. לא מסתכל ישר לעיניים, או מסתכל לשנייה ומפנה מבט. הוא בא איתי למסיבת יום הולדת במועדון. חברה שלי שתתה והרגישה חופשי מידי. דחפה אותי לכיוונו שנרקוד... היא טוענת שהוא חיבק והתחיל לרקוד ואני זזתי. אני זזתי כי זה הרגיש לי מאולץ. הוא ביישן (נראה טוב). לא נראה אבל איתי הוא כן! במועדון הייתי איתו (יותר מידי בנים נדבקים אם רואים בחורה לבד