אוקיי אז שאלת ניתוח........

אוקיי אז שאלת ניתוח........

יש מישהו. ממש חמוד. כשהכרנו דיברנו כל יום. בהודעות, בטלפון, במסנג'ר. בערך שבוע ככה כל הזמן. בגלל זה אפשהו נקשרתי אליו קצת. אחרי זה היה שבוע מבחני גמר סמסטר. לא היה זמן הכל התקרר. נפגשנו כמה פעמים. אני רואה שהוא מתבייש. לא מסתכל ישר לעיניים, או מסתכל לשנייה ומפנה מבט. הוא בא איתי למסיבת יום הולדת במועדון. חברה שלי שתתה והרגישה חופשי מידי. דחפה אותי לכיוונו שנרקוד... היא טוענת שהוא חיבק והתחיל לרקוד ואני זזתי. אני זזתי כי זה הרגיש לי מאולץ. הוא ביישן (נראה טוב). לא נראה אבל איתי הוא כן! במועדון הייתי איתו (יותר מידי בנים נדבקים אם רואים בחורה לבד
) נשענתי עליו, החזקנו ידיים כשניסינו לעבור בין מאות האנשים, דיברנו קרוב, תפסתי כמה מבטים שלו עליי כשזזתי לטלפון לשנייה. יש לו סימנים שאני מחבבת אותו. הוא ניסה לחבק חזרה כמה פעמים וכאילו היסס והוריד את הידיים. החלטתי שאני יורדת מהקטע. הוא חמוד והכל אבל זה פשוט מרגיז. אבל חברה שלי כל הזמן מזכירה ואומרת שראתה כבר כמה פעמים והוא פשוט מתבייש אבל ממש מחבב. מה עושים איתו????? אני מחבבת אותו לא יותר. אבל אני רואה שזה יכול להתפתח. לא רוצה לפתח את זה סתם בראש..... סתם משהו שעבר לי בראש. מה אתם אומרים?

Scarlet Tears

New member
אוח הבנים האלה!!

מעצבנים ברמות.. אחותי, תעשי צעד!!!! אין לך ברירה לכי על זה, לפחות תזרקי משפט בעל כפל משמעות שאם הוא יסרב זה יצא כבדיחה. או משפט פלירטוט בחצי חיוך.. לראות איך הוא יגיב. תנסי, אם את לא תעשי הוא בטח לא יעשה (או שיעשה אבל יקח לו מלא זמן) בהצלחה

Paranoid Eyes

New member
אחח הבנות האלה!

כל דבר ימצאו על מה להתלונן! תרגעי, סתמי אין לך על מה להתלונן בכלל... את רואה שהוא ביישן? שקצת קשה לו? את בטוחה שהוא מעוניין בך? אז למה את לא מקבלת את הבטחון לתת לו דחיפה קטנה גדולה? בקיצור, החיים שלך דבש:))

מגיבה לשתיכן הקטע הוא ש.....

אני כמעט בטוחה שהוא מבין.... כי חברה שלי דחפה אותי עליו, ידיד שלי שואל אותו שאלות מוזרות. ידיד אחר שלי שקינא ראה שהסיע אותי הביתה פעם שלח לו הודעה מהפלא שלי
הוא מבין שאני מחבבת אותו נראה לי.... אחרת לא הייתי קוראת לו לבוא איתי למסיבה. לא יודעת מה לעשות. גם אני לא מעוניינת במשהו ארוך ורציני עכשיו. אני והחבר רק נפרדנו לפני כמה חודשים. וזה קשה. אחרי 4.5 שנים... והכל לא ברור ומסובך (תאמינו לי זה מסובך.... הייתי מפרטת אם הייתי יודעת שמישהו יקרא כי זה ארוך).. פשוט הוא אחלה בחור. ולא הייתי מתנגדת שיהיה יותר מסתם ידיד...... אוח הבנים האלה!!!

Paranoid Eyes

New member
מה את רוצה ממנו

נשמע שאת לא סגורה על עצמך... ואם את גם ככה לא מוכנה לקשר, אז למה את כל כך אוכלת סרט..?

עונה לכם יחד....

אני לא אוכלת סרט. ואני סגורה על זה שאם הוא היה עושה צעדים אז היה מתפתח משהו. כל מה שהוא רואה זה שאני מחבבת אותו. קוראת לו לבוא עם חברים שלי למקומות. לא מבלבלת אותו בכלל...... הוא יודע שאני והחבר רק נפרדנו... אולי בגלל זה הוא לא עושה כלום? אני לא מבינה אותו פשוט.

maverick 42

New member
חשבת אולי

שהוא לא כזה ביישן ואידיוט כמו שאת עושה ממנו, והוא בעצם שם לב כמה את לא סגורה על עצמך??? מה את מתלוננת "אוח הבנים האלה!!!"?!? הוא לא עשה כלום לא בסדר! את בעצמך אומרת שאת לא מעוניינת! אני מניח שהוא פשוט קלט את זה. כמו שאת לא רוצה להפגע, הוא גם לא רוצה.

Dark Muse

New member
מה שיהיה גם יזיז?

מה זה יותר מסתם ידיד? יותר מסתם ידיד אבל לא חבר זה חרא, ואולי יש לו מספיק שכל להבין את רצונותייך. אם את רצינית, תראי לו שאת רצינית. ביישנות זה משהו שצריך לשבור, ואם הוא ביישן את לא צריכה לפחד לשבור לו את זה.

אמרתי משהו על יזיז? ../images/Emo12.gif

לא אמרתי שלא חבר. יותר מידיד זה בדרך לחבר..... צריך להכיר מישהו לפני שניהיים זוג! וזה השלב שאתם יותר מידידים..... הוא רואה שאני רצינית. יותר מידי סימנים...... אבל הוא ביישן וזה מרתיע אותי.

Paranoid Eyes

New member
אם את רוצה שיתפתח משהו ביניכם

קחי את המושכות לידיים, הוא ביישן? תני לו פוש... שיראה שאת רוצה. אח"כ אני מאמינה שהוא ישתחרר, כמובן בהנחה שביישנות זו באמת הבעיה אצלו.

Shining Dark

New member
לא הבנתי...

מצד אחד את אומרת שאת לא רוצה קשר רציני וארוך כי לא מזמן נפרדת מהאקס, מצד שני את אומרת שאת רוצה את זה ליותר מידי בדרך לחבר.. את די סותרת את עצמך.. תחליטי באמת באמת מה את רוצה מעצמך וממנו כרגע.. וברגע שתהיי סגורה לגמרי..! את גם תקריני לו את זה.. :) ואם גם אז הוא לא יעשה כלום זה אולי מהפחד של לא רוצה ללחוץ עלייך או לא רוצה להיפגע בעצמו.. אז תדברי איתו.. ותביני איתו ביחד לאן אתם הולכים. ואם אז זה לא יהיה באותו ראש.. תעזבי ותמשיכי הלאה ;)

הקטע הוא ש....

באמת שלא הייתי מתנהגת להתחיל איתו קשר. הוא באמת אחלה בחור. אני פשוט לא יודעת לאן זה היה מוביל. כמו כל דבר לוקחים סיכונים בחיים. אני פוחדת להקשר למישהו יותר מידי לפני שאני יודעת מה קורה איתו בגלל כל הפרידה.... הוא נסע לחופשה לכמה ימים עכשיו. נראה מה יהיה כשיחזור... אני לא רוצה ללחוץ. כי באמת שהראיתי לו מספיק סימנים שהייתי מעוניינת בלהכיר אותו יותר. אני לא יכולה להיות יותר ברורה ממה שהייתי. העובדה שהוא פוחד לעשות צעד הורגת אותי. ידיד שלי אומר שיש בחורים שנלחצים כשרואים בחורה בטוחה בעצמה ובמה שהיא רוצה. אני מקווה שזה לא המצב.... בקיצור לא יודעת.

Shining Dark

New member
אממ.. אני חושבת..

שתזרמי איתו ועם הקשר.. זאת ההתחלה, אז תני לו את הזמן.. ועם כל הזרימה, תעשי מה שטוב לך ומה שנוח לך. אני הייתי מציעה לך לדבר איתו ולפתוח את הקלפים של מה שאת מרגישה ולראות איך זה מסתדר מבחינתו. אבל אם זה (לדבר) לא מרגיש לך נכון, אז.... תראי לו שאת מעוניינת לפתח משהו, אם זה בקטע של כן להתקשר, וכן לרמוז להיפגש וכאלה.. אבל עדיין הכול ברוח קלילה וזורמת, בלי לחץ ובלי האשמות וכאלה :) אל תתקשרי רצוף מבלי שהוא גם מתקשר בין לבין, ואל תציעי להיפגש כמה פעמים אם את לא רואה שהוא מציע או נענה להצעות שלך. אני מבינה את הצד שלך וגם מבינה את הצד שלו.. ואני מבינה שהוא לא יוזם יותר מדי (בגלל שאת לא סגורה על עצמך יותר מדי). ולגבי מה שידיד שלך אמר, אני לא נתקלתי בכאלה (ואני מאוד בטוחה בעצמי), אבל יכול להיות שבאמת יש כאלה, אבל זה לא מחייב שהוא כזה.. תחכי שהוא יחזור ותראי על איזו פאזה הוא נמצא ;)

למעלה