אוקיי אז ככה....

liroy24

New member
אוקיי אז ככה....

התקציב שלי עלה ל 18 אלף! אני חייבת למצוא משהו כבר לפני שאני משתגעת! אני מבולבלת לגמריי.. המליצו לי על ג'וי רד אבל שמעתי גם שיש לו גם כמה בעיות של רעשים מקדימה או משהו כזה וחוצמזה אני לא מטורפת על איך שהוא נראה... מישהו יכול לעזור לי? להמליץ לי? תודה רבה.

JacksonX

New member
מה הצרכים שלך?מה הנסיעות העיקריות שלך?

את רוצה רק 250 סמ"ק? פרטי קצת מה הצרכים שלך וננסה לעזור. כרגע אני רק יודע שהתקציב שלך הוא 18,000
מה עוד?

liroy24

New member
הצרכים שלי..

כעיקרון תל אביב אור יהודה. אבל לא יזיק אם זה יהייה משהו שכן אוכל להגיע איתו פעם ב לראשון או לבת ים לא משהו קבוע רק ככה בקטנה. אני לא רוצה רק 250. אין לי בעיה עם 200 או עם 125 אבל אני רוצה להיות בטוחה שהכלי חזק ושיש לו כוח שלא יהייה כלי עייף. מה עוד אני יכולה לספר?....

JacksonX

New member
ספרי לי על הילדות שלך,איך היא היתה? ../images/Emo6.gif

(סתם,קטע פסיכולוגי כי אני חובב, אני מקווה שיש לך חוש הומור...
) ועכשיו ברצינות, אני אישית מכיר רק את "גרנד דינק 250" ויש לי אותו. מה אני יכול להגיד עליו? לגבי המרחק שאת צריכה מדובר בשבילו בצחוק מהעבודה. יעשה אותה כמו גדול בלי להתחיל להתאמץ. בגלל שאני מכיר רק אותו אז אני לא אובייקטיבי ולכן חכי לעוד תגובות פה של אנשים שמכירים כלים אחרים. אבל אני אישית מאוהב
בקטנוע הזה וכל מה שיגידו עליו לא ישכנע אותי שקטנוע אחר בקטגוריית ה-250 יותר טוב ממנו... אז אם יש לך עוד שאלות לגבי הקטנוע הספציפי הזה,אני ישמח לענות לך.

liroy24

New member
חוש הומור...

יש לי...והרבה! על הגרנד דינק שמעתי ...והאמת ששמעתי הרבה דברים טובים... אני לוקחת את זה בחשבון אבל אני אחכה לעוד תגובות של אנשים פה... תודה רבה לך...

אבן חצץ

New member
מי סוגר מה סוגר?

אני נכנס לפה רק אחרי 1 וחצי בלילה, או בשעות הבוקר המאוחרות, חוץ ממקרים מיוחדים.

JacksonX

New member
דיברתי על בני אדם נורמלים ולא על ינשופים../images/Emo6.gif

magesty

New member
ססעעעמממכככ תפוז ../images/Emo46.gif

שעה אני כותב בסוף הכל נמחק הפעם בקצרה אין לך צורך ב 250 הייתי ממליץ לך על 125 אך בגלל שהרשיון שלך לא מוגבל קחי הרואיזם 150 במחיר מגוחך כ 14.5 אלף ש"ח ותברכי אותי לכל החיים עם אמינות שיכולה לעשות בית ספר להרבה קטנועים יפנים עם טיפולי אחזקה שהם בדיחה ועם חלקי חילוף שהם יותר זולים מחלקי חילוף של אופניים סיניים החיסרון של הרואיזם זה הצמיגים דקים וקטנים שקצת משרהה על חוסר ביטחון אך מאד מהר מתרגלים לזה ,מצד שני הם מאד זולים מאד 90 ש"ח לצמיג אך הג'נט מאד חזק כי הוא לא כמו הקטנועים החדשים מאלומיניום שנשברים בקלות בבורות

magesty

New member
אני דיברתי על כלי חדש לא משומש

נתחיל מנקודת הנחה שאין לה צורך ב250 סמ"ק במחיר הזה היא גם יכולה לקנות GS-E 500 שנת 98 שהוא כלי הרבה יותר טוב מה B&DREK

אם תעלי קצת בתקציב

את יכולה לקחת קימקו BW 250 סמ"ק שעולה כ-20 אלף ש"ח. אם את רוצה להישאר בתקציב אז יש לך קימקו דינק 200 ו/או 125 כאשר שניהם עומדים בתקציב ואין להם שום בעיה עם הצרכים שלך, בכל מקרה מה שאני ממליץ שתעשי נסיעות מבחון על הכלים ורק אחרי זה תחליטי.

For Martha

New member
האמת?

שגם אני הייתי ממליץ על הדינק 125,לפי הביקורות הוא ממש מעולה.

liroy24

New member
אוקיי אז...

עשיתי סיבוב קטן וסקר קטנטן... וחוצמזה העין שלי נתפסה על vs125 סאן יאנג אפשר לקבל עליו קצת חוות דעת? תודה רבה על כל העיצות והעזרה.

magesty

New member
את גם ככה מקשיבה רק למה שאת רוצה לשמוע

VS-125 קטנוע על מבית סאן יאנג הקטנוע שנבחר לשורות הצבא למרדפים אחרי חוליות מחבלים בג'נין זה הקטנוע ששימש את סיירת גולני בשנת 1982 בהשתלטות על הבופור אנשי המוסד הצמידו חיישני ליזר על מתקני הגרעין בעירק , תוך כדי מרדפים עם VS 125 VS-125 שימש בעבר גם בתור צוללת ושידר לישראל מידע חיוני מהים השחור ה VS125 מצויד בשני מנועי סילון מבית פאט אנד וויטני שילדה תוצרת מקדולנד דוגאלס תתחדשי

biltong SA

New member
אם הייתי צריך לבחור 125

אני גם הייתי הולך על הVS. לא עשיתי אליו נסיעת מבחן,רק שמעתי מבן-אדם אחד שקנה שהוא מרוצה מאוד מהקטנוע. אני אומר עוד שנה הוא מקביל למובי מכל הבחינות.

אם הוא יציג אמינות דומה...

לזו של המובי... הרי שהוא יהיה מקביל "גבוה" יותר. הוא עדיף על המובי כמעט מכל בחינה אפשרית (אולי מלבד עמידות לנפילות וזינוק ראשוני מהמקום)

למעלה