../images/Emo178.gif../images/Emo27.gif../images/Emo184.gif
שעת התחלה:12:04 שיר שמתנגן ברקע:Jonas Brothers-Please Be Mine(live) ספר קצת על עצמך:
מחשבה שעוברת בראש:מתי להתחיל בשיעורי בית
. מה עשית היום?ישנתי.הרבה. מה תעשה מחר?אישן.הרבה. חשק ל...:שוקולד
. מה המידה שלך בנעליים?אממ..39
. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?יותר מידי
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בארה"ב עם הפרארי שלי
. מה אתה הכי אוהב לאכול?אממ..שוקולד לבן
מה אתה הכי שונא לאכול?קישואים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?ברחנו מבית ספר כדי לעשן
. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?^^ מה הצבע האהוב עלייך?צהוב
מה הצבע השנוא עלייך?אדום
מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית
.כי יש לי מהבית..אז זה קל
מה המקצוע השנוא עלייך?היסטוריה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?טובה. עיר/ים אהובות:ת"א
,והרצליה
. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?קיבלתי אייפוד
. איפה חגגת יומולדת אחרון?אממ..בבית עם כמה חברים. איך אתה הכי אוהב לבלות?להשתכר
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בימי בית ספר 23:00 בערך.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?7:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן
מה היה המבחן האחרון?היסטוריה. כמה קיבלת בו?לא החזירו לי. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?
לא. היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לפני שבוע בערך מדוע?אמממ..נראה לי שמאיזה סרט
. לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני שבועיים..
.זה היה גאוני
. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?את כל האלבום של אוונסנס למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי זה יותר מהיר ויותר חסכוני
. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?מישהו מהשכבה ולחבק?מישהו מהכיתה ולנשק?מישהו מהכיתה
ולספר לו משהו מהלב?אממ..ת'אמת לא יודעת. יש לך חבר?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא
את מי היית לוקח לאי בודד?את האייפוד את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לא יודעת
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?עם החברה הכי טובה שלי
שם מיוחד לבן?ידידיה. שם מיוחד לבת?דר
מאכל אהוב:שוקולד לבן. מאכל שנוא:קישואים. דבר אחרון שאכלת:שוקולד לבן
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?עם החבר הראשון שלי. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?
אתה לומד ביום שישי?לא
מה הספר האחרון שקראת? המקרה המוזר של הכלב בשעות הלילה אהבת?כן. מה הסרט האחרון שראית?בית השעווה
אהבת?לא.סרט מטומטם. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אממ...ידיד שלי מהשכבה. על מה דיברת איתו?על כמה שהוא טיפש
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?חברה שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה?האמת היא שאני יודעת הרבה על כולם. מה הדבר האחרון שקנית?דוריטוס גריל
כמה הוא עלה?5 שקל. ממי הsms האחרון שקיבלת?חבר טוב מאוד
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה שלי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שוקולד לבן
יש לך עדשות/ משקפיים?כן
עשית ישור שיניים?לא.
,אבל אני צריכה
. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?בחופשת סוכות..לא מזמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?שנה שעברה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א. למה הלכת לשם?מפגשי פורומים איך קוראים לאמא שלך?וזה קשור כי...? יש לך שם שני? מהו?
אתה קרוי על שם מישהו? מי?
אתה אוהב ילדים קטנים?לא,הם דורשים בעיטה. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?יותר מידי.
כמה בני דודים יש לך מצד אבא?כנ"ל^^רק להכפיל ב-10000. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?כולם שווים אצלי
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?בגיל שלי. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכל.
ובפנימיות?להפסיק לקחת ללב הכל. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?היא מתעצבנת מהר מידי
. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')-ה-כ-ל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם ביל גייטס. למה?כי הוא מיליארדר והוא גאון ברמות
ומלא אנשים רוצים להיות כמוהו כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?זין. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?ירדן כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?^^ מתי זה היה?^^ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?למזלי,יש לי יותר מידי..
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?פאק,פאיקנג,לכו זדיינו,זין.
מה עושה לך טוב?לקלל
מה מעצבן אותך?אנשים צבועים. מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?יותר מידי
מה הפריט הכי יקר שיש לך?אממ..הג'ינס דיזל שלי והאייפוד. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב
מה היית לוקח לאי בודד?אייפוד-הייתה שאלה כזאת
המלצה לסרט:מכוניות
תוכנית טלוויזיה?חברים
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שאני רזה
.כאילו אז אמרו לי שאני יפה.סו וואט,הקטע שמישהו אמר לי שאני רזה והצליח להרים אותי הרבה יותר מדהים לדעתי מ-"יפה".אה כן,ואני שמנה בגלל זה אני מתלהבת כל כך. איך את/ה מתגבר על באסה?מקללת. איפה היית רוצה לבקר בעולם?לוס אנג'לס וניו יורק. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף
איזה חג אהוב עליך?סוכות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן
חיית מחמד:
כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן.. נפגשת איתו/ איתה?כן.. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן.. מהי אהבה בשבילך?
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?ממש לא
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?החברים ומשפחה. מה את/ה אוהב/ת לעשות?הרבה דברים מקומות בילוי מועדפים:מלא מקומות
את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית ברמות. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לגמרי
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:כתבתי למעלה למעלה^
הא