אוקיי אז ככה..

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifיאכ. סושי זה מהשטן

קנפי

New member
ברי יא זון :)

האס אמ אס האחרון מיובל?!!? האא!??! ררר איתך! ברייייייייייי! תפסיק לעשןןןןןןןןןןן!!!!!! לעשן זה מזיק! אתה תהיה דומה למיכל אבוווווו!!!!! ולא כדאי לך להראות כמוהה! תפרושש! אל תעשן! מישהו חייב לגמול אותך מזה!!!!!! אני רצינית!נווו רענן לורל ..אתם לא עושים כלום :O דאמ אני נשמעת כמו סבבתא! אבל אין מה לעשות! אתה חייב להפסיק! אייי איי אני גם אוהבת רוסים XD טוב אני סיימתי עם החפירות לעכשיו..:)

קנפי

New member
פחחח

לפחות? נראלי היא מעשנת מאז שהיא הייתה בבטנה של אמה!! בלעכס! הוהוהאוהוהו זה מזכיר לי דברים רעים... רעים מאוד!

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ><

א. אתה לא רוצה זין באורך 40 סמ' כי אז אף אחת לא תרצה להזדיין איתך. [חוץ מהמאזוכיסטיות, אבל זה יתלווה בשוטים וכלמיני...] ב. אם אתה כלכך מצטער על זה שאתה מעשן אז... אולי תפסיק?D: כאילו, אני מעשנת מאמצע ז' ואני יכולה להפסיק ככה, אני פשוט לא רוצה...

טוב שיהיה....

מצטער אם זה קצת יבש... שעת התחלה: 21:50 שיר שמתנגן ברקע: ביט69- חומרים רטובים ספר קצת על עצמך: אוהב לנגן בגיטרה, אוהב צחוקים... מחשבה שעוברת בראש: איך אני יוצא מהשאלון הארוך הזה מה עשית היום? הייתה אזכרה לסבא שלי מה תעשה מחר? ישן חשק ל...: סקס מה המידה שלך בנעליים? 41 נראה לי.. או שלאזוכר... באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פאנק, ביט69 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מוזיקאי מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד מה אתה הכי שונא לאכול? פירות וירקות, לא נוגע בזה.. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לאדע מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? גרפיטי באמצע הלילה בבצפר כשהוא מוקף מצלמות נסתרות מה הצבע האהוב עלייך? שחור.. כחול.. מה הצבע השנוא עלייך? אדום נראה לי.. מה המקצוע האהוב עלייך? בבצפר? ספורט, דרמה מה המקצוע השנוא עלייך? בבצפר? הכל.. חוץ מספורט ודרמה..=] איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נחמדה ביותר.. עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הממ.. אפקט וואוואו איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית חחח... איך אתה הכי אוהב לבלות? בהופעותת מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בימי לימודים סביבות 23:30-00:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 08:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? היסטוריה כמה קיבלת בו? עוד לא החזירו לנו יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? הממ נראה לי שכן.. ומהעיר אחרת? כן.. לא המון אבל יש.. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. אולי עם הגיטרה שלי...=] היית פעם אצל פסיכולוג? לאא ואצל פסיכיאטר? לאא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? סרט לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? הממ סוכות נראה לי.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? גולדפינגר.. האלבום שלהם.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני לא מוריד בדרך כלל, בכלל!!!!! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ילד בשכבה ולחבק? ילדה בכיתה ולנשק? ילדה בכיתה ולספר לו משהו מהלב? מה?! על הזין שלי. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא! את מי היית לוקח לאי בודד? לאדע!!! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? השאלות כאן נהיות אימו מרגע לרגע... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? מיכלי שם מיוחד לבן? לאא שם מיוחד לבת? לאא מאכל אהוב: שוקולד (לא אמרתי כבר?) מאכל שנוא: פירות וירקות (אמרתי כבר...) דבר אחרון שאכלת: שוקולד בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה שלי לשעבר . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא זוכר ולא אכפת לייייי אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? חוכמת הבייגלה (סיימתי לפני יומיים ולפניו בקושי קראתי) אהבת? גאוני מה הסרט האחרון שראית? קליק אהבת? מעולה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? דוויק על מה דיברת איתו? על הופעות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חבר שלי אחד.. על מי אתה יודע הכי הרבה? אותו חבר.. מה הדבר האחרון שקנית? אולסטאר כמה הוא עלה? הממ 200 ש"ח נראה לי ממי הsms האחרון שקיבלת? לא זוכררר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכררר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה????????????. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים.. לוקח רק כשממש צריך.. עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? עם הבצפר.. לא זוכר.. שנה שעברה מתישו.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? להופעה איך קוראים לאמא שלך? שושי יש לך שם שני? מהו? אין לי אתה קרוי על שם מישהו? מי? לאאא אתה אוהב ילדים קטנים? זה פסדר כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין כוח לספור כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי כוח לספור איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? דניאל (תמונה מצורפת) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 4 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? קנאה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לאדע איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') כל מה שאני אוהב.=] עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? פול מקרטני למה? כי הייתי נהיה מוזיקאי גאון וכותב מלא שירים..=] כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? נראהלי 2-3... מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קרחת. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עומר. כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא הלכתי מתי זה היה? לא הלכתי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מוזיקאי מה הרגע המאושר ביותר בחייך? זה לא להגיד בפורום הזה.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? קרחת/כוס מה עושה לך טוב? סרטי קומדיה / לנגןןןן מה מעצבן אותך? לדרוך על חרא מה תמיד צריך להיות בכיס? מפרט איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לפתח את הכישרון צילום וידיאו שלי מה הפריט הכי יקר שיש לך? גיטרה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה המלצה לסרט: יש יותר מדי סרטים טובים תוכנית טלוויזיה? חברים!!!!!! סאות' פארק!!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכר איך את/ה מתגבר על באסה? מנגן איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לדחוף איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ.. חורף.. עונות מעבר זה חרא. איזה חג אהוב עליך? עצמאות/ל"ג בעומר האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי חיית מחמד: אני אוהב כלבים כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא.. פילרטוטים וירטואלים זה מה שיכול לקרות.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן.. נפגשת איתו/ איתה? כן.. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן... מהי אהבה בשבילך? מה זה האימו הזה???????????????????. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש וחבל. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן מקומות בילוי מועדפים: הופעות, קולנוע את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה, בדרך כלל מוותר אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לאאא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כוס/קרחת האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא סגור על זה.. יש משו למעלה.. החיים טובים לדעתך? בטח לבוש: די חשוב להתלבש אחרת יסתכלו עלייך מוזר ברחוב.. "חבל שאי אפשר ללכת עירומים".. איפור: מה איתו? מאכל אהוב: שוקולד, דיי עם זה!!!!!!!!! שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: אין לזה תשובה אחת... סרט אהוב: אין לזה תשובה אחת.. גלידה: וניל עוגיות עיר בעולם: ניו יורק? ארץ: ישראל..=] מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: לא זוכר ואין לי כוח לבדוק מה תעשה כשתסיים את השאלון? יילך להתקלח שיר ברקע: אין כרגע כלום שעת סיום: 22:17

../images/Emo220.gifרענן אתה פשוט זונה

רענן... גיטרות זה לא חפצים!! גיטרות זה אהבה(לפחות שלי3>
) חפצים זה ברני(הפלאפון שלי)אממ רד(התיק שלי3>)אממ שיפרה(המצלמה שלי
) איזה חמוד!! בכית מסרט3>>>(איזה?) אעאעאעאע מפרט בכיס זה טוב!!(במיוחד ללעוש אותו=]
אהמ מיכלי) אעאעאע איזה רשע אני!!! כאילו...פשוט אני די משועממת=/קראתי הכל!![כבוד(?)]

../images/Emo220.gifחחח אבל יש לכל אחד סיבה...

זה לא סתם ככה... לדוגמא לפלאפון שלי ברני כי הפאנל האחורי שלו היה סגול אממ חציל כזה כמו של ברני.... אממ למצלמה שלי שיפרה כי בכתה ו' היתה לי מורה שקראו לה ככה...ושנאתי אותה וגם היא לא הכי אהבה אותי...חח ואני לא משו אוהבת את המצלמה שלי כי היא טיפה מסובכת ואיטית לאללה! אממ לגיטרה האקוסטית שלי(כפרעליה)קוראים שחר...כי היא שחורה ואני מתה עליה ועל השם הזה! ולגיטרה הקלאסית שלי קוראים דיסני כי יש עליה מליון ואחת מדבקות של וולד דיסני... לפינקס צ'ופרים שלי קוראים פנחס...כי הייתי חייבת לתת לו שם תוך שתי דקות...וזה מה שהיה והוא מפורסתם בשיכבה שלי3>>>(אנשים מהשיכבה אשכרה שואלים למה אני לא מביאה אותו!!הם מתגעגעים אליוXDאממ שירב ...אבישי...יהב...סאלי...בלבה...חחח המון המון) אממ ויש עוד המון.... אז אני לא ימשיך לפרט....=]

קנפי

New member
נמממ...

אמרת שמצורפת תמונה של בן דודך ובסוף כנראה שכחת לצרף...אבל נראלי ששמת תמונה שלו איפושהוא וראיתי.. ^^ בגלל זה קוראים לשיר דני מכור לבמבה? דניאל=דני ... :\ חחחחחח לאדעת!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo184.gif

"מאכל אהוב: שוקולד, דיי עם זה!!!!!!!!!" כמה פעמים שאלתם את זה?

punker182

New member
רענן חחח מזכיר לי

מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? "עם הבצפר.. לא זוכר.. שנה שעברה מתישו.." אני וברי פוצצנו סטיקרים.. ואז שהגענו לאזור של הכותל איזה ילד בה עלנו ועשה לנו "היי אתם מביט 69" חחחח ... מישהו הכיר אותנו בכותל :)..

../images/Emo220.gifכבוד...חחח

אהבתי... חחח אנשים... כפיים ללורל הוא הבין איך לשרשר נכון!!!!! *מוחאת כפיים ללורל* =]]]]

קנפי

New member
התביישי לך דורין! :)

רק מחיאות כפיים?!?!?! מגיע לו תשווווואוות XDD חוחוחוחוח

../images/Emo220.gifנוו מה אני אממ חצי שיכורה

ככה זה שהאח האממ לא ידוע שלך מביא לך וודקה ועוד משהו... המון המון וודקה... איזה כוס(גדולה לא קטנה כזאת) ועוד משהו שאני לא זוכרת איך קוראים לו=/ ואין לי כוח הכי ללכת לבדוק...=/ רחוק רחוק... אעעע דרך אגב.. את יודעת שיש לי פיצול?

למעלה