אוקיי אז ככה..

1n2o3a

New member
עונה[=

שעת התחלה:17:57 שיר שמתנגן ברקע: Rollin Down the River ספר קצת על עצמך:לה לה לה מחשבה שעוברת בראש:פיצה זה נחמד מה עשית היום?למדתי הייתי במרכז סידרתי תבית שטפתי תמטבח וסידרתי תארון מה תעשה מחר?ישן חשק ל...:תת משקל מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?שייגעצ אווטיוטוטו וואטאבר איך שיכתבו ביט ועוד כמה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בבית..או בעבודה ..הכל פתוח מה אתה הכי אוהב לאכול?ספגטיי יאמי מה אתה הכי שונא לאכול?כבד בעעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?חח הרבה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?חח יותר הרבה מה הצבע האהוב עלייך?אממ שחור או לבן או ורוד או ירוק וכולי מה הצבע השנוא עלייך?כתום התנתקות מה המקצוע האהוב עלייך?של''ח לא עושים כלום...רק טיולים מה המקצוע השנוא עלייך?תלוי במורהה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?היא רק התחילה עיר/ים אהובות:שוהם!!מקום שולט ופלמחים או עין גדי הים הכי יפה אבל כמובן הרוב נוסעים לת''א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא זוכרת קיבלתי הרבה איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית עם כמה חבר'ה איך אתה הכי אוהב לבלות?אני גמישה בקטע הזה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?1 1 וחצי ויום אחרי זה אני בוכה מעייפות. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?שמונה 35 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?ערבית היום בטוח נכשלתי חח כמה קיבלת בו?לא החזירה יש לך חברים מחוץ לכיתה?ח רובם מחוצלה ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא רק עם אלוהים היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא.... חשבת פעם על התאבדות?לאא!!!!! אם כן - סיפרת למישהו?דיי עם זה מתי פעם אחרונה שבכית?חח ביום רביעי בכיתי בגלל עיפות מדוע? לקחת סמים מתישהו?לאא אבל אני נראת ככה חח אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?וואה וואה מזמן באיזה חתונה מקוקטיילים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?Unchain My Heart למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי ריי צ'ארלס מת הוא לא יעלב מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?גרר איזה מתלהב גוץ משכבתי ולחבק?אמא ואבא לא הסקתי לחבק אותם מאז שהם הגיעו הבייתה היום ולנשק?כנ''ל ולספר לו משהו מהלב?לא יודעת יש לך חברה?יש לי המון חברות חח ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את בן דוד שלי הואגאון כזה הוא ימציא משהו בטח להוציא אותי משם את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לא דעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?בן פישמן שם מיוחד לבן?יונהתן שם מיוחד לבת?עדן מאכל אהוב:שאלו כבר לא? מאכל שנוא:כנ''ל דבר אחרון שאכלת:זלביה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?חח או שלא . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצה ורודה כזאת ע חצי מהציצי בחוץ אתה לומד ביום שישי?כה מה הספר האחרון שקראת?לא יודעת אהבת?נדמה לי מה הסרט האחרון שראית?נערה בהפרעה אהבת?כןן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמאל'ה על מה דיברת איתו?למה השולחן של הסלון אל באותו צבע של השולחן אוכל מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?לא יודעת על מי אתה יודע הכי הרבה?לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?עליונית כזאת שחורה יפה היום... כמה הוא עלה?70 שקלים חדשים ממי הsms האחרון שקיבלת?לוטם מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לוטם מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?משהו מוזר כזה בכיתה ד' לא זוכרת כבר מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים שלושה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מלא זמן ממש בושה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת''א למה הלכת לשם?לקניות איך קוראים לאמא שלך?אורלי יש לך שם שני? מהו?עזבו באו לא נדבר על זה אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן בע אתה אוהב ילדים קטנים?לפעמים כמה בני דודים יש לך מצד אמא?13 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?15 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?כל החמולה שלי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?15 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את האף וכמה קילוגרמים ובפנימיות?כלום אני אחלה בנאדם איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?יציאות דפוקות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה פעולה/ דרמה/ קומדיה/ עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אמא שלי למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?ז'קוזי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?נדב כמה קומות יש לך בבית?4 הלכת פעם להפגנה?כה הפגנה נגד (או בעד) מה?נגד התנתקות מתי זה היה?מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:עורכת דין שחקנית או מוזיקה משו מה הרגע המאושר ביותר בחייך?עוד יגיע באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"הכי דפוק בארץ" מה עושה לך טוב?שינה מה מעצבן אותך?המורה לתנ''ך וכמה ילדים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלא איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?להביא לרגל לראש מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?גבינה? מה היית לוקח לאי בודד?שאלו כבר זונות המלצה לסרט:אביר שחור תוכנית טלוויזיה?גאיי אנטומי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?בלה בלה בלה איך את/ה מתגבר על באסה?אין לי כאלו איפה היית רוצה לבקר בעולם?איראן לפוצץ לערבים תשכל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?סטלה ריבים וצחוקים איזה עונה בשנה אהובה עליך?יש שמש אבל קר איזה חג אהוב עליך?פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן חיית מחמד:תוכי חצי מת כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כה נפגשת איתו/ איתה?כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא יודעת מהי אהבה בשבילך?לא יודעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שלופ עולמי ענאערף מה את/ה אוהב/ת לעשות?אוכלללל מקומות בילוי מועדפים:שאלו זונות את/ה אוהב/ת להיות בבית?כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?כן כי אתה מזיין תשכל עם השאלון הזה את/ה בחור/ה קנאי/ת?כה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:שאלו זונות האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?כה לבוש:בגדים איפור:עיפרון ליפסטיק צלילית ועוד כמה מאכל אהוב:שאלו שתייה אהובה:פאנטה להקה אהובה:יש המונים סרט אהוב:שאלו זונות גלידה:פיסטוק+לימון עם וודקה עיר בעולם:פריז ארץ:איטליה מסנג'ר:מה איתו? איסיקיו:גם איתו? מה תעשה כשתסיים את השאלון?פיפי שיר ברקע:נגמרה הרשימה איזה חצי שעה אני פה שעת סיום:18:36

punker182

New member
עונה על כמה.. אין לי כוח הכל..

שעת התחלה:23:54.. אבל אני לא עובר על כל השאלות... שיר שמתנגן ברקע: New found glory- glory of love חשק ל...:אכול מה המידה שלך בנעליים? אין לי מושג באיזה פורום אפשר למצוא אותך?ביט 69 מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל טעים מה אתה הכי שונא לאכול?אוכל לא טעים מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אין לי מושג. בטח יש הרבה.. חח, בהופעה של ביט 69 ביום העצמאות 2006 זרקתי את המקלות לקהל והזקירה שלי לא הייתה חזקה מספיק אז הם פשוט נפלו על הכביש.. מה הצבע האהוב עלייך?כחול,שחור,אפור,לבן. מה הצבע השנוא עלייך?כתום צהור ירוק מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך?לא יודע.. עיר/ים אהובות: מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן :( מה היה המבחן האחרון?הסטוריה כמה קיבלת בו? לא חילקו אותו יש לך חברים מחוץ לכיתה?חח ברור ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? הא? מי מדבר עם חפצים ?! איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?הורדתי את האלבום של NFG אבל אני אוהב אותם.. אז אחרי שהורדתי אותו קניתי אותו. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני כן קונה דיסקים של להקות שאני מעריך באמת. את מי היית לוקח לאי בודד? ספינה אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת? david coperfield,fiipped אהבת?נחמד.. מה הסרט האחרון שראית?לא זוכר. אבל אני רואה את העונה בהשנייה של PRISON BREAK אהבת? PRISON BREAK זה הסדרה הכי טוב שאי פעם המציעו חוץ מהמומינים ודני שובבני עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? T-ravi$ Barker או Cyrus מNFG למה?מתופפים מעולים תוכנית טלוויזיה?Prison break,Lost,desperate houswives,arthur,south park,ninja turttules,the moomins לבוש: Famous stars and straps,Macbeth,dickies,vans,volcom,hurley,DC שתייה אהובה: מים,סודה להקה אהובה: Blink 182 /New found glory שעת סיום:00:11

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אמ..

מישו יכול לתרגם לי את כל הקטעים באנגלית?
לורל%^*#%^&^@#$ נחש מי התחיל ללמוד היסטוריה על הדבר הטריטוראליסיטי בלהבלהבלה הזה><

../images/Emo220.gifארר איתך!

לורל... אחרי ששירשרת נכון?!ארר איתך! אתה נוהג לדבר עם חפצים? הא? מי מדבר עם חפצים ?! אני לורל אני אני מדברת עם חפצים[בובות זה נחשב לחפץ נכון?חח כי אם כן אז אממ אני מדברת המון!(אהמ שירב איאה היום ופו כפרעליהם!)] ברני נעלב!!ברני אל תבכה!!=[ חוץ מהמומינים ודני שובבני אפילו המורה שלי של כתה ו'(שכל כך שנאתי ובגלל זה קוראים למצלמה שלי שיפרה)ראתה המומינים!! ארר מומינים/דני שובבני סגידה!!!אני עוד רואה את זה=] לורל...זה שאתה טוב באנגלית...זה לא אומר שאני טובה!!חצי מזה לא ממש הבנתי(נו מה אני אממ קשת הבנה באנגלית למרות שאני די מבינה בשיעורים=]חחח) נ.ב אומנות השרשור לורל...אומנות השרשור...!

קנפי

New member
:)

לורל!!!! היא צודקתתתתתת עד ששירשרת נכון ועד ששמחנו שרשרת לא נכון :( חוווחחווח אני בערךךך(!!) מדברת עם חפצים זה עוזר לפרוק עצבים לפעמים! כןכן.. אני אוהבת המומיניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!! הם מסוקסים לאללה!

eyalcohen2004

New member
זה יקח שעה,התחרפנת?

שעת התחלה:00:56 שיר-אפחד התקלקלו הרמקולים כבר מלא זמן-שיט........ ספר על עצמך-אני עייף. מחשבה שעוברת לך בראש-אני צריך כבר חברה! מה עשית היום?-בית ספר,אבא,מתנות לחברים,חברים,סרט. מה תעשה מחר-מומולדת לאחותי ומשחק של הפועל. חשק ל-?-כרגע?מילקשייק תות. מידת נעליים-42. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?-הפועל חיפה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?-גר בחיפה עם ילד. מה אתה הכי אוהב לאכול?-גלידה. מה אתה הכי שונא לאכול?-רוטב של גפילטע פיש. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?-כל כך הרבה... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?-נכנסתי לשאלון הזה,אני עייף!!! מה הצבע האהוב עלייך?-אדום! מה הצבע השנוא עלייך?-ירוק(בגלל מכבי,למרות שכולם אומרים לי שאני טיפוס ירוק)..בעעע מה המקצוע האהוב עלייך?-אנגלית אולי..-המורה טיפשה.. מה המקצוע השנוא עלייך?-היסטוריה-היא שונאת אותי.! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?-סבירה עם גילויים מעצבנים באמצע עיר/ים אהובות:ונציה,פירנצה,מילאנו,חיפה,ניירובי..אפריקה בכלל.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?-טיסה לאפריקה ל10 ימים לטיול ספארי! איפה חגגת יומולדת אחרון?-בבאולינג.. איך אתה הכי אוהב לבלות?-לאכול גלידה,לאכול פיצה,לראות כדורגל,לטוס לאיטליה,לשחק במחשב ולישון.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?-11 וחצי ביום רגיל.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?-8 ו20. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן.. מה היה המבחן האחרון?ספרות-100!!! כמה קיבלת בו?ראה תשובה קודמת יש לך חברים מחוץ לכיתה-ברור...? ומחוץ לשכבה?-יאפ. ומבית ספר אחר?-יאפ. ומהעיר אחרת?-יאפ. אתה נוהג לדבר עם חפצים?-לא. היית פעם אצל פסיכולוג?-לא. ואצל פסיכיאטר-לא. חשבת פעם על התאבדות?-לא..גם לא חתכתי ורידים וכו'.. אני לא איזה אימו(אהמ אהמ דניאל)... אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?שלשום. מדוע?עזבו,אני עלוב. לקחת סמים מתישהו?לא.. אתה מעשן?לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני מלא שנים ששתיתי בירה פעם ראשונה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?משהו של רד הוט צ'ילי פפרס. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני כן קונה,וגם מוריד. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?לעצמי. ולחבק?לא עניינכם. ולנשק?מה זה משנה לכם?-דניאל יחפרנית!:) ולספר לו משהו מהלב?-ממממ לחנן. יש לך חברה?תקראו מההתחלה. ראית בחנוכה את הפסטיגל?רק אני...:) נראה לכם?! את מי היית לוקח לאי בודד?היא ממילא לא תסכים לבוא... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?מה זה משנה?-שוב פעם דניאל... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?עם דניאל-שכל הזמן חופרת לי..אהה וגם עם יובל מהר הגעש. שם מיוחד לבן?ירמיהו... שם מיוחד לבת? שושנאלה! : דבר אחרון שאכלת:ביסלי המבורגר . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אחד כחול.. אתה לומד ביום שישי?אמרתי לכם שלמדתי היום!? מה הספר האחרון שקראת?ספר שהכריחו אותנו מהבית ספר-ערבה אינסופית משו.. אהבת?חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הסרט האחרון שראית?יונייטד 93. אהבת?מאוד! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?יובל. על מה דיברת איתו?על זה שנפל לו זבוב לכוס. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא יודע.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?חנן! מה עושה לך טוב?גלידה תות ופיצה במשחק של הפועל שנותנים 7 למכבי. מה מעצבן אותך?מכביזם! מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתחות הביתה..:) איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?כדורגלן יותר טוב.. מה הפריט הכי יקר שיש לך?מבחינתי? מה נמצא אצלך תמיד במקרר?זיתים. מה היית לוקח לאי בודד?אמ פי 4. המלצה לסרט:טלטאביז והעוגיות. תוכנית טלוויזיה?אבודים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא יודע.. איך את/ה מתגבר על באסה?בוכה קצת ומספר הכל. איפה היית רוצה לבקר בעולם?תאילנד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לצפצף בפקק בלי שום צורך! איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב! איזה חג אהוב עליך?חנוכה ול"ג בעומר. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד: כלב חתולה ושני ארנבונים כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?למה לא? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן. נפגשת איתו/ איתה?לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?עובדה! מהי אהבה בשבילך?שאלה מעניינת. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לפעמים,תלוי באיזה יום תפסתם אותי. מרבה להגיד:חנן!כבר שאלתם! האם את/ה מאמינ/ה בה´?לפעמים.. החיים טובים לדעתך?מאוד,תטיילו קצת באפריקה. לבוש:ג'ינס וטי שרט יפה. איפור:חס וחלילית. שתייה אהובה:מילקשייק. להקה אהובה:גרין דיי. סרט אהוב:שכחו אותי בבית 3.:) גלידה:פסיפלורה לימונענע ואוראו. עיר בעולם:חיפה ופירנצה. ארץ:איטליה. מה תעשה כשתסיים את השאלון?יכעס על דניאל שהיא כתבה אותו,יזכר בנופר דנה ומור וגם בה.. שיר ברקע:אין רמקולים יחפרנים. שעת סיום: 1:18. אי סי קיו-238037182 מסנג'ר[email protected] לא עניתי על הכל,מחקתי חלק,יש גבול!

קנפי

New member
אייייי

אני לא כתבתי את השאלון הזה! חה לא! כן שמתי לב על המפתחות בכיס ... הם לא בדיוק בכיס!עם האוסף זיקיות שלך! אני לא חפרנית:)

../images/Emo220.gifבואי נקפוץ מעזריאלי!!

אבל לא... לא עזריאלי המקורי!! זה שבמיני ישראל... לא רוצה למות... למרות שאני כןן... יאו שתקו וזהו! לא!

../images/Emo220.gif

מחשבה שעוברת לך בראש-אני צריך כבר חברה! וואוו מחשבה שכל כך הינו צריכים לדעת! תחפש לך! איי איי איי ירוק זה ה-צבע!!! מה המקצוע השנוא עלייך?-היסטוריה-היא שונאת אותי.! כל המורים שלי שונאים אותי חוץ מהמורה להיסטוריה(רחל שהיא גם היועצת שלנו)ארר היא חמודה!!! חשבת פעם על התאבדות?-לא..גם לא חתכתי ורידים וכו'.. אני לא איזה אימו(אהמ אהמ דניאל)... סליחה...עם כל הכבוד...מספר אנשים שהכררתי במפגש ישרא שהם ממש אבל ממש לא אימוהים הם חתכו את הורידים וגם ילד מהכיתה שלי{אהמ שירב ישנרטוב[ישנוב](נו ערן)}והוא ממש אבל ממש לא מתקרב לאימו...גם לא בשירים שהוא שומע...וגם לא בלבוש...ובכלל שלא באופי! תקשיב...דניאל לא ממש כתבה אותו היא לקחה אותו מהקומונה שאני שמתי אותו שם שאני לקחתי אותו מקומונה שאלונים לכל מקלדת...אז תאשים אותם.... מעעפנות לא לענות על הכל... אהמ לורל... אהמ לא יודעת מי עוד@!!!$%%R$#@

קנפי

New member
חוחווחחוחוחו

אני סוגדת לדדוווווווווריניי זה מסר חשוב! דוריני אוהבת אותךךךךךךךךךך כפרעליךך XDDDDDD [כןכן למרות פיצווליך] (חחחח הודעה לא קשורה אבל חשובה מאוד!! )

../images/Emo220.gif

לא את לא סוגדת לה!! זהו מה אין לך חיים?! מה הבעיות של שניכם?! למה לא לסגוד לדורין?אתם יודעים שהיא זה בעצם אנחנו!אבל למה להעיר? חעחעחע איזה לא קשורה את!!את קרועה!! תקשיבו ותקשיבו טוב... תשתקו ולכו לשון!!!!!!!!! אל תתיחסו אליהם...

mogili

New member
הו שאלון O:

שעת התחלה: 18:26 שיר שמתנגן ברקע: no once knows-greenday ספר קצת על עצמך: אני שניצל תירס ברוטב חמוץ מתוק מחשבה שעוברת בראש: "לה לה לה לה, אנלא זוכרת את המילים של השיר הזה, לה לה לה" מה עשית היום? ישנתי,בעיקר. מה תעשה מחר? אני אלך למוסד ולבצפר חשק ל...: פיצה מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? גרין דיי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? באמת שאין לי מושג :X מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל תירס P: מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? גנבתי עגלת קניות? XD מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? גנבתי עגלת קניות? O: מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? אין, אבל אם לבחור אחד שאנלא ממש אוהבת אז צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? סינטי מיוזיק מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? פוק עיר/ים אהובות: סן פרנסיסקו מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרה חשמלית D: איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, עם המשפחה =\ איך אתה הכי אוהב לבלות? ללכת למוסד לערב, או סתם להיות שם עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 23:00-24:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:35 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? רק חולצות מה היה המבחן האחרון? עוד לא היה, הייתי בחו"ל כמה קיבלת בו? פף יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ ומחוץ לשכבה? יאפ ומבית ספר אחר? יאפ ומהעיר אחרת? יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? המ כן XD היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? זה לא אותו דבר? O_O חשבת פעם על התאבדות? נופ אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני...המממ..לאזוכרת מדוע? כי היה לי עצוב? O: לאדעת לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בחופש מתישו, לאזוכרת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? המממ לאזוכרת אין לי קאזה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני לא מוצאת אותם בארץ >_< מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? רותם ולחבק? פוצי ואלכס ולנשק? לאזוכרת O_O ולספר לו משהו מהלב? עמיתי יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? חח ברור שלא את מי היית לוקח לאי בודד? הזי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אלכס :] אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עמית שם מיוחד לבן? ג'ייד שם מיוחד לבת? ג'ייד מאכל אהוב: שאלתם כבר*שניצל תירס* מאכל שנוא: גם את זה!*חצילים* דבר אחרון שאכלת: M&M עם חמאת בוטנים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איילת . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס וחולצת ראמונס אתה לומד ביום שישי? לצערי כן מה הספר האחרון שקראת? "ארטמיס פאול" אהבת? יאפ מה הסרט האחרון שראית? קליק אהבת? לא ממש מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? שאלתי אותה איפה יש מפצלים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?עמית נראה לי על מי אתה יודע הכי הרבה? הממ לאדעת XD מה הדבר האחרון שקנית? פחית קולה בכולבו כמה הוא עלה? 2.50 משו כזה ממי הsms האחרון שקיבלת? נראה לי שמעמית מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עמית P: מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני לא הולכת לבדוק XD מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אוכל יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים טובים, קיצר לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנה בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ניו יורק למה הלכת לשם? כי הדודים שלי גרים שם איך קוראים לאמא שלך? למה אתם רוצים לדעת? P: לא אומרת! יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא ממש כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 נראה לי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 O: איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? נועם, למרות שהוא לא ממש בן דוד XD הוא סוג של בן דוד רחוק בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16, כדי להתחורר מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שיער ובפנימיות? לאדעת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא היפר אקטיבי איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, מד"ב ואימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פאק מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ג'ייד כמה קומות יש לך בבית? אחת הלכת פעם להפגנה? יאפ הפגנה נגד (או בעד) מה? לאזוכרת XD מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משו במוזיקה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הפעם הראשונה שהופעתי :] באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק מה עושה לך טוב? חברים, מזויקה מה מעצבן אותך? מזרחית והמורה שלי לספורט מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון ומפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לאדעת..לדעת לעוף? XDD מה הפריט הכי יקר שיש לך? גיטרה :] מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? קולה המלצה לסרט: הנסיכה מונונוקי תוכנית טלוויזיה? נמלטים\מעמקים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? את שרה\מנגנת יפה? לאדעת :X איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה, מדברת עם חברים איפה היית רוצה לבקר בעולם? יפן\ סין מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להידחף בתורים איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף BB)) איזה חג אהוב עליך? פורים? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: חתול כמה אחים יש לך? 2, אח ואחות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בטח נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? כנות ונאמנות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: מוסד את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש =\ כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: פאק האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ממש החיים טובים לדעתך? יאפ לבוש: ג'ינס איפור: - מאכל אהוב: שניצל תירס, שאלתם את זה 3 פעם גאד דאמ! שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: גרין דיי סרט אהוב: הנסיכה מונונוקי גלידה: תות עיר בעולם: שאלתםםםםםםם כבררררררררר סן פרנסיסקו ארץ: ישראל :] מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:- מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לאכול M&M עם חמאת בוטנים שיר ברקע: welcome to paradise-greenday שעת סיום: 18:50

למעלה