אוקיי אז ככה:

לימונדה

New member
אוקיי אז ככה:

אתמול אני חושבת, היה לי מין חלום כזה מוזר שאני לא ממש זוכרת מה היה בו... בכל אופן כמו שאמרתי לכם אני חולה בשפעת ואני מאוד חלשה... אז בחלום פתאום הבנתי שאני חולמת ואמרתי לעצמי- הללי תעשי מזה חלום צלול! אז התחלתי לעוף ואז אמרתי לעצמי: "עזבי את חלשה מדי עכשיו תחזרי לישון..." ועוד פעם דפקתי לעצמי את החצלול.... איזה באאסה נכון? לימו.

Variety

New member
תגובה

היי הללי, זה לא נורא שזה קרה, לי בחלומות הצלולים הראשונים שלי, בשניה שנעשתי צלול, אמרתי, שאני מעדיף להשאר בחלום כי הוא ממילא יפה. וזה פעמיים "הרס" לי חלומות. אבל זה מראה התקדמות, עליה במודעות הכללית שלך בחלומות. אני מציע שתמשיכי להתאמן, וכל פעם שיש לך משהו כזה, במקום להתבאס, תשמחי שאת מתקדמת. חלומות פז, Variety-

לימונדה

New member
אתה צודק גיא...

לפחות אני מתחילה להבין מדי פעם שאני בתוך חלום וגם שולטת על הרצונות שלי כמו אם כן לעוף לא לעוף או להמשיך לישון... איך אמרו חכמים ממני? "תמיד הסתכל על חצי הכוס המלאה" לימו.

wee man

New member
מזל-טוב, זאת כבר התקדמות...

את יכולה גם להסתכל על החצי הריק ולשמוח שאת יכולה למלא אותו במה שאת רוצה (למרות שאז הוא יהפוך כבר גם למלא...) אוהב, ינון

אז ככה לימונדה

אני טוען שזה פחות קשור לנסיון והרבה יותר קשור לכך שבאמת היית עייפה מדיי ולכן קיבלת חלום צלול ברמת צלילות נמוכה, עד היום כשיש לי חלום צלול לפני שישנתי לפחות 5 שעות אז גם בחלום הצלול אני מרגיש מאד עייף וכבד ובקושי אני זז וקשה לי גם לחשוב בבהירות. חלום צלול טוב הוא אחד שמתרחש בזמן של "שינה קלה" כלומר כשהגוף שלך כבר לא עייף פיסית, כי עייפות פיסית מובילה גם לעייפות רבה בחלום הצלול. לכן ממליצים לישון לפחות 5 ויותר טוב 6 שעות לפני החצלול. דבר נוסף שמאד ממליצים זה לקום למשך שעה בערך ורק אז לחזור לישון וזה בגלל שבצורה כזאת גם המוח שלך יהיה הרבה יותר עירני וזה עוד יתרון מאד גדול לחצלול בצלילות גבוהה. אז תשתדלי לישון 5 או 6 שעות לפני החצלולים שלך ולקום לפחות ל 10 דקות עד שתרגישי רעננה ורק אז חיזרי לישון. זה טיפ שלא מפסיקים לחזור עליו בכל אתר שביקרתי בו בנושא למרות שרוב האנשים לא מתייחסים לטיפ הזה ומתעצלים לעשות את זה. החיים קשים. הכה את המומחה.

לימונדה

New member
כנראה שלא קראת את ההודעה שלי כמו

שצריך... לא אמרתי שניסיתי להביא את עצתמי לחלום צלול באמצעות וילד! זה היה טבעי ובגלל שאני חולה ובמילא אני נורא חלשה ובקושי ישנה זה מה שקרה! בפעם הבאה תקרא יותר טוב... ונ.ב אני יודעת בדיוק איך מבצעים וילד לימו.

למעלה