אוקיי אז ככה:

313in

New member
אוקיי אז ככה:

לחברה הכי טובה שלי יש קראש על בחור שחוץ מלהסתכל עליה הרבה , לא ממש נראה שעומד לעשות איזשהוא צעד. הבחור פשוט עןמד כמו בול עץ ומסתכל.... הלווווווווווו בנים תתעוררו!!!! איפה הרומנטיקה שהיתה פעם? לא הבחור הוא זה שצריך לגשת לבחורה? (חברה שלי מאד בקטע של : הבחור צריך לעשות את הצעד הראשון. היא לא תעז לגשת אליו ולדבר איתו). פב ה אני בעצם פונה ל: בחורים : כשאתם רואים בחורה שמוצאת חן בעיניכם:תגשו אליה!!, יכול ליהות שיש לה כבר מישהו, אבל גם מאד יכול ליהות שלא והיא רק מחכה שאתה תיגש אליה! לבחורות שבינינו: נותר רק להתייאש....

הלווו מה קרה לפמניזם???

למה צריכה להיות קידמה בהבנת נשים אבל לא נשים בהבנת הרומנטיקה התחלות לא שמורות לגברים בלבד רוצָה, לוקָחת זה מה שאני אומרת זה מה שאני עושה אם היית מחכה שמה שאני רוצה שיקרה יתאים לכל מי שסביבי או מי שצריך לשתף פעולה הייתי רווקה עד היום.... החיים שלנו בידים שלנו תעשו החלטות בעצמכם גם אם זה לא "מקובל"

תגובה

תתביש לך. גם לבחורות מותר ליצור קשר כשהן אוהבות, אתה מבטא דעות שוביניסטיות של לפני מאה שנה.

North Of Dark

New member
לדעתי 313in צודקת

תראו.. לנים הרבה יותר קל לקחת את הצעד הראשון ולשאת בתגובה.. לא מכלילה אבל זה לדעתי. בכל מקרה אני נערה עם דעות פמניסטיות ובכל זאת יש צעדים שבהם כן! הגבר צריך ליהיות זה שמתחיל. הלוא זה מושא הגבריות לא כן?

מותר לי להגיב לך נכון?...

עם כל הכבוד לחברה שלך יש בחורות ויש בחורות... כנ"ל יש גברים ויש גברים. אני את הבטחון שלי להתחיל עם מישהי שסתם מוצאת חן בעייני ברחוב אין לי! כי אולי.. היא תחשוב שאני מכוער או משהו כזה...או שזאת סתם תיהיה פדיחה... בכל אופן... אני אישית לא בול עץ אלא יותר בקטע של ביישן... ו...נפגעתי לא מעט בחיים שלי ככה שעל הטעויות שלי אני לא רוצה לחזור. ו...זהו... בקשר למשפט "לבחורות שבנינו- נותר רק להתייאש"... לא הייתי מנסח את זה ככה... אלא שעד שבאמת מופיע מולך נסיך את פשוט לא יודעת כבר מה לעשות או איך להתנהג ופשוט את פוגעת לא את ספציפית אלא יותר בקטע של כללי... אז... חבל... יום נעים

Everyday Hero

New member
מי שנשארו לו חודשיים לחיות

לא חושב\ת על טאקט, ואם ידחו אותו\ה או לא. הוא פשוט בא כמות שהוא ומבקש אהבה ושיקבלו אותו. אם כן או אם לא זה לא חשוב. העיקר להספיק להיות נאהב ולחוות רגש וחום ממישהו אחר בזמן שנשאר, ומפתיע כמה הזמן המועט שנשאר לו מחזק אותו ומוסיף לו כח, לנסות שוב ושוב. אם תביני את זה, תביני שלא חשוב מי מתחיל עם מי, אלא מה שיש ביניהם.

tunalover

New member
מישהו מת כבר מהמילה "לא"?

אני לא אוהבת שמתחילים איתי. אני אוהבת לבחור את מי שאני רוצה ולא לחכות למשיח שיבחר. לא חייבים לגשת ולהגיד "רוצה לצאת איתי?" אפשר גם סתם לגשת ולשאול שאלה יומיומית שתיצור שיחה. בן זוגי מזה 9 השנים האחרונות (טפו טפו) אמר לי שבחיים הוא לא חשב שאני אסכים לצאת איתו אז הוא לא ניסה אפילו. זאת אומרת שאם אני לא הייתי משיגה את מספר הטלפון שלו ומתקשרת אז זה לא היה קורה ובדיעבד אני שמחה שפעלתי איך שפעלתי. וזה לא זה שאני יפיפית הנילוס....

למעלה