אוקיי אז ככה

RoY Circa182

New member
אוקיי אז ככה

היי התגעגעתם? אני בטוח שכן...הרבה זמן לא שמעתם ממני, ובכלל מההודעות המפגרות שלי... אז ככה לחדשים! אני מאי ועדי הקמנו בטעות ובמקריות את חבורת ה"מפחידים והמוזארים למיניהם" כן ה-למינהם נכנס גם בסוגרים. העבודה שלי זה לרשום הודעות ב4 בלילה\בוקר הודעות לא שפיות ולא נורמליות מאי - לחפור ולהיות לא קשורה בכול דרך שאפשר עדי - להפחיד ההודעה שלי בסופו של דבר זה התפרקנו וכן עדי מאי לא יודעות על זה

RoY Circa182

New member
זין החליפו שעה

עכשיו בכלל 12 כאילו, בזמן שלי בטח שתקראו את זה יהיה 13 או 14 ככה מי שקורא ב16 אז שימסור טיסה מאגניבה לאח שלי כי הוא טס אבל רק ביום ראשון 9.10.2005 סבבה? כי אם לא, אז נגמר...אין יותר חכו שנה עד שהוא יחזור, למרות שהוא עוזב ת'בית וזהו קיצר אז השעה הולכת אחורה...! מי אמר שאין 25 שעות ביממה?!?!?!

may90

New member
../images/Emo2.gif

למה? איך? מי החליט? מתי? מה גרם לזה? מתי הוחלט? איפה הוחלט? ובטוח? הנה אני עדיין חופרת!
אז לא התפרקנו מצבינו יציב ביותר [אני מתחילה ללמוד ב10]

l AdidAs l

New member
אה אוקיי סבבה[=

שכחתי לגמרי לספר לכם שיש לי חבורה חדשה
אנחנו בדיוק עובדים על אלבום סולו סולו משלי... משו בנננננננזונה!!!111 אתם כולכם יודעים, אני לא רציתי שהמפחידים והמוזארים [למיניהם] יפסקו, אבל זה היה חייב לקרות...אתם כולכם תלמדו למה.. בקרוב, אבל אני נשבעת לאלוהים, זה האלבום הכי טוב ששמישהו אי פעם שמע ב20 שנים האחרונות. בשבועות הבאים, אתם תשמעו על החבורה החדשה וגם על הסרט שיספר על הסיפור של האלבום. זה כל כך הרבה יותר עוצמתי, רגשי ומלודי מהמפחידים והמוזארים [למיניהם]. עדי: "אני אוהבת את המעריצים שלי, ואני מבטיחה שאני לא אאכזב אותכם" רק תגידו שאני לא מקורית
אני אומרת לכם, המילים היפות שאמרתי כרגע, אפילו טום יתחיל לדבר ככה!

RoY Circa182

New member
נו זה בדיוק מה שחשבתי

אני ומאי בכלל בלהקה אחרת גם... אנחנו גם לא הכי מדברים איתך לא? חחח זה מצחיק כי גם אני באתי להראות את זה באותו טון מאי, את איתי אנחנו מנדים את עדי!!! לכי תעבדי עם אחרים...!

l AdidAs l

New member
חבל..באמת חבל..

אני עוד חשבתי שנישאר חברים
שנשחק גולף ביחד
אולי אפילו ש.......נעשה הופעות משותפות
אבל לא..סבבה

may90

New member
../images/Emo7.gifתפסיקו!!!

קאנט יו סי יור טארינג אס אפארט?!

Sk8erJS

New member
מה איתי!??! מה איתי!?!??!?!?@%?!^?

אתם לא רואים שגם אני נפגע מכל העניין!!?!!?!? הא?!?!? זה קשה לי! די תפסיקו :'(

l AdidAs l

New member
קודם כל../images/Emo2.gif

הלו מה זה פה כבר שכחת שאני בת?
דבר שני, אני שלחתי ולא ענית יא יא יא...

L i v i

New member
אממממממממ........

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........
חבל שהתפרקתם....

למעלה