אוקיי, אז ככה

sickboy11

New member
אוקיי, אז ככה

שאלה לי למומחי ולבקיאי הפורום לצערי אני לא יכול לבוא להופעה בקיוג'ה (יש לי מבחן באוניברסיטה יום למחרת...) ואני מאוד מבואס מזה, כי חיכיתי המון זמן להופעה כזאת (הגבלת גיל, לא בזאפה / ג'ה-פן וכאלה)... אז מאוד תשמחו אותי אם תגידו לי שיש עוד הופעה בקרוב - ולא בזאפה... מאז שהייתי בהופעה בבארי, אני מצפה בכליון עיניים לעוד אחת מהסוג הזה (ארוכה, בלי ילדים שצורחים ובמקום מגניב ופתוח עם מלא אנשים בראש טוב) מה אתם אומרים? תודה מראש!

הסקת ושמע:או בעיברית לוח הופעות....

חיפה והצפון כפר ויתקין, מועדון פאב קיוג'ה 22:00 ג 15.3.2005 מרכז כפר סבא, מועדון בארבי 22:00 ה 17.3.2005 ירושלים מועדון הצוללת הצהובה 21:45 שבת 19.3.2005 חיפה והצפון קיבוץ דן, פאב הפטריה 22:30 ד 23.3.2005 חיפה והצפון מועדון open stage כפר ויתקין 22:30 ה 24.3.2005 תל-אביב מועדון גולדסטאר זאפה 14:00 ו 25.3.2005 חיפה והצפון קיבוץ דן, פאב הפטריה 22:00 ה 31.3.2005 ועכשיו הפינה האישית: כל מי שמתכנן לנסוע לאחת ההופעות האלה דרך, ליד, מ... אזור חיפה, עפולה יוקנעם אנא,(נגיד מישהו מהמרכז שנובע לפאב הפיטריה, או מישהו מהצפון שנוסע לקיוג'ה...) אנא אנא תודיעו! כבר קרוב לשנתיים לא הייתי בהופעה... אין אוטו.... ולבקשת הקהל (קבלי אדומה)

sickboy11

New member
תלמידה יקרה!

אז ככה, גם אני ראיתי שיש עוד הופעה בקיוג'ה ב 15 אבל התקשרתי אליהם ושאלתי והם אמרו לי שזו טעות, ובמקום אחר כתוב שהם מופיעים בברקה בבאר שבע באותו זמן, אז אולי באמת זו טעות... בכל מקרה - תודה על העדכונים ונתראה באחת ההופעות! צ'ירז

sickboy11

New member
לא נראה לי

זה קצת רחוק לי אפילו שיש לי אוטו... אני מאוד אוהב את ההופעות אבל עד לשם אני לא אסע... ולגבי המשפט - לשמחתי לא עשיתי את הקורס הזה, אבל עשיתי מספיק אחרים בסגנון...
נתקלתי בו באיזה אתר משעשע ומאוד אהבתי אותו ואת הסתירה הפנימית שבו-אז אימצתי אותו

RedDesert

New member
תגידי לי משו...

מה הבעיה אם זה שאין הגבלות גיל בהופעות?

אז ככה ../images/Emo132.gif

תראה, אני ממש, אבל ממש, לא נגד שום דבר, אני יותר בעד משהו אחר... גליתי את השוטים אי שם לפני חמש שנים בערך והלכתי ללא מעט הופעות שהיו מבחינתי גן-עדן עלי אדמות, מה שאנשים אחרים בני גילי קיבלו מהטראנס אני קיבלתי מהם ואז פתאום התחילו להופיע אנשים בגילאים עשרה מוקדמים עם המצלמות שלהם, עלו על הבמה להצטלם... תשירו את זה... תשירו את ההוא... והכל נתקע, זה פשוט לא היה זה יותר, אז אתה צודק בטיפשות ההכללה שלי. כמו כל ההכללות גם זו הייתה מפגרת אבל זה הרושם שקיבלתי. זה ממש לא אומר שמישהו בגילי לא מסוגל לאותו קטע או לחילופין שמישהו בגילאים צעירים יותר לא מסוגל פשוט לבוא ולהנות בסבבה... אבל אולי, רק אולי יש משהו בקטע של הגילאים.. כולנו רוצים בסה"כ להנות ואולי הדרך להנאה קצת שונה... מצד שני, אולי לא... אבל שווה לנסות. כדאי שיהיו גם (יעני בנוסף) הופעות שמוגבלות בגיל... מקווה שהבנת משהו מכל הבלגאן הזה (אני מודעת לעובדה שאני לא לגמרי החלטתית...) שיהיה שבוע טוף

RedDesert

New member
מתוקה....

אבל שאלתי את ההוא שפתח את ההודעה...אותך לא ראיתי כותבת משו על הגבלת גיל...

למעלה