אוקיי אז ככה....

נוש20

New member
אוקיי אז ככה....

יש לי מלא אוספים (מפיות,מטבעות,בולים,מחקים>והרבה).. התחלתי אוסף חדש לא מזמן של מדבקות..אולי זה נשמע ילדותי אבל זה מה שבא לי כרגע לאסוף..קניתי המוןןן המון מדבקות מכל הסוגים מכל המינים.. השאלה שלי היא איפה אני יכולה למצוא אלבום נורמלי.(לא של 15 עמודים כמו של הילדים הקטנים) אלא אלבום שיכיל את כל כמות המדבקות שיש בידי.. אגב אני מבאר שבע..אם יש למישהו מושג איפה משיגים כזה אלבום שיענה לי..או איזשהו פתרון..בכל אופן נמאס לי שכל המדבקות מפוזרים על גבי ניירות בשקיות אני רוצה לאחד את כולם לאלבום אחד גדול.. מה אני עושה? תודה מראש..נוש

נוש20

New member
בבקשה תענו זה חשוב

KaNiJa

New member
תדביקי אותם!!! ../images/Emo163.gif

על הדלתות... על הקירות... על הכל!!! אצלנו זה על הדלתות. ברוכה הבאה לפורום!!

נוש20

New member
קודם כל תודה על ה"ברוכה הבאה"

דבר שני..אני רוצה אלבום לא להדביק את זה על דלתות וקירות ואגב בקשר אליך..שנתת לי את החנות הזאת אין להם סניף בבאר שבע לאלבומים..

נוש20

New member
אבלל

באלבום תמונות רגיל יש שקיות כאלה...וגם אם לא היה המדבקה לא תוכל לשמור על הדבק והעמידות שלה! אז מה עשיתי בזה?<אני יכולה ככה להדביק גם על מחברת חשבון

elcool

New member
לא בכל אלבום יש שקיות

יש אלבומים שיש בהם מן נייר דביק שנפתח ואז אפשר לשים את התמונות/מדבקות מתחתיו ולסגור. הם בדרך כלל באים באלבומים הכי גדולים. של 300-500 עמודים. (כל התמונות שלי מהברית עד גיל 10 באלבום כזה
) ויש גם את האלבום היותר קלאסי. עם עמודים שחורים ובניהם נייר פרגמנט שאת התמונות/מדבקות שמים עם משולשי נייר כאלו בפינות. מאד יפה, קשה להשיג.

למעלה